Kisalföld logö

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

VV4: Gombi megy párbajozni

A Villa egyik szépfiúja öt jellel lett kiválasztott. Olivér sokat bírált taktikáját ezúttal a legnagyobb kritikusok alkalmazták.

Rendhagyó volt a mai kiválasztás, ugyanis a Villalakók kapcsolatairól szóló kisfilmeket ezúttal nem a borítékok lezárása után, hanem még az előtt láthatták a versenyzők.

Elsőként a védettséget élvező Béci ment a táblához, és egy régebbi ígérete miatt, állandó hullámvölgyben lévő barátját Gombit jelölte meg. A másodikként jelet rakó Gombi, Alekoszra tette jelét, a Villa okostojása pedig Gigire. Indoka a fiatalabb Rácz testvér Olivérrel szembeni tiszteletlensége volt.

Következőként Gigi tett jelet, mégpedig Gombira, ezzel a választással kezdett egyértelművé válni, hogy a mindig őszinte Testvérpár is taktikázik a játékban. A másik szépfiú sem úszta meg jelek nélkül, Anikó és Éva is Jerzyre rakta a kiválasztó jelet. Gombinak ennek ellenére összejött legnagyobb kívánsága, hiszen Jerzy, Laci és Szandika is rárakta a jelet, így öt vokssal ő már biztosan mehet párbajozni.

Az összefoglalóban történt:

A szeretethiány és a bezártság miatt teljesen megfásult Villalakók egy lelkizős nappal próbáltak segíteni egymáson.

Minden játékos elmondta a többieknek, hogy mit jelent számára a szeretet és a szerelem.
Gombi szerint szeretet nélkül egyszerűen nem lehet élni, ez a legnehezebb a villalétben. A kinti életben ő egy sokkal vagányabb, lazább srácnak tartja magát. A Villa másik szépfiúja, Jerzy nem értette, vagy nem akarta megérteni a feladatot. Míg mindenki szeretteiről, szerelméről és kinti kapcsolatairól beszélt, Gigi pasija a többi Villalakóval szembeni konfliktusokat hozta szóba.

Alekosz is meglepést okozott. A nagydumás okostojás szinte szóhoz sem jutott, amikor érzelmekről kellett volna beszélnie, csak Anikó és Éva kérdéseire válaszolva mondta el, hogy hiányoznak neki a szülei. Béci szerint Alekosz a leginkább szeretetre éhes, éppen ezért nem tudta szavakba önteni érzéseit.

A játékosok szavazhattak, hogy maguk között ki az a három ember, aki a leginkább küzd szeretethiánnyal. Gombi, Anikó és Béci nyerték ezt a szavazást, ami egy nagy lehetőséggel is járt. A győztesek levelet írhattak az egyik hozzátartozójuknak. Béci ezt a nagy ajándékot dobta el magától és adta át Giginek. A testvérpár lány tagja maximálisan ki is használta a lehetőséget, olyan hosszú levelet írt, hogy Laci el is aludt hallgatása közben.

A Villalakók egymás szemébe mondhatták gondolataikat, egy apró kikötés volt csak, pozitív dolgokat kellett mondani. Ennek a feladatnak nem biztos, hogy minden eleme az őszinteségre épült, de a Villalakók lelkének nagyon jót tett.

Olvasóink írták

  • 1. RUDI 2011. február 21. 11:06
    „Hát igen itt a taktika Gombi esetében is ,mint Olivér követőjük , idézzem, Laci szavát, ha már taktika, legyen taktika, mi is éljünk vele és használjuk ki.Ez jól be is vált nekik,de most lesz a kérdőjel, hogy meddig,mivel el képzelhető, hogy Gombi kint fog maradni,bár rá férne.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyomorműtét operáció nélkül

A reflux néven emlegetett betegség kezelése mindeddig még műtéti úton sem mindig vezetett sikerre. Tovább olvasom