Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Újabb bizonyíték Jacko halálával kapcsolatban

Michael Jackson halála miatt kialakult bírósági per egyre különösebb! Egy megrendítő fénykép egyre több kérdést vet fel.
A perben felszólat egy igazságügyi orvos, Dr. Christopher Rogers, aki nagyon megdöbbentő fényképeket mutatott a bíróságnak.

A képeken Michael Jackson meztelen holtteste látható, pár órával halála után. A King of Pop testén látszott, hogy nagyon le volt fogyva, de ezen kívül más feltűnő is van a fényképeken, méghozzá a dátum. A kép 2009. augusztus 25-re van datálva, miközben a sztár június 25-én halt meg. Csupán egy alkalmazott hibájáról van szó, vagy valaki szándékosan megváltoztatta a dátumot? Maga az orvos hívta fel a figyelmet a hibára, de magyarázattal nem tudott szolgálni - írja a femcafe.hu.

Eközben Michael Jackson háziorvosára egyre nagyobb nyomás helyeződik. Dr. Conrad Murray minden ellene felhozott érvet tagad, és az életére esküszik, hogy semmi köze a sztár halálához: „Ártatlan vagyok!".

Vajon a sztár tényleg saját magának adta be a halálos dózist a propofol nevezetű altatóból? Különböző vizsgálatok alapján, Michael ehhez túl gyenge lett volna.

Az igazságügyi orvos inkább arra gyanakszik, hogy Dr. Conrad Murray egyszerűen hibát vétett az altató adagolásakor. Ezzel a kijelentéssel egyre jobban feszül a hurok Michael Jackson orvosának a nyaka körül.

Murray ügyvédei egy jóságos, melegszívű embernek tartják megbízójukat, épp ezért lehetséges, hogy a per alatt a gyanúsított maga is felszólal, hogy az esküdtszéket személyesen győzze meg ártatlanságáról - olvasható a femcafe.hu cikkében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lufit fogtál? Irány a Barátok közt stúdiója!

Azok a nézők pedig, akik valahol rábukkannak az esküvőn felengedett lufikra, ajándékban részesülnek. Tovább olvasom