Kisalföld logö

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 5°C | 7°C Még több cikk.

ValóVilág: Olivér Kristófot hívta párbajra

Olivér László és Kristóf között vacillált, de végül Kristófot hívta ki, így január 2-án vele fog Párbajozni.

A ValóVilág oldal látogatói úgy döntöttek, hogy egy hónapnyi villabeli lét után a fiúk látogassanak el egy disznóvágásra. Ennek egyedül Alekosz nem örült, elmondása szerint, ő Villafüggőségben szenved. A többiek azonban nagyon örültek, el sem tudták mondani, hogy milyen érzés újra kint lenni. Mindenki sokkal felszabadultabb, vidámabb volt. Olivér itt is hozta a formáját és mikor Gombi nem figyelt oda megfürdette a hóban. A Villa Szépfiúja ezen annyira megsértődött, hogy még Olivér bocsánatkérését se fogadta el. Olivér szerint, Gombi még nem nyalta meg a humorgömböt és ezért nem érti a poént. Azonban nem csak ez okozott nézeteltérést a fiúk között, tudniillik a disznóvágásból Bécin és Lászlón kívül senki sem vette ki a részét. A többiek italozással töltötték szabadidejüket.

Míg a fiúk disznót vágtak, addig a lányok kaptak egy meglepetést. Kondigépekkel bővült Villabeli otthonunk, hogy karban tarthassák testüket.

A lányok azt a feladatot kapták, hogy Moulin Rouge hangulatot teremtsenek a Villában, mire a fiúk visszatérnek. A fiúk azonban annyira sokat ittak, hogy igazából semmilyen reakciót nem váltott ki belőlük a lányok produkciója. Béci például az egész showt végigásította.

Gigi és Jerzy szerelme is tovább gyűrűződött. Gigi változatlan intenzitással éli meg szerelmüket, Jerzy érzelmei azonban kevésbé tűnnek látványosnak. Ezt Béci is észrevette és jó testvérhez hűen leültette hugicáját, hogy felnyissa a szemét. Jerzy-nek szerinte, nem tiszták az érzései. Elmondta, hogy nagyon vigyázzon vele, mert szeretné attól megóvni, hogy megüsse a bokáját.

A hétfői kiszavazás alkalmával Olivérnek kellett magára vennie a zöld kendőt, amit magán is kell tartania egészen a párbajig. A Vagányfiú a kiválasztás óta egyfolytában azon agyalt, hogy kit vigyen ki. Szokásához híven a gondolatait ismét nem tartotta magában. Először Évával, majd Gigivel végül Szandikával is megosztotta a véleményét.

És végre elérkezett a Való Világ 4 második kihívása! Hétfő óta azt találgatják a Villalakók, hogy az általuk megjelölt Olivér vajon kit hív ki párbajozni. Az őt megjelölő lányok közül választ valakit, vagy egy férfi ellenfelet, vagy egy olyan embert, aki nem is rá voksolt?

Olivér 12 villalakó közül választhat azonban azt már a Kiszavazás után elmondta, hogy azok közül akar valakit kihívni, akik megjelölték őt. Zsófin és Ginán kívül Laci és Kristóf tette rá a jelet.

Ha Olivér Lacit hívja ki, akkor az oroszlán és a tigris csatája várható, hiszen a villa két alfahímje kerülhet szembe egymással. Ha viszont Kristófot viszi ki, akitől egyébként Olivér nem számított a jelölésre, akkor megbonthatja a házaspár egységét, így ez a döntés Ginára is hatással lehet.

Balázs kihívta Olivért a riportszobába, hogy négyszemközt is elbeszélgethessen vele. Megkérdezte, hogy szerinte, miért kapott négy kiválasztó jelet és kit tart a legőszintébb játékosnak. Majd visszament a Villába, hogy kezdetét vehesse a Kihívás.

Az elején felelevenítettünk pár részletet a Villa életéből, hogy Olivér könnyebben tudjon döntést hozni. Először azt láthattuk, hogy kik szavaztak rá, kik nem akarnak tovább vele lakni a Villában. Ezt követően visszanézhettük Zsuzsi és Olivér vitáját is, ami végül tettlegességig fajult.

A disznóvágáson történt incidenst is újranézhettük. Gombi egy félresikerült poénon olyannyira felhúzta magát, hogy onnantól kezdve hozzá sem szólt Olivérhez, pedig pár nappal ezelőtt még barátok voltak. Gombi elmondta, szerinte Olivér nem barátként fürdette meg. Attól azonban nem tart, hogy őt hívná ki párbajozni, de erre az eshetőségre is felkészült.

László és Olivér kapcsolata sem nevezhető annyira rózsásnak. Mint a Villa két alfahímje többször összeszólalkoztak már. László azonban nem tartja Olivért rossz embernek, csak zavarják a Vagányfiú csínytevései.

Végül pedig elérkezett a pillanat, amikor Olivér megnevezte azt az embert, akit párbajra hív. László és Kristóf között vacillált, de végül Kristófot hívta ki, így január 2-án Olivér Kristóffal fog párbajozni.

Vasárnap este kerül sor a ValóVilág 4 második párbajára. A kiválasztás során Olivér kapta a legtöbb szavazatott, így az ő kezére került hétfőn a zöld kendő. Olivér Kristófot hívta ki, így január 2-án ketten küzdenek a nézők kegyeiért. Aki a legkevesebb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét, hiszen neki vasárnap véget ér a verseny.

Olvasóink írták

  • 2. igazságmondó 2010. december 30. 07:06
    „Remélem, hogy Kristóf mehet vissza a villába. Olivér kétszínű .....”
  • 1. Aranymag 2010. december 30. 06:59
    „ez most komoly??? Folytatásosban lehet olvasni erről a szutyokról???? Nem hagynátok abba, könyörgöm???!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyre több nagyon kis súlyú újszülött marad életben

Egyre nagyobb az esélye a túlélésre az igen kicsi, akár 400 gramm alatti súllyal született babáknak… Tovább olvasom