Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

VV5: A döntő - Attila a győztes

Vasárnap este véget ért a Való Világ 5. Seherezádé a harmadik, Csaba a második, Attila a VV5 győztese.
23:57 - A műsorral együtt a tudósítás is véget ért, viszontlátásra.

23:55 - Míg a stáblista lepörög (elég hosszú, Balázs szerint legalább 500-an dolgoztak a produkción), teszünk egy sétát még a villában. Aztán elalszanak a fények, kikapcsolódik a tévé is.

23:54 - Aranypapír hull a magasból, Attila örül, Petitől, Veronikától és még Hajdu Steve-től is fogadja a gratulációkat. Balázsék elköszönnek, hogy lesz-e a közeljövőben Való Világ, arról nem mond még semmit.

23:53 - Attila kér még egy bőröndöt, egy zöld és egy lila kendőt és köszöni a szavazatokat, "ezek szerint mégsem mi voltunk a rossz oldal".

23:52 - Köszönet a készítőknek is.

23:49 - Attila beszél: anyukájának és apukájának üzeni, hogy ne haragudjanak, ha rossz fiú volt. És nemsokára megy haza. Balázsék felsorolják a nyereményeket: havi 1 millió 1 éven keresztül, 50 négyzetméteres lakás, floridai nyaralás, vadiúj Chevrolet (Balázs szerint "sevrolet"), és Báthory Erzsébet. Ezek Attila nyereményei, nekünk pedig az marad, hogy Szandika és Tordas Ildikó verset fognak szavalni a Bazilika előtt.

23:47 - Balázs és Lilu elmondja, hogy önismereti tréning volt a VV5, amelynek végén Attila számára is kiderült, hogy ő egy érző szívű, szeretetre éhes és szeretni képes ember. Míg elmorzsoljuk a könnycseppjeinket, a tűzijátékot is letudjuk.

23:45 - A füstfelelős ezúttal jókor engedi a rózsaszínű füstöt a levegőbe, Attila mosolyog, kezet fog, az őrök bólogatnak.

23:44 - Attila legjobb pillanatait nézhetjük, amíg a stúdióig elér.

23:41 - Attila körbejárja a villát, mint ahogy néhány hónapja Alekosz tette. Eléggé más a két karakter, ebben bízik az RTL Klub is. Azért egy monológ Attilától is jár: szerelmének nevezi a villát és búcsúzik tőle, de reméli, még látják egymást.

23:40 - Attila úgy toporog a villában a kanapé előtt, mint aki a buszra vár. A busz megjött: Liluék bejelentkeznek. Balázs kérdése: szeretné-e Attila Báthory Erzsébetet (aranyhal) is hazavinni. Attila szeretné, mert Erzsébettel ők sorstársak. Együtt élnek majd ő, Báthory Erzsébet és Artúr Bandi (kutya).

23:37 - Csaba visszajött a stúdióba. Fecó üvöltését nem lehet elnyomni. Csaba szerint mindennek van jó oldala, mert részese volt ennek a nagy dolognak, hogy a döntőbe jutott.

23:34 - Csaba elhagyja a villát. Attila egyedül marad a falak között egy rövid időre. Csaba azért magával visz egy "Egyéb veszély" jelzőtáblát. A füstfelelős cseppet elkésett, vagy talán Csabát engedték ki túl gyorsan az afromagyar biztonsági őrök.

23:32 - Megölelik egymást a fiúk, Csaba gratulál Attilának. A győztes nehezen fogadja a győzelem tényét, Attila a könnyeivel küzd.

23:31 - Attila a VV5 győztese.

23:30 - Kézrázással ér véget Attila és Csaba párbaja. 68-32 az arány.

23:28 - A szavazást lezárták, de még biztosan van jópár perc, amíg Liluék kinyögik a végeredményt.

23:26 - Egy perc van még a szavazásból.

23:22 - A győztes egyedül még maradhat pár percet a villában. De előtte jöjjön valami egészen más: Kocsis Tibor ma még nem énekelt.

