Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Vége! Itt a Sláger Rádió hivatalos közleménye

A Sláger Rádió amerikai tulajdonosa, az Emmis Corporation nehéz döntést hozott: nem folytatja az analóg műsorszolgáltatást Magyarországon - olvasható a bumerang.hu-n.


"Nagyon fájdalmas döntés ez számomra is. Borzasztóan sajnálom, és nem csak az Emmis és a Sláger Rádió dolgozói miatt, hanem amiatt is, hogy Magyarország egy olyan állam, ahol ilyen helyzet kialakulhat" - mondta Jeff Smulyan, az Emmis tulajdonosa és CEO-ja.

A Sláger Rádió engedélye november 18-án lejárt. A rádió vezetői még az utolsó napon is reménykedtek abban, hogy tovább építhetik a legerősebb rádiós márkát.

"Annyira sok hallgató állt mellénk, mindenki minket szeretett volna hallgatni. Ezért is tartottuk kötelességünknek, hogy ha eleinte nem is országos frekvencián, de szóljunk valahol. Az elmúlt napokban napi 150.000 ember hallgatott minket csak az interneten. Megható leveleket kaptunk, és sokan ajánlották segítségüket ügyfeleink közül is. Ez úton köszönöm nekik is!"- mondta Heal Edina a rádió vezérigazgatója.

Olvasóink írták

51 hozzászólás
 • 51. Goldman 2009. november 30. 08:15
  „Csatlakozom pancserhez”
 • 50. pancser 2009. november 24. 22:10
  „49 -hez! Minden szemlélet kérdése csupán. Az oroszok amikor bejöttek az angol WC-ről azt hitték gyümölcsmosó, aztán elvitte a víz a kivágott fáról szedett cseresznyét ezért megharagudtak rá és szétlőtték a "zabráló" masinát. Nos így van ez MO primitívjeivel, nem láttak még igazi rádiót, most pottyantós szintű rádiót csináltak. Nekem inkább a másik és sok európai gondolkodásunak. A Slágernak még a bokájáig sem érnek fel az újak. Kódolva van a bukásuk, ezzel a műsorral, nem sok hirdetőre találnak!”
 • 49. macskazat 2009. november 24. 21:51
  „Az MSZP első jó döntése, hogy betiltotta ezt mocskos primitív adót, a Sláger Rádiót. A Danubius olyan gyenge volt, hogy azt nem érdemes minősíteni. Folyton ugyanazt a 300 számot játszotta. UNALMAS volt. A két hülye pedig egymásom röhögött reggelenként, ez botrányosan gyenge volt. Jól meggazdagodtak az átverésből.”
 • 48. pancser 2009. november 24. 20:49
  „Aha, mert a bőgatya már nem divatos! Avítt, az ásatásoknál előkerült sámándobok hangját sem kedvelik sehol, sem a szomszédban sem távolabb.

  A Sláger profi volt, a többi jellegtelen, unalmas, alig hallgatható!”
 • 47. AHA 2009. november 24. 17:42
  „Pancser elvtárs! Multi-mérgezést kaptál?”
 • 46. pancser 2009. november 24. 17:25
  „"Pistike" a Sláger egyetlen átütő színvonalú rádióadó volt. Ami helyettük jött az legfeljebb középszerű. Nem mi vagyunk akinek nincsen ízlése. Most majd jönnek hujjogató pusztalakók ugye AHA? Tőlünk reszket Európa, na nem a félelemtől, hanem a röhögéstől.”
 • 45. ladiszlo 2009. november 24. 16:48
  „Ez egy JÓ döntés volt.”
 • 44. Gyurmax 2009. november 24. 16:37
  „...és ahogy többen megjegyezték, a nagyon közeli jövőben már nem is emlékezünk majd erre a csúfos váltásra.”
 • 43. Gyurmax 2009. november 24. 16:26
  „nfm és kfm silány és ötlettelen nevek belehallgatva a műsoraikba és a hírekbe, középszerűség uralkodik. Nekik hosszú idő kell mire bárhova is elérnek és szerintem tudják is. Viszont tuti az üzlet és omlik hozzájuk a kettő kasszájába a pénz, ezért nem is érdekli őket, hogy mennyire középszerű a műsorszolgáltatásuk.”
 • 42. Komissar 2009. november 24. 16:25
  „40. hozzászólás tixi 2009.11.24. 15:37
  ez így igaz.”
 • 41. Gyurmax 2009. november 24. 16:21
  „..... nehéz lesz részemről jövőre választanom a kettő rendkívül rossz közül és mi lenne ha mindenki aki úgy gondolja mint én, hogy ( ezek ketten frankón háborúznak a szemünk láttára és nyíltan üzletelnek egymással a média háta mögött, hogy senki ne lássa) azt választanánk akinek vajmi csekély esélye van, viszont közelebb áll a lakossághoz, mint ezek ketten. Akkor az gondolom sok embernek elnyúlna az arca ennél a kettőnél.”
 • 40. tixi 2009. november 24. 15:37
  „Jó lenne már ,ha mindenki rájönne,hogy nem a borosbocskor miatt volt ennek külföldön is visszhangja.Ott azt se tudják ki az a Bocskor meg a Jáksó.

