Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Veséért kampányol a mémeken híressé vált kisfiú

"Success kid" képe az egyik legnépszerűbb mém volt az interneten, fotója az egész világot bejárta. Most ő szeretne segítséget kérni.
Sammy Griner most nyolc éves, és ő szeretne segítséget kérni az internetezőktől cserébe a sok vidámságért, amit fotójával adott az embereknek - írja a Mirror.

A kisfiú apukája nagy bajban van, szüksége van egy új vesére. A műtétre való felkészüléshez és a kezeléshez a családnak nincs elég pénze, ezért fordult a kis Sam az internetezőkhöz.


A kisfiú apja, Justin 2009-ben lett vesebeteg. Később a szervek telejsen leálltak, azóta is dialízisre szorul. A családfő nem tud dolgozni, betegségén csak a szervátültetés segíthet. Édesanyja ebben a betegségben halt meg.

Az átültetést és a dialízist fedezi a biztosításuk, azonban az ezzel járó kezeléseket maguknak kellene állniuk. Felesége, Laney egy online adománygyűjtő kampányt indított, mintegy 21 millió forintnyi összegre lenne szükségük.


Sam, azaz "Success kid" képét 2007-ben töltötte fel anyukája a MySapce-re. A fotó ezután vírusként terjedt az interneten, ma is gyakran találkozhatunk vele.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Titokzatos barna nővel jött haza Palik László

Marsi Anikóval és gyermekeikkel elhagyták az országot, de a sportriporter… Tovább olvasom