Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -2°C | 2°C Még több cikk.

Videó: Cipő üzent a túlvilágról? - cseréptörés a stúdióban

Amikor a műsorvezetők a koncertről faggatták a Republic tagjait, hatalmas robaj szakította félbe a beszélgetést.
Baljós előjelekkel kezdődött a Cipő halála utáni első Republic-koncert. A gyászoló testvér állítja, az elhunyt énekes műve a cseréptörés, ezzel fejezte ki rosszallását, hogy a Republic 67 továbbra is játssza az általa írt dalokat, csak már más énekessel. Sipos F. Tamásnak mégis sikerült elfogadtatnia magát a több száz fős egri közönségge- írja a borsonline.hu.

A buli napján az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége volt Boros Csaba zenekarvezető és Sipos F. Tamás, az új énekes.

>>>Videó itt!>>>

Amikor a műsorvezetők arról faggatták őket, hogy lesznek-e a koncerten tiltott dalok, amelyek nem hangozhatnak el, hatalmas robaj szakította félbe a beszélgetést. Mindenki megrémült a stúdióban. A két zenész feltartott kézzel ült, jelezve: megadja magát. Kiderült, hogy egy díszletelemként szolgáló cserepes virág zuhant a padlóra.

Többen, akik látták a jelenetet, úgy gondolják, hogy Cipő így üzent a túlvilágról: nem akarja, hogy egykori társai játsszák a dalait. Marica is ezt gondolja.

