Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Újévi diéta? A nők harmada bűnbe esik

Az év első napján nők milliói fogadják meg: az új esztendőben leadnak néhány kilót.


Az újévi fogyókúrázok közül azonban nem mindenki tudja tartani magát a diétához: legalább harmadik bűnbe esik - és ezt még titkolja is.

A diétázó nők 36 százaléka titokban eszik, úgy, hogy mások ne lássák, illetve az éj leple alatt oson ki a hűtőhöz, hogy falatozzon kicsit.

A nők elképesztően találékonyak: az ételt a táskájukba, az ágy alá vagy ruháik közé dugják.

Természetesen ide csak kedvenc nassolni valójuk kerülhet. Egészségtelen ételeket tartanak az autójukban is, az utcán sétálva is bekapnak néhány édes falatot annak ellenére, hogy fogyókúráznak, sőt, a tanulmányból az is kiderült, hogy van, aki a szoláriumágyban eszik titokban.

A tanulmány készítői kétezer nőt kérdeztek meg. Egy négy évvel ezelőtt kutatás eredményeivel az ideit összevetve kiderült: tízből négy nő nem tud jót enni a partnere szemeláttára, és negyedük nem rendel azt, amit szeretne, ha a párja étterembe viszi.

Azt tanácsolják: ha egy férfi szeretné, hogy a partnere lefogyjon, akkor támogatnia is kell ebben a törekvésében, és időnként eltántorítani attól, hogy feladja a diétát. Ezért tanácsos a fogyókúrázó nőket este 11 és hajnal 3 óra között is figyelni, nehogy kilopózzanak a konyhába egy kis nassolnivalóért.A megkérdezett 16 és 65 év közötti nők 85 százaléka nem képes lefogyni most, míg négy évvel ezelőtt csak 61 százalékuk nem tudott súlyt leadni.
A nők átlagosan nyolc alkalommal fogtak már bele fogyókúrába, változó sikerrel.

28 százalékuk csak egy napon át bírta a sovány fogyókúrás menüt, míg egyharmaduk egy hétig.

A nők által elmondottakból kiderült: hatból egy hetente egyszer "csalt" a fogyókúrás étkezést illetően, és tízből egy minden második vagy harmadik napon evett a diétás menüsorba nem tartozó, hizlaló ételeket.

51 százalékuk pedig nem mondott igazat a férjének, amikor az megkérdezte, mit evett.

Tízből egy nő azért hazudott, mert szégyellte, hogy bűnbe esett, és ötből egy nő pedig azt nem merte a partnerének elmondani, hogy beugrott egy gyorsétterembe az éhségét csillapítani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nők titkolóznak, ha rájuk tör a vásárlási láz

A legtöbb nő nem mondja meg az igazat férjének, kedvesének, ha szóba kerül: mennyit költött… Tovább olvasom