Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Válik Tatár Csilla és Gönczi Gábor: hiába küzdöttek a babáért

A házasok hét év után annak ellenére döntöttek a válás mellett, hogy nagyon szeretik egymást. Ám úgy érzik, hogy gyerek nélkül egyikük sem lehet boldog.
A házaspár a csütörtöki Storban tudatta a világgal, hogy elválnak útjaik - idézi fel a Bors.

Az interjúban nem mondták el a konkrét okot. Csak arról meséltek, hogy mennyire fájdalmas számukra a döntés:

– Sokkal könnyebb lenne, ha a másik valami megbocsáthatatlant tett volna. Ha gyűlölhetnénk egymást. De nem így van. Még csak nem is veszekedtünk. Pedig jobb lett volna – mondta Gábor a Storynak, majd amikor azt kérdezték tőlük, hogy mit kívánnak a másiknak, egyszerre vágták rá: gyereket!

Ez a rövid válasz mindent elárul.

A Bors megtudta, hogy a televíziós házaspár mindennél jobban vágyott egy közös gyermekre. Nem adták fel az első és második sikertelen próbálkozás után sem. Évekig küzdöttek a babáért. Ám sajnos hiába próbálkoztak. Talán ez ölte meg a szerelmet?

– Gábor és Csilla évek óta szerette volna, ha a kapcsolata tovább mélyül. Minden vágyuk egy baba volt. Aztán Csillának be kellett látnia, a legtöbb, amit a férjéért tehet, ha szabadon engedi. Nem sok nő lenne erre képes – mondta forrásunk, de részleteket nem akart elmondani. Csak annyit árult el, hogy a párt nagyon megviselték a történtek.

A Bors kereste az érintetteket is, ám helyettük a TV2 saj­tóosztályá­nak vezetője szólalt meg.

– Tatár Csilla ôszintén és nagyon vágyott egy gyerekre. Csilla azt szerette volna, hogyha imádott nagymamája megéli a dédunoka születését. Sajnos néhány hónapja a mamája is meghalt. Így különösen nehéz ez az időszak a számára – mondta Koltay Tamás.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem találták meg a hosszú élet génjét

A világ legidősebb, még élő embereinek genetikai kódját írták le amerikai tudósok, ám a hosszú… Tovább olvasom