Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

VV5 09.24.: Veronika a célban és Gergőn

Lefutották a maratont a lakók, a célszalagot Veronika szakította át. Péter érkezése alaposan összekevert mindent.
Lilu szerint két részre oszthatók a villalakók: a taktikusok és az ösztönlények. Hát, sok taktikust eddig nem láttunk, de lehet, hogy Lilu másik műsort néz.

Az élő bejelentkezés során egy malac, méghozzá Zizi költözött a villába.

Ennyi előzmény után végre kezdődjön a másnap. Merthogy komoly buli és komoly alkoholizálás után ébredezett a villa álmos népe.

Gergő élvezte az estét, és azon poénkodott Attilával, hogy vajon mennyi lány lesz, aki az este mekkora részére nem lesz hajlandó emlékezni.

Attila Kingának Melindáról: "Bármit is mond, ne egyből hidd el, járj mindig utána". Cristofelnek Veronika nem jön be, csúnyának tartja, Melinda viszont bejön neki. 12 év ide vagy oda, végülis ez a Való világ. Cristofel Seherezádét és Kingát is fikázza Melinda előtt, előbbit azért, mert nem jönnek be a fiú számításai vele kapcsolatban, utábbinak meg a skalpvadász szerint nagy a füle. Szerencse, hogy legalább önmagát tökéletesnek látja a fiú.

A napi feladat ezúttal az volt, hogy a tíz lakónak együtt le kellett futnia a maratoni futás 42 kilométeres távját 4 óra alatt. A futás előtti bemelegítést persze hogy Cristofel vezényelte le.Egymást váltották a villalakók a futópadon, közben Seherezádé és Kinga a tegnapról beszéltek. Sehi és Gergő megbeszélték, hogy a tegnap estét ne vegyék komolyan.A távot végül időre teljesítették, a virtuális célszalagot végül Veronika szakította át. Gergő szerint nagyszerű csapatépítésnek tartotta a villamaratont, Fecó szerint Gergő álomvilágban él, ők nem alkotnak csapatot. Seherezádé pedig Annamáriának panaszkodott arról, hogy nem érti, Gergő hogy gondolhatja komolyan, hogy ő komolyan gondolna bármit is vele kapcsolatban. Sehi szerint az ő Claudiója 10-es skálán 10-es, Gergő pedig legfeljebb 7-es.

Péter érkezése egy újabb taktikázós figura érkezését jelentette. Többedszer is kiemelten Attilát mutatta a kamera az új lakó érkezésekor. Kingának és Cristofelnek nagyon nem szimpatikus Péter, Attilának még kevésbé. Gergő és Attila a "pártról" beszéltek (a játék során először), ahová nem vennék be az újoncot, legfeljebb szimpatizánsnak. Attila arra kérte Gergőt, hogy hülyébbnek állítsa be őt, mint amilyen valójában.

Péter egy játékot hozott: "Azt nem szeretem benned, hogy...". Attilának nem tetszett a játék, mert vagy hazugság lesz a vége, vagy őszinteség, aminek megisszák az árát. Kinga és Attila a játék közben szépen bókoltak egymásnak, Cristofel megint hülyeségeket beszélt (ez Dya nem szereti a fiúban, és ezt el is mondta neki). Annamáriát egyik exére emlékezteti Péter. A fura lány pontosan tudja, hogy mire megy ki a játék, és ezért nem szeretne részt venni benne.Péter ezek után várta a szimpátiaszavazást. A játékon továbbra is rágta magát, Gergő szerint túlreagálják az egészet. A szavazáson Fecó 7, Annamária 8, Gergő 8, Dya 7, Sehrezádé 6, Veronika 10, Kinga 6, Cristofel 9, Melinda 10, Attila pedig 6 pontot adott. Összesítésben 8 pontot kapott Péter.


A slusszpoén: lefekvéskor ezúttal Veronika mászott Gergőre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem gondol a trónra Vilmos herceg

Vilmos herceg, a brit trón majdani várományosa egyelőre katonai karrierjére összpontosít, és nem… Tovább olvasom