Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Újra ölni készült a kiskunlacházi gyilkos?

Mámorral tölthette el az ölés, őrjítő késztetést érezhetett, hogy újra és újra megízlelje ezt az örömöt - vélekednek a szakértők a kiskunlacházi gyilkossággal gyanúsított P. Józsefről - írja a Bors.

A férfi szent és sérthetetlen trófeaként őrizte lakásában az áldozatától elvett tárgyakat, csak idő kérdése lehetett, hogy Horák Nóra kivégzése után ismét lecsapjon.

Sorozatgyilkosokra jellemző jegyeket mutat a kiskunlacházi emberöléssel gyanúsított P. József jellemrajza és a férfi magatartása. Finszter Géza, az Országos Kriminológiai Intézet munkatársa szerint több tényező arra utal, hogy P. József nem állt volna le az első gyilkosság után.

- Hét hónapja lett volna arra, hogy az áldozatától elvett tárgyakat eltüntesse, ő ehelyett megtartotta azokat - kezdte indoklását a szakértő. - Valószínűleg fetisizálta e tárgyakat, azaz szentként és mások számára érinthetetlenként tartotta magánál. Érintésükre, nézegetésükre valószínűleg újra átélte a gyilkosság idején érzett izgalmat, eufóriát. Sorozatgyilkosoknál nem ritka az ilyesmi, sőt, van aki nem elégszik meg tárgyakkal, hanem áldozata valamelyik testrészét vagy szervét őrzi magánál.

A teljes cikket elolvashatja itt:

Olvasóink írták

 • 9. Imcsi 2009. június 30. 21:56
  „A sorozatgyilkos hazai változatához egy áldozat is elég? Vagy még pár ismeretlenes gyilkosságot is bevállaltatnak vele?”
 • 8. kisördög77 2009. június 30. 20:08
  „Hát kérem ez egy elterelő hadmüvelet az tuti!!!”
 • 7. VJack 2009. június 30. 16:00
  „Teljesen olyan volt, mint egy sorozatgyilkos, azzal az egy különbséggel, hogy ő "csak" embert ölt meg. Ha meg c., akkor ha gyilkolt is, csak a jobbító szándék vezethette. Mint Veszprémben, amikor is épp a szerb maffia ellen küzdöttek a roma harcosok. Nyilván...”
 • 6. pacalpöri 2009. június 30. 13:37
  „Hát vannak kételyeim,de nem dobatom ki magam ilyen fajta emberek miatt!
  Az a porszívós megtalálom nem semmi mutatvány! Ennél csak a kinai ürséta hitelesebb!
  De nem folytatom............................”
 • 5. nagykifli 2009. június 30. 13:13
  „Amit ez a bors nevezetű valami ir, annak kb. 0,1 százaléka igaz.
  Teljes egészében igazat adok az elléttem szólóknak. A magam véleményét meg nem irom le, mert úgyis kitörlik!”
 • 4. tejfelesszájú 2009. június 30. 12:01
  „Egyre jobb sztorit szőnek a "szakértők", több energiát fektetnek a hazugság elhitetésére, mint az igazi tettesek kiderítésére ( vagyis elnézést, csak az igazat kéne elmondani, de hát az politikailag nem korrekt ugyebár...
  )”
 • 3. kolombela 2009. június 30. 10:53
  „Hirtelen egy elmebeteg kéjgyílkost faragtak ebből a szerencsétlenből.”
 • 2. Deir_Yassin 2009. június 30. 10:51
  „PaPa
  Kellet valakit találni. Képzeld el mi van ha kiderül hogy cigány az elkövető?”
 • 1. PaPa 2009. június 30. 08:03
  „Érdekes milyen hamar megállapították, hogy ez a vörös fiú milyen aberrált, beteg ember. Fél éven keresztül mégsem találták meg pedig csak 200 m-re lakik a tethelytől.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drágul, mégis olcsóbb lehet a telefonálás

Bár a mobil percdíjak július elsejétől jelentősen emelkednek, a másodperc alapú számlázásnak köszönhetően mindhárom magyar szolgáltató esetében olcsóbban telefonálhatunk haza, ha európai uniós országba utazunk nyaralni. Tovább olvasom