Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -3°C Még több cikk.

VV4: Újra rosszul lett, ezért adta fel Laci

A szerdai rosszulléte után Laci ugyan visszatérhetett a villába, ott azonban késő délután úgy döntött, feladja a játékot.
"Én, Lázár László úgy döntöttem, hogy feladom a játékot" - mondta Laci a Való Világ 4 csütörtök esti adásában.

A 41 éves biztonsági tiszt szerdán rosszul lett, rohammentő vitte kórházba. Egy ideig megfigyelés alatt tartották, és reggel még olyan híreket lehetett olvasni, hogy Laci visszatérhet a játékosok közé és folytatni tudja a műsort. Eleinte infarktusra vagy tüdőembóliára gyanakodtak, ám az orvosi viszgálatok ezt kizárták, lelki okok vezettek ahhoz, hogy kórházban kötött ki, pánikrohama volt, amely ráadásul csütörtökön megismétlődött.

Kora este azonban Laci úgy döntött, orvosi segítségre van szüksége, és ennek érdekében elhagyja a villát. 

- Húsz kerek év, telve feszültséggel, aggodalommal, túlpörögve....- Laci el-elgondolkodva, a szavakkal és könnyeivel küszködve folytatta. - Olyan állapotba kerültem, hogy fizikai és pszichés okokból én ezt már nem tudom száz százalékos odaadással csinálni. Tudom és tisztában vagyok most azzal is, hogy orvosi segítségre van szükségem. Egyedül nem tudok megküzdeni a bennem felhalmozódott stresszel. Az itt töltött idő alatt volt időm átgondolni az elmúlt húsz évemet  - magyarázta megtörten a férfi a Blikknek.

Döntése "a műsor készítői számára is merőben új helyzetet eredményezett" - hangzott el a műsorban, és az azt követő Fókuszban is többször.

Olvasóink írták

 • 11. bogote 2011. április 08. 23:16
  „Csalás utján Éva vissment a villába és ezt a Laci nem tudta feldolgozni. Rájött, hogy egy nagy átverés az egész és ugy gondolta, jobb ha lelép.”
 • 10. accelerator 2011. április 08. 19:59
  „4. Persze hogy tudja! Mint ahogy ez a szerencsétlen semmitérő is tudta hogy középszerű, és nem nyerhet.... Akkor meg minek maradjon! :) Kicsit ugyan lassan, de végül eljutott a tudatáig.”
 • 9. Madarász 2011. április 08. 11:49
  „4. Tudom mi az, de kísértetiesen hasonló tüneteket okozhat a cukorbetegség is. Tapasztalatból tudom és ahogy láttam a híradóban 17-es volt a cukra, ami háromszorosa a normális érték felső határának. Akár be is kómálhatott volna.

  Tizenegynéhány éve hasonló tünetekkel felírták a nyugtatót, anélkül, hogy vért vettek volna, aztán a véradáson kiszűrtek, nekem csak 11-es volt, mégis voltak ilyen tüneteim. Nekem is azt mondták, hogy pánikbetegség, meg pszichés okai vannak, holott az anyagcsere zavar ugyanilyen tüneteket produkálhat.

  Amikor néztük a híradót és mondta, hogy megivott 4 l vizet és mégis szomjas, kapásból mondtam, hogy cukorbeteg, még mielőtt mondták volna, hogy magas volt a vércukra, ez is egy tünete a betegségnek, sok ivás és szomjúság.

  Miután gyógyszert kaptam a cukorbetegségre, sosem jött elő többet hasonló tünet.”
 • 8. kleopatra 2011. április 08. 11:40
  „7.Rudi! Mit szenvedett??? Ne röhögtess!!! Tudta, hogy "luxusbörtönbe" megy, miért vállalta? A többi röhögve végigcsinálja!! Ilyen képzettséggel,katonai multtal neki kéne röhögve az egészet végigcsinálni!”
 • 7. RUDI 2011. április 08. 11:33
  „Nagyon sajnálom ,hogy Lacinak fel kellett adni,a betegsége miatt a kihívást. Ugyan is nagy megfeszítés volt számára, az utóbbi 2-hónap.Nagyon sokat szenvedett , de az ereje ,végleg fogytán lett , az idegrendszere,nem bírta tovább.Én megértem,ö számára , márt túl sok volt az egész esemény.De akárki akár mit is ír róla,ahogy a Villába érkezett erőbe, egészségben ,szeretett volna helyt állni,ön magát adni,meg kell hogy értsük, a betegsége közbe szolt és nem tudta fojtatni tovább.És még egy, nagyon sokan az írják róla,hogy a kezdetén amilyen erős olyan hamar feladta,nem, szó sincs erről .”
 • 6. kleopatra 2011. április 08. 10:25
  „A nagy kommandós katona, a feketeöves karatemester, nevetséges!! Hogyan csinálta végig a katonai kiképzéseket?
  Mitől tört meg, luxusban élnek? Mi lenne vele egy katonai bázison, vagy esetleg éles bevetésen Irakba vagy Afganisztánba,elvileg Ő olyan kiképzést kapott, hogy bárhova bevethető lenne!!! Olyan volt tegnap mint egy öreg bácsika, Saját magát járatja le. Állt volna ki , hogy befejeztem ennyi volt, büszkén, férfiasan. Szánalmas!!!!”
 • 5. bocikriszti 2011. április 08. 09:58
  „mind embert sajnálom. de elég furi, hogy ponnt most, a vége előtt. nem lehet hogy rájött semmi esélye a nyerésre? és így ha kiesik, talán sajnálatból nem szedik szét?”
 • 4. miracle 2011. április 08. 08:49
  „Madarász
  Pánikrohamai vannak. Tudod mi az ?”
 • 3. FREDDY/S 2011. április 08. 08:42
  „Be kellene tiltani az ilyen műsorokat, melyben dohányzó, részeges és erkölcstelen személyek veszélyeztetik mások egészségét, nemde...”
 • 2. Madarász 2011. április 08. 08:36
  „Amint rendeződik vércukor szintje, meg fog tudni küzdeni a stresszel, ugyanis a feszültség, hangulatingadozás a magas vércukorszint egyik velejárója, ahogy a szomjúság is.”
 • 1. accelerator 2011. április 08. 01:28
  „Na most aztán mi lesz?! :(”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Repülőgépradar - Nézze meg, milyen gépek húznak el a fejünk felett!

A flightradar24.com weboldalon folyamatosan figyelemmel kísérhetjük Magyarország, illetve Európa és… Tovább olvasom