Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Veronika a szexterminátor VV Alekosz menyasszonya

Vasárnap este eldőlt, kit választott a görög hódító. Megtudtuk, milyen is a szerelem a legfölsőbb szinteken. Hát, kösz, nem kérjük!


21.15 - Alekosz a tengerpartra vágyik, Veronika boldog: "Nekem kell az Alek." S végül nyelves puszi, konfettieső.

További jó tévézést kívánunk mindekinek!

21.10 - Bevonul a menyasszony-jelölt. Veronika fején korona. Olivér mezei zöld pólóban, röhög, faterozik. Végül sok boldogságot kíván a párnak. Aztán leveszi az utolsó lakatot a kalitkáról.

21.07 - Veronika öltözik. Addig Alekosz a Piramis, Ha volna két életem című dalát énekli Olgának. Az énekli szót idézőjelbe tennénk, de a meghatottságtól nem találjuk a ctrl gombot a klaviatúrán.

21.05 - Te vagy az aki visszaadta nekem azokat az érzéseket, amikben már régen volt részem. Én szeretném megmutatni neked a szerelmet a legfölsőbb szinteken - mondta Alekosz Veronikának.

21.02 - Alekosz kulcsot lóbál. S végül Veronika nyakába akasztja. A 19 éves lány a menyasszony. A görög félisten, Alekosz menyasszonya.

A lány boldog, első szerelmes szava: Csimpi.

20.58 - Kezdődik, Alekosz dönt. Köszönetet mond. Beszél a villáról, és a műsorról. A lányokról, hogy kit miért küldött el. Az egyikük a pajkos póni - na, ne má'. Micsoda nyomás lehet Alekoszon, ha ilyeneket mond.

20.57 - Veronika kortesbeszéde: - Érettebb vagyok a koromnál. Mély érzések vannak bennem. És nem akarlak megváltoztatni. És én nem vagyok egy zsiráf.

Na, összeállt az állatkert: Csimpi után egy zsiráf.

20.56 - Olga kortesbeszéde: - Nem értem miért van itt Veronika?

20.54 - Érkezik Alekosz. A két lány felállva várja. A fiú üdvözli a lányokat: "Hát lányok, nem vagytok, semmik. "

Jól megválogatta a szavait.

20.53 - 52-48% - Olga nyert a netes szavazók szerint. Honnan fordított. Hihetelen.

20.40 - Különleges produkciót ígér Balázs: Johnny Gold - egy pasi próbál reppelni arany színű alsógatyában. Ja, bocs, van rajta egy kigombolt ezüst ing is. Már nincs, levette.

Csupa kiváló és nagyszerű előadó emeli az est fényét.

"Elértük a csúcspontot" - értékel Balázs. Újra kéne indítani a Balázs-showt, ott lehetett felfedezni hasonló tehetségeket.

20.37 - Na, a villalakók is elmondták kit válasszon Alekosz. Most a dobott lányok jönnek. Többen mondták a fiatal Veronikát.

20.33 - Veronika és Olga már az első randin érezték, hogy ez több, mint buli, ez szerelem.

20.31 - Csimpi csókja tökéletes - Veronika szerint.

20.27 - Lilu is az elmaradt csókkal nyaggatja Olgát. Veronika nem bírta volna ki.

20.22 - Az online szavazás szerint Veronika 66 százalékon áll. De a végén úgyis Alekosz választ.

Újabb reklámblokk: az RTL-nél is érzik, hogy érdemes inkább ezt nyomatni, mert a műsor halál unalmas. Még Lilu tuti cucca sem visz túl sok színt az egészbe.

20.06 - Én szeretem Alekosz pociját - vallotta be Veronika. Alekosz a Csimpike, Veronika a Tubi-tubi. A lány madárról, a fiú csimpánzról kapta becenevét - találó.

19.54 - Nehéz volt Alekoszt meghódítani - mondta Veronika. Olgát inkább a kamerák zavarták.

19.42 - A nézők véleménye: 70-30% - De egyelőre csak fantomképeket látunk. Huh, végre reklám.