  Sík egy nép az a Magyar.Mindig a másik embert szidja a pártokat pedig isteníti.

  Köszönjük MSZP és Fidesz, tűnjetek a francba.”
 • 39. kolombela 2009. november 24. 15:26
  „20. Szilágyi_Zsolt 2009.11.24. 12:04
  Én nyitáskor és másnap reggel is meghallgattam a híreket a No-ban. Mit mondjak, nem a nemzeti oldalt képviselik. Niki a lapszemle az ordas liberális német (FAZ) és osztrák (Wiener Zeutung) újságok a mérvadók, és a mi a legszebb benne, hogy mindegyik magyarország fasiszta, antiszemita, kirekesztő polgáraival foglalkozott.
  Hát ennyit a Neo beállítottságáról.
  A zenéje próbál hajazni a Petőfiére, csak silányabb kivitelben.
  A Klasszról nem tudok nyilatkozni.”
 • 38. AHA 2009. november 24. 15:16
  „Pistike
  Hajszál pontosan erre gondoltam én is!
  :-)))”
 • 37. Pistike 2009. november 24. 15:12
  „33. PrettyWoman

  "Mert én még ilyen mértékű összefogást nem nagyon láttam mostanában."

  Elég szánalmas értékrendje lehet azoknak az embereknek, akik nagyképű, arrogáns bocskorért meg az idióta, hallgathatatlan műsorukért összefognak, sokkal fontosabb dolgokért meg nem...”
 • 36. Agent 2009. november 24. 14:43
  „Végülis hol van ez ahhoz képest, amikor Bobby dallasz sorozatbeli halálakor öngyilkos lett valaki, illetve amikor Isaura a rabszolgalány felszabadítására, valamint szegény vak Esmeralda szemműtétjére képesek voltak egyesek gyűjtést szervezni (fiatalabbak kedvéért szappanopera szereplők filmbéli dolgairól van szó), LOLOLOLOL! Nincs több kérdés:)”
 • 35. doremi01 2009. november 24. 14:40
  „Ha van valaki aki hallgatja a Neo-t , legyen szíves és írja be. Kíváncsi vagyok , hogy találtak-e olyan embert aki képes hallgatni. Mert tetszik nem tetszik a Slágert nagyon sokan szerették, de még nem hallottam senkitől, hogy tetszik neki Neo.”
 • 34. Otaku 2009. november 24. 14:38
  „Jeff srác!

  A nagy-nagy krokodilkönny-hullajtás közben felidéznéd nekünk azt a muty... pardon szabááályszerá eljárást, ahogy megkaptátok a frekit?

  Továbbá: hogy is volt a milliárdos koncessziós díj nemfizetésével?

  További jó hüppögést, kedves Jeff :)”
 • 33. PrettyWoman 2009. november 24. 14:07
  „Krisztián75! A szívemből szóltál. Igen, hiába ajánlottak százalékosan többet, ha az semmi egy induló rádiónál. A Slágernél meg a Danubiusnál a kisebb százalék is sokkal többet jelentett volna. Na ezért mondják az emberek, hogy politikai mutyizás, s joggal. Igen, sokan szidják a két régi rádiót, de azért akárhova mentem, mindenhol azt hallottam szólni, érdekes módon nem a Petőfit, Kossuthot, Bartókot meg a regionális rádiókat. Vagy a Sláger vagy a Danubius bömbölt mindenhol, kocsikból is.
  A másik, amiben szintén a politika keze van szerintem, az az, hogy nem tetszett itt a vezető politikai rétegnek, hogy ez a két rádió hihetetlen összefogásra buzdította, sarkallta az embereket. Ez pedig az utóbbi időben nem volt jellemző egyáltalán a magyar népre. Nekik meg qrvára nem jó ez a nagy népi összefogás. Nekik az a jó, ha megosztott a társadalom. Mert én még ilyen mértékű összefogást nem nagyon láttam mostanában. S ez is tetszett nagyon. Kár, hogy semmire sem mentünk vele. Igaz, énrám nem lehet semmit ráerőltetni, mert a szart, ami helyettük van, nem hallgatom. Igaz, hogy nem is lehet, mert hallgathatatlan.”
 • 32. mindigatutit 2009. november 24. 13:53
  „nem azért csak bal vagy jobb oldali a rádió,mert esetleg nyomják a hülye politikát(hál istennek nem,mert akkor senki nem lenne kiváncsi rájuk),hanem hogy melyik pártnak mennyi folyik be a pártkasszába.
  amúgy nem rossz a neo,de azért hajrá bumeráng!”
51 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esküvő helyett rendeljen válási tortát!

A házasság felbontása egészen a mai napig inkább rossz érzéssel töltötte el az embereket, és nem… Tovább olvasom