Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 1°C Még több cikk.

Vadon Jani is futhat az Olimpiai Lánggal

Élete legnagyobb élményére készülhet a Class FM műsorvezetője.
Vadon Jani is részt vehet jövőre a Londoni Olimpián. A nagydumás rádiós persze nem indul az ötkarikás játékokon, ám akkora megtiszteltetés érte, hogy 2012-ben valószínüleg ő is futhat az Olimpiai Lánggal fáklyavivőként. Jani régóta dédelgetett álmát kollégái váltották valóra, akik jelölték őt, bebizonyítva, hogy a Morning Show karitatív tevékenységei által munkatársuk alkalmas a megtisztelő feladatra.

Igazi sportember Vadon Jani, tudják ezt jól kollégái, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és a Morning Show egész stábja. Ezért amikor a rádiós említette nekik, mennyire szívesen futna az Olimpiai Lánggal, munkatársai mindent megtettek azért, hogy benevezzék. A felhívás lényege, hogy hét olyan hétköznapi ember is futhat a lánggal, aki már bizonyította, sok mindenre képes egy-egy jó ügyért. Jani jelölését a Samsung a folyamatosan érkező javaslatokon kívül is elfogadta, hiszen amellett, hogy nagy sportrajongó, a Morning Show által több karitatív kezdeményezésben is részt vett.„Már a szöuli ötkarikás játékok idején elgondolkodtam azon, mekkora életre szóló élmény lehet a lánggal futni. Ennél közelebb egy sportrajongó nem kerülhet az Olimpiához, ami a sport seregszemlék csúcsa. Így amikor kiszúrtam, hogy lehet jelölni embereket erre a rendkívül megtisztelő feladatra, rögtön megemlítettem a munkatársaimnak, akik tudták, talán soha vissza nem térő alkalom lehet ez nekem és jelöltek" – árulta el mosolyogva a rádiós, aki futásával szeretné megköszönni a hallgatóknak, hogy annyi nemes ügy érdekében álltak már melléjük.

„Londonban nem csak magamat képviselném, hanem azokat a Morning Show hallgatókat is, akik támogattak bennünket a különböző karitatív megmozdulásokban. A szórakoztatás mellett mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy segítsünk a bajba jutottakon. Gondolok itt a vörös iszap károsultjainak támogatására, a szikszói árvízkárosult családokat új otthonhoz segítő árverésünkre, vagy az alultáplált gyermekek számára szervezett gyűjtésben való részvételünkre" - tette hozzá Jani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az amerikaiak inkább fiút akarnak

Az amerikaiak majdnem fele - 48 százaléka - inkább fiú gyermeket szeretne - derül ki egy tanulmányból. Tovább olvasom