23:20 - Csaba és Attila még visszamentek a villába. Poénkodnak egy sort az ajtóban. Pár perc múlva állítólag lezárják a szavazást.

23:11 - Az ex-villalakók mondják meg, hogy szerintük kinek kell nyernie. Vera, Eszer, Péter, Cristofel és Veronika Attilára voksol, míg Gergő, Shadi, Dya, Kinga, Fecó és Annamária Csaba nevét mondja. Ez így szoros, de az SMS-ek nem állnak ilyen szorosan. Bár az is igaz, hogy Seri búcsúja óta nem mutattak állást. Akkor a számok alapján akkor Attila és Csaba párbaja 67-33 százalékon áll. De hogy ki kapta a több szavazatot, még nem tudni. Talán majd 20-30 perc múlva. A műsoridő ugyanis csak 23:55-kor jár le. Reklám.

23:08 - Csaba sliccével nincs gond. Csaba nem tervezett, szerencsét próbálni jött, egyetlen hátizsákkal. Csaba elhitte, hogy léteznek csodák, és ezt talán mások is el tudják hinni. Ő is SMS-eket kér még, hogy tényleg csoda legyen a vége.

23:07 - Kortesbeszédek jönnek. Attila elromlott sliccel beszél: köszöni a szavazatokat, ennyit tudott mutatni magából. Egy kérése van még: néhány SMS-re van szüksége, mert nem biztos, hogy ő áll nyerésre.

23:06 - A két fiú közel áll ahhoz, hogy egymás vállára borulva sírva fakadjon.

23:01 - Csaba érzelmes momentumai jönnek. Elsőként amikor visszajött a Cristofel-féle párbajról és a síró Fecóval egymást ölelgették a fürdőszobában. Aztán a büntetés, amikor Mikulás napján egyedül ő nem kaphatott üzenetet otthonról - itt Kinga vigasztalta őt. A harmadik a konfliktuskezelő héten történt, amikor a szülei viszonyáról beszélt és elsírta magát.

22:56 - Érzelmes pillanatok jönnek: Attila vallomása Kingának, aztán a szüleinek karácsonyi üzenete és Attila szülinapja. Ezek most is nagy hatással vannak a manipulátorra, főleg a szüleinek üzenete.

22:47 - Csaba megint elmondja, hogy Attilával ugyan szimpatikusak voltak egymásnak az elején, normális viszony kettejük között az egész játék alatt nem volt, csak így a végére. Újabb reklám.

22:43 - Csaba vitái jönnek. Csaba nem hiszi, hogy lesz összesen három. Pedig mindjárt elsőként itt van Fecó kampánybeszéde Csaba mellett a Veronika-féle párbaj előtt, ami miatt Csaba és Fecó kaptak össze. Attilával is vitáztak persze, sokszor. És Verával is, akiről elmondta volna a véleményét, aminek f*sozás és pistikézés lett a vége.

22:40 - A három legnagyobb vitát is felelevenítjük. Attila és Cristofel a D-matracon vesztek össze még régen. A második vita: Attila Verával gyakorlatilag mindenen összeveszett. Aztán Kingával is volt vita azon, hogy kinek a szüleihez menjenek.

22:35 - Klasszikus párbajjá változott a műsor. Attila és Csaba viszonyát elemezgetjük a Tujától a jó és a rossz harcán át a "Neked drukkolok. Ez mi?"-ig.

22:27 - Reklám jön. A műsor még másfél óráig tart.

22:21 - 11 százalékon áll csak Seherezádé, így ő búcsúzik. Nevetése és énektudása örökre mély nyomot hagy mindenkiben, aki hallotta őt.

22:19 - Végre kiderül, hogy ki az, aki biztosan nem nyeri meg a fődíjat, mert a három döntős közül a leggyengébben áll. Csaba ma először most látszik izgatottnak.

22:17 - Most már közeleg a vége. Kortesbeszédet mond Attila haverja, a manipulátor szimpatikusan játszott, tehát rá kell szavazni. Máté is beszél, aki Csaba haverja. Jó és rossz karakterekről beszél és egypár bazmeget is elereszt az élő adásban, amikor elfelejti a szöveget. Seri anyukája, Detti is kampányol. Szeretné, ha egy nő nyerne, ezért kell Serire szavazni.