>>>A teljes cikket megtalálja, ha ide kattint!>>>

Olvasóink írták

49 hozzászólás
 • 49. Japo 2013. április 30. 12:07
  „Ir! Én tudom amit tudok.Azt ugyan nem melyik történetre gondolsz a hiteltelenség okán. A családra? Nos senkit nem lehet akaratán kívül ilyen módon gyógyítani,nem vagyunk egyformák. Aki ért az érti,aki nem,azzal nem tudok mit kezdeni.”
 • 48. lr 2013. április 30. 06:38
  „Japo!! pont a történeteiddel válsz hiteltelenné
  Kár volt betenni.”
 • 47. Japo 2013. április 29. 21:35
  „DOn! Ezt most nem értem. kitől és mikor kérem én pénzt? Vagy elírtam volna valamit?Én már sok helyen voltam és amit tudok azt senki nem veheti el tőlem sem pénzért,sem pedig ingyen.Amiket leírtam mind valóság,a linkeket pedig nem azért tettem ide mert közöm lenne hozzá. Egyszer még szükséged lesz ilyen gyógymódra,de rajtad nem fog segíteni ezt most borítékolom. Te menj csak az orvosokhoz és reklamálj náluk mikor a betegkártyád mellé mást is kérnek. Nem tudom ki a képmutató, az aki ingyen megmondja mik a lehetőségeid,vagy az aki közli veled,hogy daganatod van,de sajnos nem férsz be a keretbe csak 3 hónap múlva. De ha véletlenül van 1 milliód,ja az más akkor jövő héten meg tudom műteni. És mielőtt még ezt is kiforgatnád a saját családommal történt meg, a győri kórházba. Részemről le van zárva ez a történet.”
 • 46. DON 2013. április 29. 17:01
  „Japo!
  Gyógyító házaspár? MI a következő? Rontásűző anyós? Rákgyógyító após?
  A sztorid tizenkettő egy tucat, a gagyi direkt marketinges tréningeken oktatják ezt. Legyen egy saját történeted, egyszerű érthető, elrettentő, hogy a delikvens huzatosra fossa magát félelmében, és megvegye a csodaszert, aztán ha beledöglik, majd az orvosokra lehet fogni, akik agyonkemózták és teletömték gyógyszerekkel.
  Nem tömöm magam gyógyszerekkel, mert megvan a saját módszerem arra, hogy miként tartsam magam egészséges állapotban. De nem terjesztem úgy a jutúbon, mint rákellenes gyógyszert, nem szövögetek összeesküvés elméleteket, hogy a gyógyszeripar erőszakkal vadássza a pécsi magyar orvosokat, mert voltak olyan merészek, és felfedezték a rák ellenszerét. Meg nem állok be csápolni egy somogyi hurkatöltő mellé sem, aki tudja a megoldást az emberiség betegségére.
  Ha jobbá akarod tenni a világot, akkor mutass példát! Ne pénzt kérj, hanem tudást adj! Tudod, manapság csak megélhetési gyógyítók, látók, próféták (akárminek nevezzék magukat) vannak, igazi segítő szándék nincs bennük. Ha lenne, ingyen csinálnák. Ne a gyomorforgató new age-s panelszöveggel, hanem őszintén, saját szavakkal. Ne hegesztőveteránokat linkelj be videómegosztó oldalakról, hanem zarándokolj el egy laboratóriumba, vizsgáltasd be, és tedd közzé az eredményt. Ami jó, az jó. Amin kozmetikázni kell, az már nem igazi.”
 • 45. Demalgon 2013. április 29. 13:13
  „A rendszeres sporttól nem fog a lelki oldalad tökéletesen működni. Csak egy kérdés, mivel ez egyre inkább égető téma sok helyen: ha egy házasság megromlik, menjenek el a felek sportolni, és akkor kutyabajuk lesz lelkileg? Csak leegyszerűsítve, amit mondasz. A mozgás nem megoldás mindenre, max csak a fizikai részre tudod közel 100%-ban ráhúzni.”
 • 44. Japo 2013. április 29. 11:30
  „A varázspálca,vízér hartmann hálóra pedig ez a válaszom.Ma már az építkezési területen mielőtt hozzá kezdenek a tervezéshez,felmérik ezeknek a káros kisugárzásoknak a pontos helyét,és úgy tervezik a házat,hogy az adott helyeken vagy fal,vagy nyílászárók legyenek,véletlenül sem olyan helyiség ahol a napból a legtöbb időt töltöd. Ez már tudomány. Régen pedig józan paraszti ész volt. Kérdezd csak meg az idősebbektől hogyan építették a házukat? Felhúzták a külső falakat,tető alá hozták,de nyílászárókat nem tettek be. Hagyták,hogy a kutya,kutyák,macskák bemenjenek. megfigyelték hová fekszik a kutya és a macska. Ahová a kutya szeretett feküdni,oda tervezték a hálószobát.Ahová a macska,oda pedig olyan helyiségeket amelyekben nem töltesz el sok időt. Az állatok érzik azt amit te megkérdőjelezel. A macska kivétel nélkül a káros kisugárzású rossz helyeket válassza, a kutya pedig a jót. Hát ennyi a tudomány leegyszerűsítve!”
