Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

VIVA Comet 2010 - SP és Hien a díjazottak között - Galéria

A zöld-narancssárga gömböket két soproni SP és Hien, valamint Barbee, az AFC és a BNF kapta. A Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet díj nyertese a Neoton Família.

Átadták a magyar zenei élet legjobbjainak járó elismeréseket

Csütörök este a SYMA csarnokban kiosztották a könnyűzene legjobbjait dicsőítő VIVA Comet gömböket. Az idén 10 éves díjátadón minden eddiginél nagyobb show műsort láthatott a rekordméretű nézősereg, és meglepetésekben sem volt hiány. A zöld-narancssárga gömböket SP (Legjobb férfi előadó), Barbee (Legjobb női előadó), az AFC (Legjobb Együttes), a BNF (Legjobb új előadó) és Hien - Túl szép (Legjobb videoklip) kapta. A Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet díj nyertese a Neoton Família.

Fantasztikus hangulat, látványos show, őrjöngő közönség: ez jellemezte az idei VIVA Comet gálát. A 10. díjátadóra minden eddiginél több sztár és néző volt kíváncsi! A díjátadót a VIVA élőben közvetítette.

Este nyolc órakor kezdődött el a vörös szőnyeges bevonulás, amelynek háziasszonyaként Debreczeni Zita fogadta a magyar könnyűzenei élet legnagyobbjait, színészeket, műsorvezetőket, a hazai közélet fontos szereplőit.

VIVA Comet 2010

Pontban 9 órakor csillogó fények gyúltak a Syma csarnokban, és kezdetét vette a 10. VIVA Comet díjátadó. Az esemény házigazdája, az angyali estélyiben tündöklő Ada és a VIVA két VJ-je, Ben és Zola köszöntötték a nézőket, a jelölteket és a fellépőket, a Bad Boyz tánccsapata pedig minden női szívet megdobogtatott fergeteges nyitó produkciójával.

A gála bővelkedett a lélegzetelállító előadásokban: Ákos legújabb, „Szindbád dala" című slágerét játszotta el, SP Ramival közösen egyedülálló mash-up duettel lepte meg a közönséget, Király Viktor előadásába prózai elemeket csempészett, Fekete Dávid mögött 15 táncos fokozta a hangulatot… A Comet idén is több ősbemutatóval rukkolt elő a Hooligans az Idiotside-dal, és a Josh és Jutta a Stereo 2.0-val állt színpadra. A minden eddiginél látványosabb gálán fellépett továbbá Barbee, Hien, a BNF, Bencsik Tamara, LL Junior, Brasch Bence és az Anti Fitness Club.

Az est külföldi sztárvendége, a Cascada különleges látványelemekkel, és pirotechnikai háttérrel adta elő három legnagyobb slágerét, az Evacuate The Dancefloort, a Pyromaniat, és az Everytime We Touchot. Énekesnőjét, Natalie Horlert elbűvölte a rengeteg rajongó és sok szeretet, és megígérte: amint tehetik, újra eljönnek Budapestre a VIVA nézőihez.

A Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet díjas Neoton Família előtt Tóth Gabi, Noémi Virág, Mark és Puskás Peti tisztelgett egy három dalból álló egyveleggel. A produkció végén Csepregi Éva és Végvári Ádám is csatlakozott a fiatalokhoz, akik a „Holnap hajnalig" című örökzöldet dolgozták fel – fergeteges sikerrel.

Az este legnagyobb izgalmát persze az jelentette, kik diadalmaskodnak az öt VIVA Comet kategóriában. A Legjobb férfi előadó díját SP nyerte, aki Várkonyi Andreától és Kinter Oszkártól vehette át az elismerést. A Legjobb női előadóhoz címzett gömböt Ungár Anikó és Baronits Gábor adta át Barbee-nak. Az Anti Fitness Club a Cascada énekesnőjétől és Harsányi Leventétől vette át a díjat. A BNF lett a Legjobb új felfedezett, őket Kovács Áron és Deutsch Anita jelentette be. A legjobb videoklip nyertese Hien –Túl szép című klipje lett, a győztes nevét Tilla és Bálint Antónia hirdették ki.

A meglepetések sora ezzel nem ért véget: a tini-sztár Justin Bieber video üzenetben köszöntötte a Comet nézőket; a show közönségének hölgy tagjai extázisba estek kedvencük kedvességétől.

Az est fénypontja a 11 korábbi Comet győztes fináléja volt, akik élőben adták elő a nyár új slágerét, a „Ha zene szól" című dalt. Zséda, Lola, Judy, Szikora Róbert, LL Junior, SP, Mark, Csipa, Gáspár Laci, AFC Tomi és Puskás Peti óriási sikert aratott.

„Szenzációsan sikerült a show, ez volt minden idők legfantasztikusabb VIVA Comete. Külön öröm, hogy idén először a csatorna élőben közvetíthette a gálát. Gratulálok a nyerteseknek, és köszönöm a nézőknek a sok szavazatot!. Külön hála illeti a fellépőket, akik hónapokon át fáradhatatlanul és töretlen lelkesedéssel készültek a 10. VIVA Comet estéjére"- taglalta élményeit Lengyel Attila, a VIVA programigazgatója.

Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. kuruc15 2010. július 28. 20:05
  „Lenne egy nagyon fontos kérdésem!
  Egyáltalán ki az az SP? Bocsi de lehet hogy mai világban az a sztár akit apuci anyuci tud pénzelni? Megpróbáltam meghallgatni egy számát de tudjátok az a baj hogy nem vagyok már 10 éves hülye és nem tudom már értékelni a kappan hangú lúzereket, akik csak playbak-ről tudnak zenélni (egy óvódás is tud tátogni). Azok akik megérdemelnék a díjakat meg nem kapják meg mert túl öregek és szánalmas a dalszövegük (ezt olvasni majdnem minden helyen). Tudjátok elég szánalmas az hogy aki fenn tudott lenni 25 éven át a zene iparban és fenn is tud még maradni azt most a úgynevezett hallgatók nem értékelik. Nem tudom de ez csak ebben az országban lehetséges ha megnézünk egy más országot (pl. USA) ott az ilyen sz*r tini sztárok nem is léphetnének fel anélkül, hogy romlót paradicsomot nem dobálnának rájuk, mivel csak igényes zenére vevők az emberek. A Sziget is csak azért tud fenn maradni mert nem hívja meg ezeket a Sztárokat hanem más előadókat hív, erre nincs szüksége a Dowland fesztiválnak miért is?”
 • 38. GD 2010. június 19. 13:43
  „Egy SP tuti hogy ott volt a díjkiosztón,őt Sipos Péternek hívják és az Irigy hónajmirigy tagja,de a másik SP ki lehet a fene se tudja... :)))”
 • 37. Linda05 2010. június 19. 00:39
  „Túrabakancs!
  Remélem bejön a jóslatod, és igazad lesz! Csak kérdés, hogy én kibírom e!? :)

  gondolat1234
  Most, május 29-én voltam vele Ákos koncerten! És tetszett neki, nem is kicsit! De ettől függetlenül hallani sem akar róla, hogy összehasonlítsa az általa imádottakkal! Azt hiszem, még túl gyerekesze" van ahhoz, hogy különbséget tudjon, vagy akarjon tenni az igazi zene, és a kitalált, megcsinált mai tinibálványok imitálta zajkeltés" között!
  Nagyon bízom benne, hogy Túrabakancs-nak igaza lesz, és minél előbb kinövi az ez irányú rajongását!”
 • 36. Túrabakancs 2010. június 19. 00:11
  „A fiatal lányok nem a zenéért rajonganak, hanem a sokszor gusztustalan kinézetű tikbél srácokért. Mindegyik azt hiszi,
  hogy ha rámosolyodik valamelyik celebecskére, akkor majd az
  felkarolja, pénzeli, és viszi a pesti "hírességek" közé partikra.
  A lelkük mélyén ez a gondolat lakozik. Tenni nem sok mindent
  lehet ellene, majd kinövik. Hamarabb mint gondolnánk.”
 • 35. gondolat1234 2010. június 18. 23:57
  „Linda05: Nem tudom, én magamtól fogékony lettem a jó zenére, pl Ákosra már 13 évesen... :). Vidd el egyszer koncertre, szerintem tátva marad a szája, hogy ezt igy is lehet csinálni, ahogy pl ő csinálja. Pápa, június 26”
 • 34. nane 2010. június 18. 23:40
  „penge493nál a pont !”
 • 33. Linda05 2010. június 18. 23:02
  „Hát, sajnos az én tini lányomat is megfertőzték már ezek az énekelni nem tudó, gusztustalan kinézetű antipatikus fiúk! Pedig én adagolom neki a ZENÉt rendesen (pl. Ákos formájában, ), mégsem tudom meggyőzni!
  Valakinek ötlete? Vagy egyszerűen verjem ki belőle?”
 • 32. penge493 2010. június 18. 20:50
  „Tizenévesen is azért vagyok annyira értelmes, hogy nem vitázok olyanokkal akik azt élvezik, hogy mindent leszólnak... Mondjuk ha ennyire tudjátok a másik embert kritizálni kíváncsi lennék arra, hogy ti mit csinálnátok az ő helyükbe...??? Nem azt mondom, hogy ők ügyesek, szépek, stb., de ha már kimernek állni ország-világ elé akkor azért mégis csak nyújtani tudnak valamit... Erre még senki sem gondolt??”
 • 31. lacim6 2010. június 18. 19:56
  „moderálva”
 • 30. PJ 2010. június 18. 19:18
  „Díjkiosztó a gyp-s fesztiválon! :DD”
 • 29. szülő__ 2010. június 18. 18:15
  „ő meg beszél****( nem énekel)”
 • 28. szülő__ 2010. június 18. 18:12
  „Pl: SP énekelni nem tud.. csak a fellépéseken tátog..(megy a zene,ének.. ő meg énekel ) vicces... és a háttér táncosok viszik a színvonalat.Szánalmas az , hogy ledobja az izzadt törölközőjét.. és jó pár tizen éves meg majdnem összeverekedik 1 büdös,izzadt törölközőért...”
 • 27. szülő__ 2010. június 18. 18:06
  „Hogy kaphat olyan előadó díjat aki minden koncerten playbackel és még a Cometen is, és még a kinézete is megbotránykoztató?!Josh és Jutta igazán megérdemelte volna a Legjobb együttesnek járó díjat.Ők már 5 éve a pályán vannak, nagy sikerekkel, és ők élőbe énekelnek a többi sztárnak nevezett emberekkel szemben.”
 • 26. nane 2010. június 18. 17:44
  „mankapunka ! én nem ülök ám egésznap a gép elött:) de ha szerentéd érvelek még ha ez boldoggá tesz !:)”
 • 25. Mankapunka 2010. június 18. 15:56
  „Túra

