Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Újabb gyermekbántalmazási tragédiára derült fény

Sanam Navsarka két évet élt, halálának oka a szülői agresszió. A kislányát egyedül nevelő asszony nem sokkal a gyermek születése után ismerte meg élettársát, akiről hamar kiderült, hogy egy vadállat.

Rendszeresen bezárta egy szekrénybe a kislányt büntetésül, majd verni kezdte. Azt nem tudni, hogy az ütlegelésből a csöppség édesanyja is kivette-e a részét, de az biztos, hogy nem akadályozta meg társa agresszív viselkedését.

A kislány tavaly májusban halt meg, élete utolsó négy hete már maga volt a pokol. A boncolásakor 107 sérülést fedeztek fel rajta, mindkét karja és lába el volt törve. Halálát az egyik törésből adódó vérrög okozta, embólia végzett vele.

Olvasóink írták

  • 2. CUCUS9 2009. január 17. 16:03
    „Azért ez nem olyan egyszerű,mint ahogy itt leírták... Idézem más újságból a kislány történetét:
    "Az elképzelhetetlen kegyetlenséggel megkínzott Sanamhoz élete utolsó estéjén a mostohaapa hívott mentőt. A szülők egyedül hagyták otthon a kezeletlen comb-és lábszártörései miatt gyakorlatilag mozgásképtelen kislányt,a mostohaapa mégis azt mondta a mentőknek,hogy a fürdőkádban találtak rá meztelenül. Az orvosok már nem tudták újraéleszteni a kicsit,de állapotát látva azonnal feljelentést tettek. Kiderült,a gyermeket olyan erővel verték-néha vascsővel-,hogy kar-,láb-,borda-és koponyacsonttörést is szenvedett,teste tele volt véraláfutásokkal. A pelenkát napokig nem cserélték rajta,a saját vizeletétől és székletétől keletkezett vérző,nyílt sebeket pedig arcszesszel kenték be,ami pokoli fájdalmat okozhatott neki. Sanammal végül az agysérülései miatt állandósult egyik roham végzett. Egyedül halt meg a sötét és hideg lakásban."

    HOGYAN NEM VETTE EZT ÉSZRE 2 ÉVEN KERESZTÜL A KUTYA SE????????????????????????? HOGYAN TÖRTÉNHET MEG ILYESMI???????????????????? ÉS MIÉRT NEM CSINÁLJÁK UGYANÍGY 2 ÉVEN KERESZTÜL UGYANEZEKET A DOLGOKAT A SZÜLŐKKEL? Minden nap ugyanazt,amit az a drága kicsi test átélt?! Én még sosem hallottam ilyen szörnyű kínzásról!!! De szívesen magamhoz venném a "szülőket". Hát innen sem hiányozna a vasrúd és az arcszesz!!!”
  • 1. Imcsi 2009. január 15. 17:59
    „Asszem nem kell leírnom hogyan büntetném a két "szülőt"!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Áram nélkül maradtak 8 ezren egy szarka miatt

Egy transzformátornak ütközött szarka okozott több mint félórás áramkimaradást a spanyolországi León… Tovább olvasom