22:11 - Vastag Csaba is kell a színpadra, a Szerelem vándora című dal jön, amíg mindenki arra vár, hogy valaki most már tényleg essen ki.

22:09 - KÖKI-ordítás. Közben megtudjuk, hogy Szandika Attilának szurkol, ha Attila nyer, Ildivel a Bazilika előtt elmond a lány egy verset. Pelenkában szaladgál a Hősök terén Gombi, ha Seherezádé nyer. Gigi Csabának szorít, sütit süt és a Városligetben osztogatja azt, ha Csaba nyeri a játékot.

22:07 - Állás: 29-11-60.

21:52 - KÖKI-kapcsolás újra. Olivér és az Attila-fanok ordítanak. Béci és a Csaba-tábor is jelentkeznek. Csabi intelligens és humoros - mondja a haver. Anikó a Seri-tábor gyűrűjében. Egy csaj visít valamit (Nyerjen már egy lány!), egy srác felhúzza a pólóját. Seri nevetését is utánozzák. Fura világ van ott a terminálon. Reklám jön.

21:45 - Seherezádé is visszagondol az elmúlt hónapokra. Felszabadultan boldognak lenni: ez volt a lány célja. Gergővel lassan kerültek közel egymáshoz. A kapcsolatban a lány a boldogságot kereste, de csalódott Gergőben. Sehi mellől sokan kiestek, folyamatosan egyedül maradt, Gergő, Annamari, Eszter és Vera is kiesett mellőle, akik mind fontosak voltak a lány számára. Csaba megint beleszól: az jön le abból, amit mond, hogy rámozdulna Serire.

21:41 - Csaba vallomása jön. Csaba poénra vette a játékot, és észrevette gyorsan, hogy nem szeretik őt a többiek. Csaba önmagáról azt gondolja, ő életvidám, ökörködő suhanc, aki jó fiúként a farkasok közé került. Kinga neki is szimpatikus volt. Attilával riválisnak tekintették egymást, talán azért, mert nagyon hasonlóan látják a viilágot. Csabát biztosan megütötte a pezsgő, megint összevissza beszél.

21:38 - Attila pillanatai jönnek. A szülinapjára emlékezünk meg a karácsonyi üzenetre, ahol szüleik azt üzenték, hogy büszkék rá. Attila játékot játszott, ahogy a sakkot játssza az ember. Kinga az elejétől fontos volt számára. Attilának a Való Világ régi szerelme volt, és nagyon örül, hogy itt lehetett.

21:35 - Némi időhúzás után ismét állást mutatnak: 30-10-60. Csabát rendesen megütötte a pezsgő: az állásról az jut eszébe, hogy 30+10+60 az 100.

21:30 - Elhagyták a villát mindhárman. Egy kis statisztika a játékosokról. Aztán jönnek sorjában a stúdióba. Effektekkel nem spórolnak az ertéelesek.

21:19 - Érdekfeszítő beszélgetés a már százszor átbeszélt szerelmi sokszögekről: kitöltötték az időt a következő reklámblokkig. Reklám után mindhárman elhagyják a villát, utána a két éllovas még visszatérhet.

21:11 - Szerelmek jönnek. Vagyis majdnem szerelmek. Kinga-Attila. Veronika-Cristofel. Seherezádé-Gergő. Vera-Péter, Veronika-Péter.No meg Fecó frigye Angélával. Aztán amikor Dya Fecó ügyében megkavart mindent.

21:07 - Mit csináltak a villában a játékosok? Táncoltak, boxoltak, énekeltek, színészkedtek. Ezt is láttuk.

21:03 - Nagy balhék: Shadi és a selyemsonka (http://www.valovilag.hu/video/146715), Gergő és a kisolló (http://www.valovilag.hu/video/144041), Vera és a sajtreszelő (http://valovilag.hu/video/158969).

