Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Volt egyszer egy Sláger: Bryan nem tudja, lesz-e folytatás

Szerdán a szombathelyi Bokor Tibor számára is véget ért egy másfél évtizedes történet: ő volt a Bumeráng Bryan-je, akiről sokáig a környezetében sem tudták, hogy ő az az amerikai akcentussal beszélő fickó.

A Bryan-sztori 1995-ben kezdődött, akkoriban kezdték el a Danubius Rádióban Bochkor Gáborék akkoriban kezdték el a reggeli showt. A szombathelyi Bokor Tibor hallgatta a rádiót, aztán amikor a műsorvezetők feldobtak egy témát, amire hallgatói reagálásokat vártak, betelefonált. Legnagyobb csodálkozására a stúdióban felvették a telefont. És akkor jött a probléma: mivel Tibort sokan ismerik Szombathelyen, nem akart a saját nevén bemutatkozni. Ezért aztán tört angol akcentussal adta elő a mondandóját. Zavarba csak akkor jött, amikor megkérdezték a nevét. Mivel előtte éppen egy Bryan Adams CD-t hallgatott, rávágta: Bryan.

Innentől gyakori vendége volt a műsornak. Később, amikor már a Sláger Rádió reggeli műsora volt a Bumeráng, úgy belejött a szereplésbe, hogy a Bryan-vadászatra is vállalkozott.

Bokor Tibor, azaz Bryan. Fotó: Vas Népe
Bokor Tibor, azaz Bryan. Fotó: Vas Népe

Tibor, vagyis Bryan az utolsó slágeres reggelen, szerdán fél tíz után pár perccel jelentkezett be a reggeli műsorban. Nem tagadja: egy kicsit elérzékenyült.

- Azért az elmúlt majdnem másfél évtizedben mégiscsak az ország két legjobb, legnépszerűbb rádiósával dolgozhattam. És ezt nem veheti el tőlem senki, bármi is lesz a jövőben - mondja.

A teljes cikket elolvashatja a vasnepe.hu oldalon.

Olvasóink írták

 • 3. Primax 2009. november 23. 11:16
  „Kíváncsi vagyok, meddig bírja a Neo ?
  Hallgatottság nélkül nehéz...”
 • 2. nasi12 2009. november 22. 22:11
  „Tátott szájjal hallgattuk azt a profizmust, ahogyan az utolsó tíz napban mindent elkövettek annak érdekében, hogy a legszélesebb közönségrétegek igényeit minden szinten kielégítsék Lalikirályék!
  Bravó! Ez tényleg profi munka volt, gyerekek.
  Kár, hogy az elmúlt tíz évben, ebből vajmi keveset érzékelhettünk, most meg már félő, hogy elkéstek.
  Bocskorék sajnos a liberális eszmék bűvöletében, megfeledkeztek a nemzeti! (hazai) zene, és kultúra szélesebb támogatásáról, és önmagukat királynak tekintve, tíz évig, szinte csak önmaguk fényezésével foglalkoztak.
  Azok a magyar művészek, zenészek, akiket eddig bojkottáltak ezen a hullámhosszon, most végre megkönnyebbülhetnek. Az új adók már ezalatt a néhány nap alatt is, sokkal szélesebb igényeket elégítettek ki, olyan műsorok voltak hallhatók, amire érdemes lesz odafigyelni mindenkinek.
  Na persze a Boros - Bocskor párost senki nem fogja tudni pótolni, nekem is hiányoznak majd az ökörködéseik, de talán a tíz év alatt többre is taníthatták volna nemzetünket, egy országos (nemzeti) adón, nem csak ökörködésre.
  Talán ezért is nevezte a fél ország a borosabbikat Gagyikirálynak.”
 • 1. mauz 2009. november 22. 20:04
  „Az egyetlen normális szereplő volt a Bumerángban.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jövő héten is szoríthatunk a Strokesért és Bencéért

A két megyei produkció továbbjutott, Varga Viktor és Végvári Eszter esett ki a Csillag Születikből. Tovább olvasom