Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

VV4 párbaj: Jerzy kifüstölte Bécit a villából!

Arra senki nem számított, hogy ennyire fej-fej mellett halad majd Jerzy és Béci, s ekkora feszültség lesz a stúdióban.

A párbaj során többször is láthatóvá tette a csatorna az állást százalékokkal és fotókkal együtt, bár ezeket ismét csak a tévé előtt ülők láthatták.

Mindez azonban elég volt arra, hogy a kezdetben csehül álló Jerzy mögé álljanak a szavazók, és megtolják a szépfiút.

A nézők végül Jerzy-nek kedveztek.

Mindenki meglepetésére Jerzy hamar átvette a vezetést, és véres küzdelemben ugyan, de kiejtette a magát már régóta nyertesnek tituláló Bécit.

A végeredmény: Jerzy 54 százalékkal győzött, Béci 46 százalékot kapott.

Bővebb infók itt!

Olvasóink írták

 • 5. RUDI 2011. április 18. 09:17
  „Meg vallva kicsit a gondolatomba az volt , hogy jó lenne ,ha Jerzy térne vissza a Villába.Bécit nem nagyon kedvelem , mióta vissza tért utólag a párbajról nagy képűen azóta nem kedvelem.Az igazi arca pediglen arra utal, hogy sajnos , nagy színész alkat.Gondolván Béci, hogy Jerzy nagyon gyenge ,miért is ne vigyem ki öt párbajra.Hát meg lett az eredmény ,aminek nagyon örülök.Jerzy vissza térhetett a Villába.Itt most sok kérdőjel lesz még ,vajon ki is lesz az az egy ,ki mindent visz. Nézzük csak logikusan, Alekosz, Jerzy ,Anikó, Éva. Sajnos, Éva az utóbbi időben meg gyengült, az Anikóval szembe ,Éva ki van zárva .Még az is el képzelhető, hogy Jerzy fogja meg nyerni,hisz nagyon erős lett.Bár lehetett egy taktika, hogy benn legyen tartva Jerzy, hogy ez által ,erősebb legyen, Éva, és Alekosz.”
 • 4. Madarász 2011. április 18. 08:53
  „dagobert, azért mert az előző párbajon csaltak, tele van az sms rovat azzal, hogy technikai okok miatt nem lehetett Gigire szavazni.”
 • 3. dagobert 2011. április 18. 06:50
  „ez az egész vv4 megvan rendezve! érdekes az előző párbajokon miért nem mutogatták az eredményeket! hm..? szánalmas az egész!”
 • 2. garrett27 2011. április 17. 23:36
  „Ha valaki most azt hiszi, hogy Jerzy nyert, az ma látott először Való Világot. Az Alekosz-Éva hívek megoldották, hogy az egyetlen akadály elháruljon. Ha pedig az emberek végre észbe kapnak, akkor a nagy Alekosz felhajtás ellenére megnyeretik Anikóval az egészet! Feltéve, hogy az RTL is ugyanezt akarja, mert ha nem, akkor megszakadhatunk, úgyis hiába!”
 • 1. Túrabakancs 2011. április 17. 23:10
  „Jerzyre az Alekosz rajongók szavaztak sokan, hiszen így valószínűleg a kedvencüket
  már senki sem foszthatja meg az első helytől. Meg aztán így volt poén.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bay Éva fiának adta át a stafétabotot

Fia vette át a népszerű televízióstól a lottósorsolás vezetését. Tovább olvasom