20:57 - Újabb kisfilmek jönnek. Fecóról megmutatják, hogy időközben elfelejtett beszélni. Gergő, az alfahím analfahím lett. A tengermély érzesű Vera jóindulatú. Aztán jött a "Csitu van" - "Nekem te előre köszönjél" - "Kiütöttelek, mint a sz*rt".

20:53 - Aranyköpések jönnek. Ehhez képes Kingát látjuk, ahogy lezúg a székról, Veronika telibe kapja a boxzsákot. Jön néhány "Namivanöcsém!" by Cristofel. Bandinak nem elég nagy a micsodája. Kinga a lábosból zabálja a töltött káposztát. "Kilója ennek is van ezerötszáz" by Fecó.  Shadi-Veronika: "Pisilni kell - Kacsa - A számra gondolsz?" Dya jelent katonai rádióval és álmos.

20:52 - Seriben tudatosul, hogy élő adásban vannak. Még időben.

20:49 - Lilu és Balázs besétálnak a villába. Beszélgetnek, jópofiznak egy kicsit így öten.

20:47 - Az előző Csillag Születikből Szabó Ádám harmonikaszóval festi alá azt a videóbejátszást, amit a helyszínen lévők láthatnak csak, a tévénézők csak 1-2 képkockát kapnak belőle.

20:37 - Újra állást mutatnak: 31-10-59 az arány. Reklám jön, aztán az elmúlt 163 napot mutatják meg - remélhetőleg alaposan összesűrítve, mert jóból is megárt a sok...

20:32 - Nóta nélkül nincs show: a színpadon Muri Enikő vadiúj dalával. Végre dolgozhatnak a robotlámpák a színpadon. Balázs mikrofonja bekapcsolva maradt, belebeszél a dalba, de annyi baj legyen!

20:31 - Szürreális pillanatok. Olivér, Béci és Anikó a KÖKI Terminálon valami artikulálatlan üvöltözéssel jelentkezik be, mindhárman egy-egy döntősért kampányolnak - vagyis inkább óbégatnak.

20:28 - Attila ismét Báthory Erzsébethez fordul, hogy segítsen (aki nem tudná, ő egy aranyhal, Muri Enikő ajándéka Attilának).

20:26 - Képeket néznek, aztán vacsoráznak a döntősök. Csabi bevallja, hogy a jófiús vonal, amit ő játszott az öt hónapon keresztül részben tudatos imidzs volt. Seri nem gondolta volna, Attila sejtette.

20:19 - Összefoglaló jön, ezúttal a villalakók utolsó napjáról. Serike és Attila közel kerülnek egymáshoz... Talán. Fontos ez a párbaj előtt?

20:18 - Egy kis összefoglaló arról, hogy volt a játékban titoklevél, meg Aréna, meg két játékos kiesett.

20:13 - Fecó már boldog, mert a családjával van. Kinga izgul, mint a párbajakor. Eszter kampányol egyet Seriért, Cristofel pedig kiöltözött. Már ezt is tudjuk.

20:10 - Megnézhettük mind a 16 játékost.

20:06 - Gongszó. Visszaszámlálás. Három-kettő-egy... Aztán egy-kettő-három. Hogy mit számoltak, azt nem tudni. Attila és Csaba pezsgőt isznak, legalábbis annak látszik. Ha tényleg pezsgő, akkor jobb, ha Csaba vigyázna, pénteken eléggé fejébe szállt az ital.

20:05 - Kezdődik a műsor. Balázs és Lilu in medias res: 33-8-59 százalékkal áll a három játékos.


A három döntős. Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
A három döntős. Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Előzmények:
Szeptember 12-én kezdődött a sokak által gyűlölt és lenézett, mások által meg szeretett, vagy legalábbis nézett műsor.

Az összefoglalók is szép nezőszámot hoztak az RTL Klubnak, a beszavazók, kiszavazók, kiválasztások és párbajok pedig még többet, így jó eséllyel olvasóink között is vannak, akik tényleg követték a műsort és nem csak olyanok, akik fintorognak az egészen.

