Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Victoria Beckhamet az ENSZ jószolgálati nagykövetévé nevezték ki

Victoria az AIDS elleni küzdelemben fog segédkezni.
Az ENSZ jószolgálati nagykövetévé nevezték ki csütörtökön a világszervezet New Yorkban zajló közgyűlése margóján Victoria Beckhamet, aki az AIDS elleni küzdelemben fog segédkezni.

A divattervező kinevezése alkalmából elmondta: minden tőle telhetőt meg akar tenni azért, hogy ne szülessenek HIV-fertőzött gyerekek. Hozzátette, fontos szakasz kezdődik az életében. "Nőként és anyaként kötelességem támogatni társaimat" - fogalmazott újságíróknak. "Minden nőnek joga van ahhoz, hogy biztosítsa gyereke egészségét" - hangsúlyozta. Elismerte, hogy nem tud mindent a témáról, de - mint mondta - felkészült segítői vannak.

Beszélt arról is, hogy be kellett töltenie a negyvenet, hogy ráébredjen, kötelessége segíteni másokon, különösen a beteg nőkön és gyerekeken.

Az ENSZ AIDS elleni programjának igazgatója, Michel Sidibe üdvözölte Victoria Beckhamnek az ügy iránti elkötelezettségét.

David Beckham volt futballista divattervező felesége idén Dél-Afrikában járt egy jótékonysági szervezet képviseletében. Ekkor született meg benne az elhatározás, hogy többet szeretne segíteni az AIDS elleni küzdelemben.

A brit híresség kihagyta első - londoni - butikja megnyitóját, hogy ott lehessen New Yorkban.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óriásbulit rendez a krumplisalátás jótékonykodó

Az amerikai férfi tíz dollárt akart összeszedni élete első krumplisalátájára egy közösségi… Tovább olvasom