Kisalföld logö

2018. 02. 17. szombat - Donát -5°C | 4°C Még több cikk.

Unokáját bántalmazta a drogos nagymama - a gyerek meghalt

Dobálta a gyereket, fejét pedig csapkodta, majd élettelen testét a kanapéján hagyta a New York-i asszony - írja az 5perc.hu internetes portál.

Négyéves unokáját, Kevion Shands-t bántalmazta halálosan Angela Barksdale (45), aki egyébként keményen kokainozik. Mégis az ő gyámsága alatt nevelkedett a gyermek, és 18 hónapos húga, mert az anyjuk testi sértés miatt börtönben ül.

Az egyébként szintén többszörösen a börtönben járt középkorú nő egyelőre ismeretlen indokokból dobálta a gyereket, és ütötte a fejét, míg végül az belehalt belső sérüléseibe.

Szülinapra készültek

„Március 4-én lett volna az ötödik születésnapja" – mondta a nagyapa, aki már elvált a nagymamától. Utóbbiról azért megjegyezte, hogy káros szokásai és bűnös élete mellett világ életében nagyon erőszakos volt, egyszerűen alkalmatlan egy gyerek felnevelésére. Jó példa, hogy saját lánya is a dutyiban csücsül.

A nyomozók szerint Kevion pénteken halt meg, de Angela otthagyta az élettelen testet a kanapéján, míg végül meg nem érkezett másnap az élettársa, aki rögtön értesítette a rendőrséget.

Olvasóink írták

 • 5. Judytka 2009. február 25. 11:26
  „Az egyik börtönben,a másik drogos..Mért nem vették el tőlük a gyerekeket idejében?”
 • 4. Goldmund 2009. február 24. 20:05
  „Ez aztán a gyermekvédelem csúcsa! Ilyen nagymamát neveztek ki gyámnak? Amelyik hivatalnok aláírta az erről szóló papírt, azt a nagymama mellé kéne ültetni a börtöncellába.”
 • 3. ideals 2009. február 24. 18:35
  „Remélem, ítéletnapig ül majd a dutyiban, és akkor lesz ideje leszokni a drogról is,meg eltöprengeni az egész életén, és a börtöntársak kicsit "megszelíditik"..”
 • 2. Szilágyi_Zsolt 2009. február 24. 17:17
  „Nem semmi, hogy alig negyvenéves múltán már nagymama volt, ráadásul börtöntöltelék az egész családja, és ő maga is. Szerintem negró a néni.”
 • 1. Ritt 2009. február 24. 17:15
  „ezt a "nagymamát" addig ütném meg kínoznám amíg lélegzik!Hogyan adhattak ki gyámság alá gyerekeket 1 ilyen őrült embernek ?Most majd persze a drogra fogja,hogy nem tudta mit csinál,remélem nem lesz olyan bíróság aki hisz neki.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogunkhoz vertük az eurót! - Szlovákia olcsóbb Ausztriánál

Ármustrán járt a kisalfold.hu, hogy megtudja, hol olcsóbb vásárolni: Ausztriában, vagy az eurót… Tovább olvasom