Az első beszavazóshow-t szeptember 12-én a kapuvári származású, egykor a győri börtönt is megjárt alfahím, Gergő nyerte, aki nem mellesleg Dukai Regina modell-énekesnő testvére. Gergő 58 %-kal jutott a villába és 106 nap után búcsúzott Vera ellenében, 67-33 százalék különbséggel.

A szenvedélyes nők kategória győztese 50 %-kal Seherezádé lett, aki a döntőig menetelt. Egyszer párbajozott, akkor kiválasztottként az "ősellenségét", Kingát vitt párbajozni, 66-34 százalék arányban jutott vissza a villába. Nevetésével és énektudásával pedig tévétörténelmet írt.

A pécsi dumagép, Fecó volt a következő beszavazott, aki 74 %-kal üvöltözte be magát a játékba a beszavazóshow-n. Fecó egyszer volt kiválasztott, az utolsó kiválasztáson, Attilát vitte párbajozni, aki ellen 77-23 % arányban bukott el. Fecó a játék közben meg is házasodott. Bár a házassága még nem törvényes, de ez mellékes.

A cselszövők beszavazóját 28 %-kal nyerte Kinga, aki leginkább azzal maradt emlékezetes, hogy Attilával se veled-se nélküled játékot játszott. Kétszer párbajozott, először kiválasztottként Pétert hagyta kinn 58-42 %-kal, aztán Seherezádé hívta párbajra, ahol is 66-34 arányban bukott el a szőke cselszövő.

Az összeférhetetlen kategória győztese a gyomai ötletgazda, Attila lett, aki 49 százalékot kapott a nézőktől. Sokáig nem párbajozott, a végén aztán kétszer is, először Vera ellen (76-24-re), aztán Fecó ellen (77-23-ra) nyert.

Alekosz exei közül került ki a hatodik beköltöző. A feltöltött szájú Veronika az Alekosz feleségvárományosa cím után a VV5-be is bekerült 56 százalékkal. Először Cristofelhez, majd Péterhez fűzték erős érzelmi szálak. Csaba az ötödik párbaj alkalmával hívta ki a lányt, és nyert is ellene 82-18 arányban.

A fura lányok közül a görögdinnyét karddal kettévágó Annamária 41 százalékkal csatlakozhatott elsőként az először beköltöző hatoshoz. Annamariról megtudtuk, hogy szereti az állatokat. Vera első párbaján Annamáriát hívta ki, és 56-44 arányban a fura lánynak kellett elhagynia a villát 77 nap után.

Dya, a plázacica 51 százalékkal jutott a villába. A legizgalmasabb esete az utolsó héthez köthető, amikor a már kiesett játékosok pár napra visszaköltözhettek, a plázacica pedig közölte, hogy szerelmes a kétgyermekes és a villában megnősült Fecóba. Dya 47 nap után távozott, Eszter hagyta kinn 75-25 arányban.

Amilyen rövid ideig volt a villában, annál több nyomot hagyott a nézőkben a 18 áves budapesti tanuló, a "kubai macsó", a skalpvadász Cristofel. A "Na mi van öcsém?" szófordulat atyja 45 százalékkal került a villába, és 32 napig volt villalakó, mert miután az első kiválasztáson Csaba kapta a legtöbb jelet, Cristofelt hívta párbajra, mert a kubai fiú megszegte a szavát. A skalpvadász 59-41-re esett ki.

Az amazon kategóriát 45 százalékkal nyerte Melinda, akinek a népszerűsége nem volt elég ahhoz, hogy 14 napnál többet töltösn a villában. A két leggyengébb játékos egyike volt az első 14-esben, így búcsúznia kellett.

Péter, a valóságshow veterán kategória győztese lett 44 százalékkal. A Survivor egykori játékosa Attilával váltak cimborákká, és próbálták irányítani (elég bénán) a szálakat. Péter Kinga ellenében maradt alul a hetedik párbajon.

A szűz kategória győztese (45%), Bandi volt az, aki a legrövidebb ideig élvezhette a villa kényelmét. 11 nap után búcsúzott, mint a leggyengébb játékosok egyike. De legalább megtaperolhatta masszázs címén Dyát.

