Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Világhírt hozott Zimány Lindának Jude Law csókja

A sztár whiskytől erősen átitatott lehelete és egy csók elég volt ahhoz, hogy Lindát felkapja a nemzetközi sajtó.
Ahogy azt tegnap a Bors, az egész magyar sajtó és most már a külföldi lapok is megírták, Jude Law-nak sikerült felszednie Zimány Lindát kedd éjszaka a Gozsdu Udvar egyik legismertebb szórakozóhelyén.

Az oxox.hu egy videót is közölt a színész és a magyar celeb kalandjáról.A felvétel roppant hamar eljutott a brit lapokhoz, elsőként a DailyStar közölte a hírt, ahol a gyanú árnyékát vetik Lindára, miszerint a lány tudott a felvételről, hiszen egy ponton belenéz a kamerába.

Az akció kiterveltségét az támasztja alá, hogy a modell és a felvétel készítője együtt érkezett a szórakozóhelyre, a felvételt készítők pedig mellette tárgyalják, hogy másnap feltöltik a portálra a róla készült képsorokat. S ide tartozik az is, hogy szóba került: jó pénzért Angliában akarták értékesíteni a felvételt - írja a Bors.

A videó készítője viszont kitart amellett: szó sem volt kelepcéről. Linda nem a kamerába, hanem egy villanó vaku felé nézett a fent említett kockán. Valóban nem tudott róla, hogy veszik, ugyanakkor nem is erősködött másnap, hogy töröljük a felvételt – árulta el a felvétel készítője.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megérkezett Jason Statham! De mikor csap le Zimány Linda?

Az American Airlines menetrendszerinti járatával 6 óra után nem sokkal újabb világsztár érkezett… Tovább olvasom