Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 13°C Még több cikk.

VV4: a döntő - 2. rész - Miért nyer Éva?

A Való Világ 4 vasárnapi döntőjében Éva kapja a legtöbb szavazatot.

Háromrészes sorozatunkban azt próbáljuk kitalálni, ki fog nyerni a műsorban. Első részünkben Alekosz győzelmi esélyei mellett hozunk fel néhány érvet, most Éva győzelmének okait firtatjuk.

Az első és legfontosabb érv Éva győzelme mellett, hogy nő még nem nyert Való Világot, így hát most már nagyon itt az ideje. Szabolcs, Laci és Milo után most már nőnek kell nyerni és kész.

Évát szeretik a nézők. Négy párbaj után még mindig a villában van, ez népszerűség és a nézők támogatása nélkül nem lenne így.

Éva érzelmei őszinték. Fetrengve, sikoltva örül, hatalmas könnyekkel sír, teljes odaadással bátorít. Szívesen áll a gyengék mellé, bátorítja őket.

Éva megharcol azért, amit el akar érni. Néha az eszközökben sem válogat, de hát egy belevaló nő már csak ilyen.

Éva győztes típus. És nő. És igazi Éva. Vasárnap tehát Éva nyer.

Olvasóink írták

 • 6. Ladyzsu 2011. május 08. 15:16
  „Tűnjenek már el a képernyőről,mert rohadtul unalmas hogy másról se tudnak már cikkezni mint erről a disznó bandáról !!!!”
 • 5. panka2 2011. május 08. 09:49
  „Nos, itt mindenki csak Évát szidja. Nézzetek körül a környezetekben... az élet már csak ilyen, minden második ember a pohár fenekére néz. Ha a melóhelyén nem is de otthon bizony őrjöng. Könnyű kívülről ítéletet mondani... nekem van alkoholista barátom, van idegbeteg barátnőm, nem számít, mit lát és mond a külvilág róluk. A dolgok hátterét is kell látni, és megérteni. Bárki is nyer, akkor is lesznek ellenlábasai, mert a negatív látásmód ezt diktálja. Én nem ítélkezem, s nem fogom ócsárolni egyiket sem. Ez a Valóvilág sok mindent megmutatott, nekem sok mindent jelentett. Egy fajta ismeretet adott megint az emberi megnyilvánulásokról, nem csak a villa szereplőiről, hanem az azokról az emberekről is akik nyilvánosan kifejtették a véleményüket. Hajrá csak így tovább!”
 • 4. igazságmondó 2011. május 08. 06:56
  „1,2,3
  Igazatok van!!!!!!!!
  Éva iszik, büdös a cigitől, nem takarít és ókor-ókor fürdik..........
  Hol van Jerzy ???? Róla nem írnak semmit. Remélem, hogy ő nyeri meg a VV 4.
  Hajrá Jerzy.”
 • 3. RUDI 2011. május 07. 19:28
  „Éva esélyes a győzelemre,de viszont kérdőjel, hogy mi is van, Jerzyvel.Valahogy háttérbe vonultatta mindenki.Szerintem lesz meglepetés.”
 • 2. samu49 2011. május 07. 16:26
  „Először is nem kötelező nyernie mert "nő"!Egy köpködős alkoholista luvnya,az nem az öröm megnyilvánulása volt a párbajon hanem egy bohóckodás amivel megpróbálta a rajongó táborát gyarapítani.Szerintem egy alkoholista ne nyerje meg a díjat,nem érdemli meg.Remélem!!A szavazás meg egy kacsa,már rég el van döntve ki a nyerő,a BEFUTÓ.”
 • 1. Dödölle 2011. május 07. 15:19
  „Hát, ha ideje egy idegbeteg, részeges, rikoltozós repedtsarkúnak nyernie, akkor nosza ! Eddig visszaszavazták, mert jó hecc volt nézni a krokodilkönnyeit, üvöltözését, ittasan produkált jeleneteit, köpködését, semmittevését, a többiek kihasználását. De most ennek folytatása már nem lehet, tehát a heccnek vége... Szavaztok még rá ?... ERRE ???????????? Idióták !...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Glenda Jackson, az angol film nagyasszonya 75 éves

Május 9-én lesz 75 éves Glenda Jackson kétszeres Oscar-díjas angol színésznő, az angol film egyik… Tovább olvasom