 • 43. Japo 2013. április 29. 11:17
  „dr Kotász! Köszönöm,hogy ismeretlenül is hazugnak nevezel. Nem véletlenül írtam le,hogy csak és kizárólag személyes tapasztalatokra hagyatkozom.Nem célom senkit meg,vagy eltéríteni.Én nem kritizálom mások véleményét,megpróbálom tiszteletbe tartani még akkor is,ha nem értek vele egyet.Még azt is leteszteltem,hogy beszéltem valakivel nálam idősebbel nem erről más témáról. Nem hitt nekem,aztán ugyan azt a véleményt egy ismert emberrel felvettem kamerára, rákapcsoltam az idős ismerősöm televíziójára és elindítottam. Tudod mi lett a végeredmény? Azt mondta az ismerősöm,hogy lehet abban valami amit tegnap mondtál,mert a tv-ben is ezt mondták. Ennyire lehet megvezetni embereket a médiával, és teszik is. Az egészről pedig utoljára az én személyes véleményem: Mindenkinek joga van hülyének lenni!”
 • 42. drKotász 2013. április 29. 09:51
  „41. Japo
  Csaló az összes! A rendszeres sport a lényeg és semmi bajod se lelki sem testi. Csak könnyebb kuruzslókhoz járni mint megmozdulni. Ezek kamu történetek!”
 • 41. Japo 2013. április 29. 06:58
  „Íme utoljára ebben a témában. Don! Fergeteges írást alkottál. A baj csak az,hogy én nem akartalak meggyőzni arról,hogy az általam hozzászólásnak szánt írásom alapján kezdj sámánokat keresni. Csupán leírtam a véleményemet amely még egyszer hangsúlyozom tényeken,saját tapasztalaton alapszik.A víz érről pedig ennyit.http://foldsugarzas.blogspot.hu/2009/06/hartmann-halo-sugarzas.html olvasd el a Hartmann háló létezését,működését,"jótékony hatását a szervezetre". Tudod ez az egyik legfontosabb alapja annak amiben nem hiszel. Ezt sem látod,de attól még létezik és előbb,utóbb Te is beteg leszel tőle akár hiszed,akár nem. Még a végére egy rövid történet. Egy barátom jelentkezett egy gyógyító házaspárnál vizsgálatra,hangsúlyozom vizsgálatra. Nem volt semmi baja csak kíváncsi volt. Amikor elkezdték vizsgálni, a házaspár elfehéredett majd engem félrehívtak. Mondták nagyon nagy bajban van a barátom,ha nem tesznek valamit meg fog 3 hónapon belül halni. Le fognak állni a veséi és a bélrendszere. Az immunrendszere majdnem egyenlő volt a nullával. Szóval kérdezték,hogy mindent megmondjanak- e neki. A válasz" igen persze hiszen ezért jöttem ide." Nos megmondták neki, ő egy jót nevetett"nincs nekem semmi bajom,nem is vagyok beteg" és elment. 3 hónap múlva temették. SAJÁT TAPASZTALAT,NEM HALLOTTAM HANEM RÉSZT VETTEM BENNE SZEMÉLYESEN!Gondolom kedves DON,te még ott tartasz,hogy a rákbetegség halálos.Nos én már régen tudom,hogy nem az szintén személyes tapasztalatból és tessék egy orvos nyilatkozata. Feltételezem,ha írni tudsz,talán olvasni is,mert feliratos.http://www.youtube.com/watch?v=4saHaijltBw További egészségben telt életet kívánok minden "szakértőnek"”
 • 40. DON 2013. április 28. 22:23
  „38. knifemaster 2013.04.28. 21:09
  Jó duma, tudnám, hol hallottam :)
  Egyébként azt hiszem, a hóbortos marhaságokat azoknak kellene bizonygatni, akik elkérik a varázspálcás vízérméregetésért a pénzt. Bizonyára Japoval egy humuszevő brigádba tartoztok, s biogázt termeltek a havasi jeti vizeletével rendben tartott emésztőrendszeretekben, nem jártok bőrgyógyászhoz és fogat is egymásnak húztok. Nincs is ezzel baj, az ember azzal mérgezi magát, amivel akarja, hiszen vallásszabadság van. A gond - mint minden más esetben - azzal van, hogy megpróbáljátok meggyőzni erről a környezeteteket. "Vedd meg ezt a mezeipocok mellékveséjéből nyert elixírt, mert elmúlasztja a piros pöttyöket a hátsódon!" Vagy "a Marika is a rizstejtől lett olyan fitt, hogy a járókeretén csinálja a magyar vándort". "Igyál ebből a Csíki mangalicazsírból két felest minden nap, mert én négy évet szolgáltam egy ősi uráli sámán mellet, akinek a mondásait spirálfüzetbe gyűjtögettem, s most akarom kiadni, mint hiteles ősmagyar történelmet, és különben is a mangalica zsír gyógyítja a vékonybélhurutot".
