Kisalföld logö

2017. 06. 27. kedd - László 19°C | 30°C Még több cikk.

ValóVilág7: nem figyeltek a kamerák, kiéltük magunkat a villában - fotók

Mit keres két propeller a villa egyik falán? Tényleg nem látnak túl a tükrökön a valóságshow játékosai? A kisalfold.hu megnézte.
Kipróbáltuk a nyugiszoba kanapéját, ültünk a riportszoba piros székében, magunkra zártuk a szauna ajtaját, belelógattuk a kezünket a jakuzzi vizébe, tanulmányoztuk a fürdő, majd a hálószoba minden részletét, és még a konyhaszekrényekbe is belenéztünk… Ha már egyszer kinyitották az újságírók előtt a Való Világ 7 villáját, akkor alaposan kiéltük magunkat szerdán. Persze mindezt tehettük úgy, hogy minket nem figyeltek a kamerák…

Sok-sok fotó a Való Világ 7 villából. Fotók: F.K.


A villa alapterülete és a helyiségek elosztása nem változott az előző évadhoz képest, összességében azonban sokkal több színt kapott a belső tér. A hálóban például szuperhősöket festettek a falra, a nappali is tele színes dizájnelemekkel, és egy olyan kényelmes kanapéval, amit legszívesebben hazahoztunk volna.

Ami felett azonban nem tudunk napirendre térni: az egyik falra felszereltek két propellert, ezzel VV Aurelio „mutatványának" „állítottak emléket˝. Ha valaki nem tudná: az előző széria győztese már az első két estén „helikopterezett" (értsd.: a nemi szervét lóbálta) a lányok előtt. Aurelio – aki ott volt velünk a bejáráson és megállás nélkül hallatta a hangját – igen megörült ennek a falnak, rögtön pózolt is a propellerekkel a fotósoknak.

Galéria kép


Ezek után kerestünk egy csendesebb helyet a villában, így eljutottunk a színfalak mögé. Azaz a kamerák oldaláról figyeltük a történéseket: láttuk, ahogy két kolléga fesztelenül fotózza egymást a hálóban, sőt kipróbálják még az egyik ágyat is. Láthatóan sejtelmük sem volt arról, hogy a tükör mögül figyeljük őket, bősz integetésünkre és kopogtatásunkra sem reagáltak. Szóval a játékosok tényleg semmit nem látnak a tükrökbe nézve, akkor sem, ha éppen a pattanásaikat nyomkodják. Megjegyezzük, ez a stábtagok részéről lehet nagyobb probléma.

A bejárásra több szereplő is eljött az előző évadokból, VV Anett a fürdőt látva megjegyezte: ők még trükközhettek azzal, hogy addig folyatták a meleg vizet, míg a zuhanykabin ajtaja be nem párásodott és így nem láttak sokat a kamerák, a jelenlegi versenyzők ezt már nem tehetik meg. Nincs ugyanis ajtó a zuhany körül. Hát bizony, ez a Való Világ7, itt semmi sem maradhat titokban…

Vasárnaptól lesz egyékbént újra a „lét a tét". Az RTLII-n november 16-tól kezdődik a valóságshow. Pár játékosról kisfilmet vetítettek a szerdai sajtótájékoztatón, ezek a bejátszások megerősítették azt, amit eddig is gondoltunk: most sem szerény, visszafogott, csendes, verseket szavaló emberek költöznek a villába.

A két műsorvezető személye sem okozott meglepetést: Lilu és Istenes Bence viszi majd a show-t a stúdióban, és nem maradhat el a BeleValóVilág sem. Ebben a szezonban azonban itt két új műsorvezető mutatkozik be. A cikkünkben már említett VV6 győztes Aurelio és a VV4 botrányhőse Baukó Éva várja majd november 17-től a nézőket.

A sajtótájékoztatón ment egy szúrás a konkurens csatornának, Kolosi Péter programigazgató kihangsúlyozta ugyanis, hogy Magyarországon a ValóVilág6 volt az első tévéműsor, amelyben emelt díjas sms helyett ingyenes mobiltelefonos applikáción keresztül lehetett szavazni. Több, mint 280 ezren töltötték le az alkalmazást készülékeikre, ami eddig abszolút rekord. Idén is ez az ingyenes applikáció él tovább.


Népszerű a Való Világ
Az RTLII történetének legnagyobb vállalkozása volt a VV6 elindítása, a közel egymilliárd forint költségvetésű produkció a várakozásokon felül teljesített. Első adását, a beköltözést (2014.01.12.) a teljes lakosságból több, mint 600 ezer néző követte. A kereskedelmi célcsoportban pedig idősávjában nem talált legyőzőre. A négy hónapon át tartó műsorfolyam alatt végig jól teljesített, így nem volt kérdés, hogy folytatása következik.

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sokáig lógott két ablakmosó a híres New-Yorki-i toronyház 69. emeletének magasságában

Az ablakmosó lift egyik kábelének elszakadása miatt több mint egy órán át voltak életveszélyben az ablakmosók. Tovább olvasom