Utólag megmosolyogtató, hogy Vera az érzékeny lelkűek kategória győzteseként (52%) lett villalakó. Villaléte alatt az érzékeny lélek új értelmet nyert, képes volt az élő fába is belekötni. Vera négyszer párbajozott, kétszer kiválasztottként, kétszer kihívottként, Annamáriát, Gergőt és Esztert hagyta kinn, Attila azonban 76-24 arányban jobbnak bizonyult.

Csaba, a helyes pasi 49 százalékkal jutott a villába. Mindjárt az elején párbajra is küldte a többség, Csaba nyert Cristofel ellen, majd Veronika ellen is nyert. Azóta nem is merte senki párbajra küldeni, vagy hívni a léggitárművészt.

A két kieső, Bandi és Melinda helyére a karrierista Eszter (52%) és a feltörekvő Shadi (43) került.

Shadi az első párbaján, 45 nap villában töltött nap után búcsúzott, épp Eszter hagyta kinn őt 79-21 arányban. Belőle sem maradt meg sok a villában töltött napokból, utána azonban a párbajokra reppel készült, na, az ütött rendesen.

Eszter már a második párbajon kiválasztott lett, Dyát kinn hagyta, aztán Shadit is. A 8. párbajon Vera ellen azonban a VV5 legszorosabb párbaján (51-49) kiesett. Eszter Cristofelben mozdított meg valamit, ami miatt Veronika kis híját Eszterben mozdított meg valamit. Péterhez is közel került az ügyvédnő.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. Jetta 2012. február 27. 20:38
  „Gonzo! Igen, kb. ez is olyan, mint a politika: nem ülnek bent a parlamentben, mégis ezrek szajkózzák a (számukra) politikai frankót...mert azt hallották/olvasták...:-))”
 • 21. RUDI 2012. február 27. 19:04
  „Az, hogy Attila lett a győztes , ez várható volt.Egy olyan egyéniség ,mely a többi Villa lakóban nem volt meg,és ezért is kedvelték, és ezért lett ő a győztes.Magát adta mindig mindenkor.”
 • 20. Kukac40 2012. február 27. 17:56
  „Hát igen ez az a műsor is olyan, mint Győzike. Senki nem nézte, mégis mindenki tudta, hogy mitörtént benn. :)”
 • 19. gonzo 2012. február 27. 14:49
  „Na,most jól beégettem magam,még ezt sem tudom:)
  Bébéévire gondoltam.Hiába,van még mit tanulnom,na meg felejtek is:)”
 • 18. gonzo 2012. február 27. 14:07
  „Jakabnéni van némi igazságod,de én pl. a Kisalfold Online cikkeinek elég nagy %-ánál csak a hozzászólásokat olvasom el.(vagyunk így jópáran....)Érdekelnek a vélemények,ennyi.Ennél a cikknél is pl.teljesen felesleges lenne végigolvasnom,ugyanis halvány gőzöm sem lenne,ki-kicsoda.A jelenséget viszont ismerem,jókat mosolygok a fanyalgókon,akik azért elég gyakran elárulják mennyire "nem" nézik az adást:)