  A csávókat,akiket írsz,megnézném egy katonaságon,mert hogy emberléptékű tartásuk nincs,na az is tuti.

  Azt hiszik,hogy menők a 50 kilójukkal,meg a szemükbe lógó hajukkal,meg az öngyilkos leszek életfilofiával.

  nane Hajrá,vedd csak a CD-jüket.

  Én nem merném hallgatni az utcán ezt a zenét mert kinevetnének.”
 • 24. gondolat1234 2010. június 18. 15:55
  „Elbo17: A Márk ott ugrabugrált, valakikkel énekelt, fogalmam sincs kikkel. a Puskás Peti meg annyira tehetséges, hogy a múltkor a Jóban-Rosszban sorozatban láttam szerepelni. Multitalentum, asszem így mondják. Énekelni már jó ideje nem láttam, hála az égnek. Elég csak annyi, hogy a nagy tehetségével a Megasztárban lealázta a Depeche Mode - Strangelove című számát, ami nálam totál kiverte anno a biztosítékot: A szöveget nem tudta, máshogy énekelte. És ilyet a színpadra engednek, dehát nálunk minden megtörténhet.”
 • 23. Mankapunka 2010. június 18. 15:52
  „nane

  Többet nem tudsz érvelni????????????????????? Ennyire tellet csak????”
 • 22. gondolat1234 2010. június 18. 15:51
  „Ez a VIVA díjkiosztó hűen tükrözte a mai magyar pop "zene" helyzetét. Mondvacsinált sztárok, akik zenei tehetsége-énekhangja-hangszeres tudása (?) nulla, a szövegeket meg inkább hagyjuk, említésre sem érdemes. Mindez becsomagolva egy ezeket elfedő csillogó-villogó showban.
  És erre a tizenéves kislánykák (mást nagyon nem is lehetett látni) rámozdulnak, bőgnek, én meg majdnem rosszul leszek a képernyő előtt, hogy mi ez. Csak néha-néha kapcsolgattam oda. Az előadók többségét nem is ismertem, hála az égnek. Meg a "celebeket" se, akik pl a műsor előtt betipegtek és megmondták a frankót. Egyszerűen röhej mind...
  Ebben a közegben Ákosnak meg sem szabadott volna jelenni, kilóg az egészből. Eddig minden jelölésénél ő nyert utcahosszal, de mostmár olyan szintre süllyedt a VIVA, hogy a tizenéves lánykák tartják fenn, akik akkor még kb nem is éltek, amikor ő már a BS-t töltötte egy hétvégén kétszer. Igy ezt az SP-t szavazták gondolom veszettül és meg is lett az eredménye. Mindegy, az idő a legtöbb esetben úgyis igazolja, hogy ezeknek a sztárocskák nulla senkik. Ahonnan jöttek, oda is jutnak egy-két év alatt..
  Ákos respect... majd Pápán tombolunk egy nagyot :) Vivát meg ezután se nézek (meg Digin nincs is)”
 • 21. Túrabakancs 2010. június 18. 15:24
  „Ha a Magyar Gádát betiltotta a bíróság, akkor az Anti fitness
  szólóénekesét is be lehetne emiatt szüntetni, mert rohadtul
  félelmet kelt sok emberben a megjelenéséből fakadóan. És
  ezt nem viccnek szántam! Ha sokat nézi egy terhes anya, akkor való-
  színűleg Down szindrómával fog megszületni a gyereke. Vagy
  felszívódik mielőtt eljönne az ideje... mármint a gyerek.”
 • 20. GD 2010. június 18. 14:15
  „Ha a sör folyékony kenyér,akkor a díjnyertes társaság 1-2 kivételtől eltekintve szilárd sz.r!!!
  Antifitneszes csávókat látva én be sem engedtem volna őket a díjkiosztóra! Undorítóak! De aki erre bukik,az hallgassa őket éjjel-nappal!”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bohócgyűlölet - Van megoldás

Egy felmérés szerint igen sok felnőtt tart a bohócoktól, csak a pókok és a tűszúrások előzik meg… Tovább olvasom