Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Varázslatos reggeliket készít adoptált gyermekeinek a brit apa - fotók

Rob és Sam két hónappal ezelőtt testvérpárt fogadott örökbe. Az apa, hogy könnyebbé, vidámabbá tegye a gyerekek mindennapjait, különleges reggeliket készít számukra, melyről blogot is vezet.
A brit házaspáarnak nem jött össze a saját baba, 18 hónap sikertelen próbálkozás után döntöttek az adoptálás mellett. Testvérpárt fogadtak örökbe, akik két hónapja élnek velük.

A harmincas évei elején járó férfi különleges módját választotta annak, hogy adoptált gyermekei hamar otthonra leljenek újdonsült szüleiknél. Különleges reggeli kreációkat alkot, melyekkel minden nap vidáman indul.

Forrás: becomingpappy.wordpress.com
Forrás: becomingpappy.wordpress.com

Volt már vendég a reggelizőasztalon helyszínelő medve, nászutas elefántpár, vagy éppen süteményt sütő oroszlán. Rendezett már be koktélbárt, osztálytermet a plüssállatoknak, egyik személyes kedvencei pedig a a bátor majom, aki sárkánnyal küzd a kastély tetején.

Rob a különleges reggelikről blogot vezet, ahol minden nap közzéteszi a különleges reggelik életképét, rövid történetekkel kiegészítve. A varázslatos blog célja pedig nem más, mint az adoptálás népszerűsítése.

Forrás: becomingpappy.wordpress.com
Forrás: becomingpappy.wordpress.com

A hagyományt egészen addig szeretné őrizni, amíg gyermekei fel nem nőnek.

- Egyik fontos célom volt a blogommal, hogy megoszthassam másokkal a történetünket. Remélem, mindezzel segíthetem, hogy a testvérek, és az idősebb gyermekek ne szoruljanak a háttérbe az adoptálásnál - mondta el Rob a Daily Mailnek.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tábortüzes süti nem csak túlélőknek - videó

Amire szükséged lesz: narancs, parázs, fogpiszkáló, és előre kikevert sütitészta. Tovább olvasom