  Ha nem tolakodna ez a sok birka az arcomba, nem akarna tévéshopon keresztül mindenféle csodaszert eladni nekem, s nem akarna meggyőzni arról, hogy büdöstalpú rothadó hulla leszek, ha nem nádból készült szafaládét eszek agaragarból kevert mustárral és kölesgolyós tofusalátával, akkor nem is ágálnék ellenük, de igenis dühít, hogy az elcseszett felfogásukat még terjeszteni is akarják.
  Én legalább nem csábítok senkit az intelligencián kívülre, mint a sok bio-darth vader a tömegeket a sötét oldalra :)”
 • 39. drKotász 2013. április 28. 21:26
  „38. knifemaster
  Már ne haragudj ki vagy te hogy bizonygatni kelljen neked bár mit is.”
 • 38. knifemaster 2013. április 28. 21:09
  „DON had kérdezzem meg ismételten az olvasottak után ,neked mi a véleményed az intelligenciáról kívülállóként?
  Nem Japóval van itt a baj hanem a többi entellektüellel ,akik bár a postok alapján fogalmatlanoknak tűnnek a témában,osztják az észt ész nélkül.
  Ha tévedek szóljatok nyugodtan...megcáfolhattok...mondjuk bizonyíthatnátok az igazatokat.:)”
 • 37. Mankapunka 2013. április 28. 18:25
  „Kutász nem goromba, csak kihagyták Abdán az üzletből.”
 • 36. Japo 2013. április 28. 17:35
  „Azt hiszem elég rendesen félre lettem értve! Én nem vagyok kuruzsló,jós sem gyógyító sőt, nem hittem az ilyen dolgokba. éppen ezért nem kezdtem köpködni,másokat lehülyézni mert mást gondoltak mint én. Ezért fogtam magam és elkezdtem kutatni,bizonyítékokat keresni. Több gyógyító mellé szegődtem,dokumentáltam amit mond,amit csinál. Magamon is tapasztaltam pro és kontra. Ezért merem állítani és vitába szállni bárkivel,aki úgy gondolja,hogy az a világ nem létezik. Volt egy konkrét írás itt a vakbélről,nos az egyik legjobb példa. A sebész és a fogorvos kivétel nélkül megszünteti az okot amely a problémát okozza,de a többi orvos és itt azt hiszem első helyen említhetem a bőrgyógyászt,szóval ők csak tüneti kezelést végeznek. Oda megy a beteg megnézi, aztán közli vele,hogy vegyen be 2 sárga kapszulát meg egy zöldet. De miért is említettem a bőrgyógyászt? Biztosan volt már mindenki bőrgyógyásznál,ránéz az elváltozásra és ír fel valami kenőcsöt. Na attól soha nem fog elmúlni a probléma,ha elmúlik a betegtől magától fog. Miért? A bőrünk ha úgy tetszik olyan mint a számítógépen a monitor,amikor ott megjelenik valami elváltozás, mindegyik mögött szervi probléma van megbújva és a képernyőn megjelenik. Na ezzel kellene tisztába lenni egy orvosnak,de nincs. Gyógyulni csak akkor lehet,ha a beteg is akar és ha megszüntetjük az okot, ami előidézte. Ha ezt nem teszed úgy jársz mint,ha a fogorvos nem betömné vagy kihúzná a fogadat,hanem adna egy pirulát. Így már talán nem tűnik akkora hülyeségnek az egész, és köszönöm nem vagyok beteg 40 éve nem látott orvos,kivéve a jogosítvány megújítását! Mindenkinek további szép napot kívánok, meg egy kis gondolkodást!”
 • 35. DON 2013. április 28. 15:47
  „30. lr 2013.04.28. 08:31
  Nem hiszem, hogy annyi "áldott" ember élne közöttünk, amennyit eltart ennek az országnak a műveletlenségéből fakadóan bugyuta közönsége. A "kiválasztottak" ismérve, hogy millióból egy ha van. Természetesen mindenki akar magának egy jógit, de a tömegtermelés alapvetései itt csődöt mondanak, s nem minden ácsból lesz isten kicsiny fia.
