Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

VV5 09.19.: már a második napon egymásnak estek

Annamária pillanatok alatt felforgatta a villalakók életét, pedig nélküle is záporoztak a beszólások.
Vasárnap vizes játékokat játszottak a villalakók, ez inkább képben erős tartalom, úgyhogy erre sok karaktert nem fecsérlünk.


Előtte Fecó és Kinga megpróbált összedobni egy lecsót. Fecó tüzet rakott volna és a bográcsot kereste, Kinga sem tűnt magabiztosnak a konyhában. Mire feleszméltek, Gergő már össze is vágta a hagymát, aztán gyorsan elzavarták az alfahímet és kettesben szerencsétlenkedtek tovább.

Gergő és Attila Veronika ekézésével kötötte le magát: Attila szerint Alekosz egykori csajának kacsacsőre van, Gergő szerint a csaj szája félbehajtott matracra emlékeztet. Veronika nem húzta fel magát a fiúkon. Még nem. 

Ezután a magukkal hozott személyes tárgyaikat mutatták be a lakók. Attilának semmi ilyesmije nincs. Seherezádé a néhai nagymamájától kapott piros szivecskét hozta magával. Kinga - bár semmit sem akart behozni - egy rózsaszínű szívet nyaláboló plüssmedvét mutatott, miközben egy fontos emberről beszélt, akiről nem mondott semmit, de pityergett egy sort. Utólag elmondta, hogy egy barátnőjétől kapta a figurát. Fecó a kisfiáról és Angelinájáról hozott be képet és komolyabb sírórohamot kapott, mint az előző két csaj együttvéve.


Vasárnap beszavazóshow is volt. Annamáriától már a bemutatkozófilmje alatt frászt kaptak a lakók. Amikor beért a villába, Veronika és Seherezádé lefagyott, a többiek kedvesen próbálták köszönteni a fura lányt, de ő nem fogadta ezt jól. Egy meglepetéssel készült: a nyugiszobában mindenkivel egyesével el akart beszélgetni.

Gergő szerint az ellenszenv, amit iránta a bemutatkozó filmje alapján éreztek, meghatványozódott a villába érkezéssel. Annamária azért jött, hogy nyerjen - mondta Gergőnek.

Attila szerint Annamária kitalált egy szerepet, és ezt sokáig akarja majd játszani. Attila úgy látja, hogy ez nem nyerő taktika, és a lánynak vele kell majd megküzdenie.

Közben kinn:  "Erre ki szavazott? Magyarország, erre ki szavazott!? Ez a Való Világ vagy diliház?" - jöttek a vélemények a lányoktól. Veronika szerint ezt a csajt (Annamáriát) ki kell csinálni, a kiválasztásnál ő a biztos jelölt. Nála rosszabb nem jöhet.

Fecó szerint senki nem fogja szeretni Annamáriát, és ezt a szemébe is mondja. Persze most is poénkodik, de Annamária csak hidegen néz rá. Ez stabilan jól megy neki.Seherezádé nem is akart beszélni Annamáriával, mert túl flegma. A szőkeség szerint nagyon nehéz lesz a fura lánynak a villában, ha mindenkivel szemben ellenségesen viselkedik. Annamária kérdése: te óvónőnek készülsz? Seherezádé válasza: És te pszichiátriai esetnek készülsz?

Több Annamária-talkshow-t nem látunk, egyfajta kibeszélő műsorrész jön. Immár mindenki az asztalnál ül.

Gergő nem bírja a csajt. "Te jöttél be úgy, hogy itt hat ember azt mondta: ez meg mi a f@szt akar itt?!" - mondja Gergő, Annamária csak hidegen néz. Talán mosolyog, de hát a fene se tudja ezt nála.

Egy szimpátiaszavazás is része lesz az újonnan érkezőknek. Seherezádé 6, Veronika 5, Kinga 5, Fecó 8 (persze ezt is elröhögcsélte), Attila 2-est adott (mert villantott - ez annyira durva volt, hogy mi meg se merjük mutatni), Gergő 3-ast adott, mert nem érzi Annamáriát reménytelennek. Összességében megszavazták Annamáriának az 5-öst. "Szevasz banya, Isten hozott" - mondta neki Gergő.

Kedden este jönnek a plázacicák: Dya, Niki és Sysi. "Bárki is nyer, Annamari jót fog vele beszélgetni, az biztos!" - poénkodik Sebestyén Balázs. Volt egy netes szavazás is, a nézők szavazatai alapján a győztes plázacica fürdőruhában megy be a villába. A bevonulást és a beszélgetési is alig várjuk! :)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiszel Tünde másfélmillióért békélt meg Flour Tomi beszólása miatt

Peren kívüli megegyeztek: a megbántott Kiszel Tünde hétfőn másfél millió forinttal lett gazdagabb. Tovább olvasom