Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Újabb prostivád: Gigi 300 euróért árulta a testét

A rendőrség VV Gigit is kihallgatta a dubaji prostibotránnyal kapcsolatban, Most azt állítják korábban Németországban is a testét árulta.
Kihallgatta a rendőrség VV Gigit. Valószínűleg németországi útja miatt tették mindezt. A lány ezt nem is tagadta, de a Blikknek azt már nem árulta el, hogy neve hogyan hozható kapcsolatba a dubaji prostibotránnyal.

Egy neve elhallgatását kérő fiú azonban azt állítja tudja, hogy gigi is belekóstolt a szexiparba, de nem Dubajban, csupán Németországban.

Állítása szerint Béci is megtudta a történteket, és csak annyival kommentálta: -Legalább pénzt keres! Béci ezt a kijelentést tagadta, és biztos benne, hogy húga soha nem árulta a testét.

Gigi korábban elismere, hogy tényleg dolgozott Németországban, a villában is mesélt erről. Most kiegészítést fűzött az akkor elhangzottakhoz:

-300 euróért adtam el a testem, de természetesen nem úgy értettem, ahogy hengzott.

Olvasóink írták

 • 2. szemi70 2011. július 14. 07:42
  „Na persze.”
 • 1. Kerixy 2011. július 14. 07:40
  „Ezt én is olvastam,kamuprolifal írta Éva facebook oldalán az ismeretlen fiú,ugyan már ha igaz lenne miért nem a Gigi oldalán mondta nével,és arcal felvállalva!?
  Hagyjuk már...
  A fókusz tegnap kiderítette az igazságot,semmi köze Giginek Dubajhoz! Ö modell,és táncos egy neves ügynökségnél ez tegnap este kiderült világosan!Szóval igen többször járt külföldön,de nem k...a
  Béci a rossz akarókra meg csak legyint egyet...

  A cikkhez csak még annyit,utána kéne járni az igazságnak,mielőtt ilyet leközölnek,áll profillal facebook oldalon,mondani valamit mert így könnyen megüti a bokáját a cikkíró!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyakori a placebohatás a meghűlés elleni szereknél

Gyorsan javulnak meghűlésükből azok, akik hisznek az alkalmazott gyógymódban, még akkor is, ha nem a valódi szert kapják, hanem placebót. Tovább olvasom