  A jelenkor emberei túlhajszoltak, idegileg és fizikailag kimerültek, a városi élet hihetetlenül megterheli az idegrendszert és az emberek neurotikus tünetei, amelyeket száz éve még betegségként próbáltak kezelni, mára természetessé váltak. Az, hogy valaki úgy érzi figyeli, nem véletlen, amikor bekamerázott munkahelyen töltöd az élted 70%-át.:) Az ember ösztönösen keresi a nyugalmat, s annak számtalan formája létezik lelki és fizikai jellemzői alapján. A legegyszerűbb ösztönre építve veszik el az utolsó forintokat ezek a sarlatánok. Olyanért ad ki a pénzt az ember, ami nincs - akkor inkább egy üveg drága whisky, két churchill-méretű kubai kézzel sodort, két nagymellű escort hölgy! Tudom, hogy az alkohol nem megoldás a problémára, de a pívíz sem :)”
 • 34. drKotász 2013. április 28. 12:54
  „Sőt van olyan is aki el tud adni fél liter vizet 15 000ftft-ért, és mikor meg kérdezik mi van benne, azt mondja nincs semmi de épp ez benn a csodálatos hogy így is gyógyít:D Na erre varjatok gombot, és ennyi elég pár agyhalottnak hogy megvegye.”
 • 33. drKotász 2013. április 28. 12:50
  „24. Legs
  Képzeld én meg ismerek olyan jóst aki mai napig a tv-ben szerepel. Adja a tanácsokat jóslásokat másoknak, de a saját életét párkapcsolatát nem tudta rendeb rakni, mert ott is a pénz játszotta a főszerepet. Én hiszek Istenben, de az össze fellelhető jós médium meg a hasonlók, mind egytől egyig hazug csaló!!!”
 • 32. pancser 2013. április 28. 09:15
  „"Japo" azt hittem viccelődik az első beírása alapján, de nem. Azért majd ha a családtagjainak, vagy magának mondjuk vakbele lesz mindjárt nem a szellemekhez fordul, hanem az orvosok kése alá fekszik. A veszély abban van, hogy emberek nem mennek az ilyen hiedelmek miatt orvoshoz és ennek tényleg súlyos következményei lesznek, a város egyik első természetgyógyász is igen fiatalon elhalálozott talán még mindig élne, ha nem hitt volna másban, mint az orvostudományban. Ha meg hinni akar, higgyen valamelyik egyházban és járjon istentiszteletre!”
 • 31. Agyfasz 2013. április 28. 08:46
  „Ez már valami!”
 • 30. lr 2013. április 28. 08:31
  „29es DON!! eszméletlen jó az irás.
  még akkor is ha nem teljesen értek veled egyet.
  A talpon tényleg vannak akupunktúrás vagy akupresszurás pontok.
  Túl racionális vagyok ahhoz, hogy, ilyen kérdésekbe mélyebben belemenjek. Vannak megmagyarázhatatlan dolgok, amik természetfelettinek tünhetnek- kinek- kinek hiszékenysége és habitusa szerint.
  Mondok egy példát,. néha ha egyedül vagyok a lakásban úgy érzem figyel valaki.. előfordult, hogy kerestem egy bizonyos tárgyat.. több helyen megnéztem.. mindig ott volt, ahol elöször néztem meg, de elsőre nem vettem észre. Ilyenkor azt szoktam mondani- na szellem húzz el innen. tudom, hogy nevetséges. Főleg, hogy totál racionális vagyok és materialista. De ettől még elhiszem, hogy vannak emberek, akik tényleg rendelkeznek bizonyos képeségekkel ... persze itt nem szellemidézésre meg rontáslevételre és hasonlókra gondolok. mélyen elitélem a kuruzslást a sarlatánságot és haosnlókat..... de biztos vagyok benne, hogy tényleg vannnak olyan orvosok, akik értenek a természetgyógyászathoz, gyógynövényekhez. És vannak olyanok akik ez emberi léllekhez értenek. Ők vagy pszihiáterek- pszihologusok... Ha tanultak ezért évekig. DE lehet, hogy jósok- sámánok-- szobafestő vagy órás és hasonló az eredeti szakmájuk, de rájöttek, hogy munka nélkül sokkal könnyebb megélni, mert baromi sok a hiszékeny ember.
  Én folyton kételkedő is vagyok.
  Mi van, ha mégis létezik az a világ, amiben én nem tudok hinni??
  Azért mert én nem hiszek benne, attól még létezhet!
  Ezen azért gondolkodjon el mindenki aki leszólta itt JAPO-t... mert néha érdemes kicsit túlnézni azon amiben hiszünk.
  Nekem Japo pont nem tünik olyannak, aki kihasználná mások hiszékenységét és butaságát. Csak hisz valamiben, ami más mint az itt hozzászolók többsége.”
49 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rothadó emberi fület talált kutyasétáltatás közben

Megfagyott a vér abban a férfiban, aki egy levágott emberi fület talált sétája során. A rendőrség… Tovább olvasom