Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Úszóedzésre indultak: szörnyethalt a tinilány a karambolban

Egy 16 éves lány szörnyethalt, egy másikat pedig életveszélyes állapotban szállítottak kórházba azután, hogy hajnalban karamboloztak egy másik autóval.
Egy fiatal lány meghalt, egy pedig súlyosan megsérült abban a balesetben, amely a héten kora reggel történt az Egyesült Államok-beli Kingmanben. A középiskolás lányok hajnali 4.55-kor indultak úszóedzésre.

A Ford Broncót a 16 éves Alissa Marie Buchanan vezette, mellette ült barátnője, Raina Gentry amikor eddig ismeretlen okokból átment a szembejövő sávba, ahol összeütközött egy másik autóval. Az autó megpördült, mindkét lány kirepült a kocsiból. Alissa azonnal szörnyethalt, Rainát életveszélyes állapotban kezelik a kórházban.

Olvasóink írták

 • 12. fióka 2009. október 01. 15:35
  „vonLichthofen 2009.10.01. 13:17 -->teljes mértékben egyetértek,ha valaki hírt akar hallani az ne a kisalföldet olvassa ez egy szinvonal alatti bulvársajtó sajnos mert nem ilyen volt.”
 • 11. fióka 2009. október 01. 15:32
  „Hazánkról nem tudnak esetleg írni,de ha nehéz lenne a következő lehetne mondjuk a yellowston-ba a rénszarvas párzásának megkezdéséről egy egetrengető egész oldalas cikk. :D”
 • 10. BsBe 2009. október 01. 15:10
  „CsakZsófi 2009.10.01. mert, környezetünkben nem történik semmi érdemleges.
  Nem vetted még észre, hogy a Kisalföldben egyre ritkábbak a helyi hírek? Ha Sopronban történik pl. valmi előbb megtudjuk a tv-ből, mint az állítólagos, helyi újságból.
  Itt is történik karambol, baleset, és sok egyéb más, de az nem olyan érdekes a szerkesztő részére, mintha Amerikában történt volna.
  Itt is vannak fiatalok jogosítvánnyal (ha jól tudom ma már 17 évesen szerezhet, és vezethet) és vezet is, és karambolt is okoz, jó nagy autóval, amit a papa dug alá, de arról nem lehet írni, mert az sérti a jól menő szülő személyiségi jogait.
  De nagyon sok mindenről nem írnak, hisz nem ránk tartozik. Bár sok esetben amiről írnak, annai is, se füle se farka. Sok cikk esetében, mintha elfelejtették volna befejezni”
 • 9. vonLichthofen 2009. október 01. 14:08
  „Ja, ráadásul a cikk hazudik is a szenzációhajhászás jegyében.

  Az autó NEM ütközött össze egy szembejövő autóval, hanem a szalagkorlátnak ment neki az ellenkező sávban.

  Lásd - Kingman, Teen Dies In Crash”
 • 8. CsakZsófi 2009. október 01. 14:04
  „és miért Amerikáról kell írnia egy magyar lapnak????? kit érdekel hogyan és mikor vezetnek a 16évesek ott kint? nem kéne jogsi nekik é kész....”
 • 7. vonLichthofen 2009. október 01. 14:02
  „Nézd meg a Rovat legfrisebb Hirei c. részt a KO-ban/2009/10/01/14 óra/
  Egy bejegyzés szól magyar témáról, az is szemét. Liptai klaudia a csöcseit lóbálja.
  A többi mind kinai cigarettázó négyévesről, ázsiai patkányfogó-fenoménról, megsütött és megevett aranyhalakról és játszótéren pucérkodó bányarémekről szól.

  Miért ha másért nem, hogy eltereljék a figyelmünket arról, hogy helyzetünk egyre reménytelenebb, életünk egyre szarabb, arról, hogy talpunk alól kilopják az országot, hogy kórházak és iskolák helyett kaszinót építenének haszonleső jöttmentek, hogy suttyómban idegenek költöznek a tönkretett magyar parasztoktól fillérekért megvett földekre, hogy jólétünk mellett most már a Magyarságunkat is el akarják venni.

  Sztárszakácsról cikkeznek meg Gastroolimpiáról, amikor a lakosság 10 százalékának nincs munkája, hogy legalább egy egyszerű ételt el tudjon készíteni a keresetéből.

  Ezért kell a rizsa, ezért kell a mellébeszélés. Ha nyiltan kimondanák az igazságot, hogy mekkora trutymóban vagyunk, a nép elsöpörné ezt a bűnözó bagázst.”
 • 6. vonLichthofen 2009. október 01. 13:17
  „ESZT, ennél már nem hiszem, hogy az ország és a Kisalföld mélyebbre süllyedhet.
  Elsősorban azért, mert ezek/EZEK/kapásból idiótának nézik a mgyar népet, feltételezve, hogy számunkra ez hír. Akkor lenne talán hírértéke, ha egy ilyen baleset egyszer forulna elő évente az Amerikában.
  Abban is igaza van ESZT-nek, hogy ugyanezt a szart kanalaztatták velünk évtizedekig, de akkaor a Kazahsztáni csodatyehénről olvastunk, amelyik együltő helyében 200 liter tejet adott és még meg is fejte saját magát.

  A piszkos húzás, amit az ilyen Blikk, KO, bulvársport nevű szennylapok alkalmaznak az az, hogy csak az irás végén közlik, hogy hol történt az eset. Ha mindjárt a címben irnák, hogy Amerikában történt senki sem olvasná végig.
  Jó öreg Ed Bernay dolgozta ki ezt az elméletet és módszert /Z.Freud onokaöccse civilben/, hogy miként lehet minél több pénzt kicsalni a gazdag amerikaiakból, miként lehet az emberek gondolkodását egy kívánt irányba terelni a sajtó által és hirdetésekkel. Még egy ilyen szennyhírnek is megvan az értéke bizonyos körök számára. Ugyanez az Ed bernay mondta, hogy minden ujságfelületre nyomtatott anyag befolyással kell hogy legyen az emberek gondolkodásának megváltoztatásában.

  Legyünk nagyon óvatosak mit hiszünk el, vagy minek tulajdonitunk bármilyen jelentőséget is!”
 • 5. price 2009. október 01. 11:55
  „Finuccinak igaza van. 16 évesen vezethet, viszont egy pohár sört csak 21 évesen ihat. Ez vicc :D”
 • 4. zöldcitrom 2009. október 01. 10:27
  „Csak nem SMS-t írt vezetés közben??”
 • 3. Finucci_Freehill 2009. október 01. 09:40
  „Egy 16 éves lány miért vezethet egy böhöm nagy terepjárót ? talán itt van a probléma elásva ... idióta amerikaiak”
 • 2. LuciusCorneliusSullaFelix 2009. október 01. 09:23
  „Igazi Darwin-díjasok......”
 • 1. ESZT 2009. október 01. 08:40
  „90 előtt, ha a hiradóban 2x szerepelt a Szovjetúnió, akkor már háborgtúnk, hogy már megint a ruszkik.
  Most meg egy még aljasabb hatalom percenként megjelenik a médiában.
  Szarok az ilyen médiára, és az emberi szóval ki sem fejezhető mocskos agresszorra.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Játszótéren meztelenkedtek a nagymamák - fotó

Jótékonysági célból vetkőztek egy angol kisváros tisztes asszonyai. A naptárból befolyt pénzt egy… Tovább olvasom