Kisalföld logö

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

VV4: Anikó összezavart mindenkit és Évát viszi párbajra

Anikó nagyon nehéz döntés előtt állt. Bár korábban mindenki Éva-Anikó Párbajról beszélt, a Rosszkislány elbizonytalanította Villatársait és a nézőket is.
Anikó szerint a vége felé nem lehet megjósolni, hogy ki milyen erős karakter. Főleg most, hogy Alekosz, Éva és Anikó nagyon csúnyán összeveszett egy nappal a Kihívás előtt.

A Rosszkislány már többször kijelentette, hogy bárkit kivinne párbajozni a bent maradt lakók közül. Jerzyvel többször volt összetűzése, legutóbb Gigi visszatérése után osztotta ki a Szépfiút, amiért szerinte megalázóan bánt a lánnyal, így esélyes lehet a zöld kendőre. Akárcsak Alekosz, akivel szemben legutóbbi – és eddigi legfájóbb – sérelme alig egynapos. Az Okostojás szerint Anikó vájkál más magánéletében, amit a lány jogosnak tart, de ha az ő magánéletéről alkotnak véleményt, akkor már teljesen fel van háborodva.

Alekosz továbbra is humoros csipkelődésnek tartja azokat a sértéseket, amiket másoknak mond, de Éva és Anikó is rosszul éli meg ezeket a bántásokat. Éva elárulta, hogy Alekosz megjegyzései a súlyára vonatkozóan veszélyes fegyverek, mert volt már egy olyan szerelme, aki ugyanezt csinálta vele és Éva emiatt egy évig bulímiában szenvedett. Évának van a legtöbb fenyegetés a tarsolyában, Anikóval nyílt hadüzeneteket küldözgettek egymásnak egészen a Kiválasztásig.

A stúdióból Béci, Ildi és Szandika adott tanácsokat Anikónak arról, hogy kit hívjon ki párbajozni? Béci Alekoszt, Ildi Évát, Szandika pedig Jerzyt javasolta. És eljött a pillanat, hogy Anikó kiválassza ellenfelét. Bár a Rosszkislánynak Jerzyhez és Alekoszhoz is voltak bíráló szavai, mégis Évának adta a zöld kendőt.

Olvasóink írták

  • 1. RUDI 2011. április 28. 08:04
    „Valahol, érthető is volt, hogy Anikó Évát viszi ki párbajra.Jerzytől nagyon is tart, Alekosz szintén erős ,kit is választott volna, csak Éva maradt,csak benne látja a gyengeséget.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV4: Évát így még nem láttuk - videó

Fodrászok érkeztek a villába, amelynek hatására Éve teljesen új frizurát kapott. Bár eleinte… Tovább olvasom