Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Varga Viktor rámozdult Toncsira

A Hal a tortán e heti műsorában a stábtagok szerint a bohém énekes és az egykori szépségkirálynő közt csak úgy izzott a levegő.
A ma esti adásban Zsidró Tamás készít Cseke Katinkának, Bálint Antóniának, Fésűs Nellynek és Varga Viktornak vacsorát. A kakasherebejglit azonban egy még bizarrabb szerelmi szál is fűszerezte.

A forgatások alatt ugyanis szinte izzott a levegő a 45 éves Toncsi és a nála 18 évvel fiatalabb Varga Viktor között.

– Valóban történt egy halovány kezdeményezés felém Toncsi ré­széről, amit én azonnal elfogadtam, és tovább folytattam a játékot. Antónia gyönyörű, vonzó nő, és annak ellenére, hogy legtöbbször a fiatalabb vagy a velem egykorú nők társaságát keresem, volt már idősebb barátnőm. Mi férfiak ösztönösen kíváncsiak vagyunk a nőkre – így számomra is izgalmas gondolat, hogy ki­kezdjek egy nálam idősebb nővel – mosolyodott el sejtelmesen Viktor.

A Bors megkereste a másik felet, Toncsit is, aki zavart kacajok kíséretében adott választ a kettőjük közt kialakult érzelmekre vonatkozó kérdésre:

– Viktor szimpatikus és humoros fiatalember, de én már egy másik életszakaszban tartok, mint ő. Ha én ismerkedni szeretnék, az csakis komoly alapokon nyugodna. Nem mintha Viktor nem lenne férfias – sőt még az sem zavar, hogy negyven kiló –, de hogy mi lesz köztünk? Az péntekre kiderül... – finomkodott Toncsi.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Részegen vett volna sajtburgert, börtön lett a vége

18 hétre börtönbe zártak egy férfit, mert sajtburgert lopott a McDonald’s-ból. A férfi meg is… Tovább olvasom