Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Villants velünk 2010-ben! Légy a kisalfold.hu/nyugatmagyar.hu legjobb fotósa!

Hobbid a fotózás? Olyan dolgok ihletnek meg, melyek mellett mások csak elsétálnak az utcán? Ha magadra ismertél, ne habozz!
Eljött az idő, hogy az eddig rejtegetett képeiddel kiállj a nagyközönség elé! Légy a kisalfold.hu/nyugatmagyar.hu legjobb fotósa 2010-ben! Gyere és villants velünk!

A kisalfold.hu/nyugatmagyar.hu legjobb fotósa 2010-ben fotópályázatában bárki részt vehet kortól és nemtől függetlenül.

Egyetlen kikötésünk, hogy a képedre valamilyen módon „csempészd" rá a kisalfold.hu vagy a nyugatmagyar.hu logóját! (A kisalfold.hu logója >>ITT<< vagy >>ITT<< a nyugatmagyar.hu logója pedig >>ITT<< vagy >>ITT<< tölthető le) A határidőn belül beérkezett fotókra olvasóink szavazhatnak. A legtöbb szavazatot kapott tizenkét alkotást kiállítjuk a Győr Plázában, Sopronban pedig Central Park Caffe-ban. Az első helyezett és a különdíjasok ajándékot kapnak.


Ne habozz, nyerd el Te a kisalfold.hu/nyugatmagyar.hu legjobb fotósa címet!

Jöjjenek a részletek: Nincs más dolgod: fotózz tájképet, csendéletet vagy portrét! Témakörtől függetlenül bármilyen alkotás beküldhető a „Légy a kisalfold.hu/nyugatmagyar.hu legjobb fotósa 2010-ben!" című fotópályázatra. A lényeg, hogy az általad készített képen szerepeljen a kisalfold.hu vagy a nyugatmagyar.hu logója! Fontos, hogy csak egyetlen fényképpel nevezhetsz, amelyet JPG formátumban, legalább 800*600 pixeles méretben kell elküldened a villants@kisalfold.hu email címre legkésőbb 2010. november 30. éjfélig. A levélben ne felejtsd el feltüntetni nevedet, életkorodat, és elérhetőségedet. A tárgy mezőben pedig a következőt: „Villants velünk 2010- ben!".

Pályázati feltételek: Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy MANIPULÁLT FOTÓ NEM KÜLDHETŐ BE!

Nem számít a fotó manipulálásának:
- a kisalfold.hu vagy a nyugatmagyar.hu logó ráillesztése a képre.
- A kép megvágása, a zavaró elemek levágása, a kép orientációjának megváltoztatása.
- A teljes képet érintő színkorrekció. A kép fényességének, kontrasztjának, élességének állítása.
- A színes felvételek fekete-fehérré alakítása.
- Analóg felvételeknél a szkennelési/digitalizálási hibák (karcolás, porszem) kiretusálása.

A fotók manipulálásának számít:
- Képelemek kiretusálása/hozzáadása
- A kép egyes részleteinek különálló, markáns színkorrekciója.
- Digitális effektek vagy szűrők alkalmazása az utómunka során.

Továbbá a pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. A résztvevők a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadják a pályázati feltételeket és egyben hozzájárulnak, hogy a szerkesztők a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeiket térítésmentesen használják.A pályázat menete: A beküldött fotókra december 1-től, december 13-ig (12 óráig) leadhatjátok a voksotokat a kisalfold.hu vagy a nyugatmagyar.hu interaktív aloldalán. A legtöbb szavazatott kapott (közönség+zsűri) pályaművet december 17-től január végéig kiállítjuk a Győr Plázában, Sopronban pedig Central Park Caffe-ban.

Fotónk illusztráció.
Fotónk illusztráció.


Az alkotásokat szakmai zsűri (Bársony Bence – RTL Klub, Pillák István – Győri Fotóklub, Cseh Róbert – kisalfold.hu) veszi górcső alá, akik kiválasztják az abszolút győztes pályaműveket. Értékeléskor a zsűri figyelembe veszi a fotó témaválasztását, szakmai mélységét, minőségét és kreativitását is.

Eredményhirdetés és kiállítás megnyitó: december 17. (péntek), Győr Plaza.

Fotónk illusztráció.
Fotónk illusztráció.

Nyeremények:

1 . helyezett: 25 ezer forint értékű vásárlási utalvány

Különdíj: 3 db 2 GB-os Kingston adathordozó
+ meglepetés

A legjobb tizenkét alkotásból 2011-es naptárat készítünk, amelyet olvasóink pdf formátumban ingyenesen letölthetnek oldalunkról.

Támogatók:

Manó Babaház

Győr Plaza

Fekete Macska


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Valósággá válhat a holografikus videózás

Amerikai kutatók újabb lépéssel kerültek közelebb a holografikus videózás megvalósításához, a valódi… Tovább olvasom