S a reklámblokk végén közlik, jelentkezz a Való Világ 5-be! Éljen!!!

19.37 - Alekosz anyukája is a pódiumon. A leendő anyós, aki szerint menyasszonyt választunk. És kérdezi is a lányokat. Veronikától azt kérdezi mit érez a fia után? - Kemény kérdés.
Veronika: - Nagyon sokat.

Pasizol Alekosz mellett?
Veronika: - Neeeeeem.

Főzésről és a közös kasszáról is érdeklődik a drága mama.

Olga, miért nem csókolóztál még a fiammal?
Olga: - Mert nekem ez nagyon intim dolog. Az emberi kapcsolat fontosabb, mint a szex.

Az anyós Olgát választaná.

19.30 - Veronika vonul. Ő volt  hot-dogos. Balázs erre az egy momentumra kiválóan emlékszik. Veronika is izgul. A legjobb az volt neki, amikor együtt aludt Alekosszal - "Tökéletes".

19.25 - Olga vonul be. Izgul. Szerintem boldoggá tudnám tenni Alekoszt - mondja a lány. "Remélem engem választ."

19.21 - Az RTL Klub színpadán a Happy Gang - ezeket honnét szedték elő? És eltolják a Kérek egy kulcsot a szívedhez. Mikor is volt ez "sláger"?

A fiúkon is fogott az idő, ősz tincsek, de azóta legalább a ruhatárukat lecserélték. Balázs azt mondja 11 éve nem léptek színpadra. Happy Gang: Moha Vitamin és Kori.19.18 - Veronika Alekosz gyerekkorát idézi. Nem lehet tudni meddig tart nála a lelkesedés - mondja a fiú.

Olga a másik végzet. Alekosz még nem tudja kit választ.

19.14 - Balázs a füstre fogja, hogy nem ismeri névről a kiesett lányokat. Ügyesen cselez: akinek a nevét mondja, az feláll. Mint az iskolában az első nap.

19.10 - Alekosz Liluval a buszba megy. Addig az RTL megmutatja, hogyan jutott erre a szintre Alekosz. S ismét hallhatjuk Alekosz kérdését: pálinka lesz?

19.07 - Alekosz ruhája a régi Napóleon filmek jelmezeire emlékeztet, Harry hercegére biztosan nem.

19.05 - Lilu és Balázs vezeti a műsort. A nézőtéren az összes kosarat kapott lány. Libák, libasorban - bocs. S már érkezik is a sztár, a hódítás mestere, a szónoklat szakértője: Alekosz.

19.03 - Az RTL Klub kitesz magért, élőben nyomják a Gyere siesd el című dalt. Gratula a remek választáshoz.

19.00 - Elkezdődött: Alekosz és Olivér elbúcsúztak egymástól. Lassan-lassan véget ér Alekosz fél éves szereplése a tévében. Ennyit a 15 perc hírnévről.

Olga és Veronika marad versenyben. Vajon melyikük lesz a "szerencsés", aki élete párjának nevezheti ezután a Való Világ 4 győztesét?

Korábban - Alekosz és Veronika kellemesen töltötte az utolsó randit, a fekete szépség lovagjával éjszakázott és igyekezett örömöt szerezni neki. Az ágyban reggeliztek, miközben megbeszélték az éjszaka történéseit. Veronika elmondta, hogy nem mindenki mellett jó ébredni, akivel jó együtt aludni, de Alekosszal ébredni is jó volt. Olgának is elmesélte, milyen romantikusra sikerült a randi, a rivális pedig féltékeny lett és értetlenkedett Alekosz viselkedése miatt. Megérkezett Éva és Anikó, hogy felöltöztessék a lányokat a fináléra.

Részletek >>


Alekosz: Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Alekosz: Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétszeres áron kelt el egy hatalmas Titanic-tervrajz

A remélt ár mintegy duplájáért, 220 ezer fontért (67 millió forint) kelt el egy nagy-britanniai… Tovább olvasom