Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Utcára rakatja menyét Pécsi Ildikó

Mivel Pártos Csilla nem hajlandó elhagyni anyósa házát, és bérleti díjat sem fizet, a színésznő a jog nehéztüzérségét veti be ellene.
A történet tavaly kezdődött, amikor a Kossuth-díjas művésznő fia, Szűcs Csaba bejelentette, elválik Csillától. A válóper azóta is tart - idézi fel a Bors.

Van még egy elintézetlen ügy: Csilla jelenlegi otthona – egy 114 négyzetméteres többszintes budai lakás – ugyanis jelenleg Pécsi Ildikóé.

– Ezt a gyönyörű házat több mint húsz éve, a férjemmel közösen vettük Csabának, aki négy évig használta legénylakásként. Majd miután elvette Csillát, együtt éltek ott, ám a lakás az én tulajdonom – nyilatkozta tavaly júliusban a művésznő.

Azóta közel egy év eltelt, a válóper zajlik, és Csilla még mindig élvezi a rózsadombi villa nyújtotta kényelmet. Pécsi Ildikó azonban ezt már nem hagyta szó nélkül és néhány hete levélben szólította fel a menyét.

A hivatalos okiratban választás elé állította: költözzön ki az ingatlanból, ellenkező esetben bírósághoz fordul és az ingatlanba történő birtokba lépéséig havi 300 ezer forint használati díjat kér a jogcím nélküli használat után.

A levélre azonban nem érkezett válasz. Pécsi Ildikó megelégelte, hogy Csilla hallgat, elfogyott a türelme és az ingatlan kiürítése iránti pert kezdeményez.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszautasította az Oscar-akadémia tagságát egy finn rendező

A 68 éves filmes azzal indokolta döntését, hogy inkább olyan szervezetekhez szeretne tartozni,… Tovább olvasom