  Jetta.Hiszek neked:)Erősebbre kell ezek szerint állítanod a szűrődet,mert így is komoly jellemrajzot állítottál fel a fiúról.
  Elmondhatomk neked,hogy én sem nézem,de úgy látszik én jobban fel vagyok vértezve a szenny ellen,nekem aztán mondhattad eddig,hogy vévéattila(így hívják ezentúl?:),néztem volna rád bután:)
  Én leragadtam vévéévinél:)Tudod,ő már nagy klasszikus:)”
 • 17. mir 2012. február 27. 14:00
  „Na hála Istennek, hogy vége lett. Mielőtt valaki beleköt, hogy akkor minek jöttem ide elmondom, azért, hogy elmondhassam, hogy hála Istennek hogy vége lett :)) Remélem mostanában nem lesz újabb verzió! Ja a cikket nem olvastam nem is érdekel.”
 • 16. Jetta 2012. február 27. 13:43
  „Gonzo! Nem néztem!:-)) Mivel minden médiafelület ettől csorgott, így nem is volt rá szükség, akarva-akaratlanul is "bekúsznak" a cikkek .Ezeknél mélyebb érdeklődést mutatva sem lenne más a véleményem...és még csak egy pillanatra sem kellett látnom kedves kis hazánk legújabb celeb jelöltjeit...”
 • 15. peter.kovats 2012. február 27. 13:24
  „Vicc az egész gagyihalmaz”
 • 14. Euréka 2012. február 27. 13:20
  „Jobban odafigyelhetett volna a cikk írója,"Balázs szerint legalább 500-an dolgoztak a produkción"!!!!!!. Ugyanis Balázs csak 300-at mondott, ezt kimondottan megjegyeztem.
  Jó hogy vége lett, mivel a villalakók elég kifogásolható személyiségek voltak. Az a sok nyafogás, hiszti, baromság nem volt elviselhető. kAttila ezeket nagyon jól kezelte, attól függetlenül, hogy egy "csámcsogó" műsor volt, Attila nagyon is megérdemelte a győzelmet. Egyik szereplő sem közelítette meg Attilát. Az a Fecóka pedig egy undorító alak volt, már rég az elején el kellett volna tünnie a műsorból. Csak a véletlennek köszönheti, hogy ott maradt a végére, nem pedig azért mert megérdemelte. Remélhetőleg Attila majd okosan tartja "kezében" a nyereményeit, nem úgy mint az az idétlen Alekosz.(Nem néztem a VV4-et, de nem tudom, hogy tudta megnyerni az az alak.)”
 • 13. senkialadár 2012. február 27. 12:53
  „"biztosan van jópár perc, amíg Liluék kinyögik a végeredményt."
  "elmúlt 163 napot mutatják meg - remélhetőleg alaposan összesűrítve, mert jóból is megárt a sok..."
  "afromagyar biztonsági őrök"

  végig olvastátok a cikket? :DDD nem semmi közvetítés...”
 • 12. tradermike 2012. február 27. 12:05
  „Szegény Seheresezádé családja elbukta azt a 2 misit, amit a legutóbbi párbajon SMS-be fektettek.”
 • 11. Jakabnéni 2012. február 27. 10:35
  „Azért az sokat elárul,hogy senki nem nézi,nem érdekel senkit a műsor,lesz....rják,de azért rákattintanak a hírre,sőt,kommentálják is.ha ennyire nem érdekel senkit,akkor tessék más témához hozzászólni,unaloműzésnek az is tök jó...”
 • 10. Sárkányfűárus 2012. február 27. 09:50
  „Győrben nem történt semmi?????”
 • 9. gonzo 2012. február 27. 09:18
  „Jetta,látom te is egy vagy a sok néző közül,eléggé képben vagy a taggal kapcsolatban.Úgyhogy csak óvatosan a lesajnáló jelzőkkel....”
 • 8. bojtár 2012. február 27. 08:48
  „no comment”
 • 7. DZsuzsa 2012. február 27. 08:15
  „Már ideje hogy vége lett, minden honnan ez a szenny folyik”
 • 6. @Gabben 2012. február 27. 08:08
  „ez milyen műsor volt?melyik csatornán ment? :)”
 • 5. Vanderer 2012. február 27. 07:29
  „Melyik az amelyik nyert?A középső vagy a másik?”
 • 4. talor 2012. február 27. 07:17
  „Erről az akármiről volt online közvetítés? Erre van igény?!”
 • 3. Jetta 2012. február 27. 02:44
  „Ez most komoly? Ezt a kötekedő, érzelmi zavaros, fricskázó fickót istenítik?! Pff! Meg is érdemli ez az ország a saját gyártású celebjeit...”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt Erland Josephson színész

A svéd színész, aki a néhai Ingmar Bergman rendező több mint 40 filmjében és színdarabjában játszott. Nyolcvannyolc éves volt. Tovább olvasom