Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 18°C | 27°C Még több cikk.

Új szereplő Barátok köztben!

Peller Anna együtt forgat a Barátok közt csapatával. A Budapesti Operettszínház színésznője Juhász Gabi tizenegy éve nem látott karakterét alakítja.


Hamarosan egy régi ismerős jelenik meg újra a Mátyás király téren, mégpedig a több mint tizenegy évvel ezelőtt, meglehetősen puskaporos légkörben távozó Juhász Gabi karaktere tér vissza, akit Peller Anna az Operettszínház művésznője alakít.

A történet szerint  Gabi feje fölött összecsaptak a hullámok, így maga mögött hagyta addigi életét: ő volt az  akkori Rózsa Presszó vezetője, de Miklós elbocsátotta, ezzel egy időben a számára  érzelmileg fontos Laci összegabalyodott volt feleségével, Évával.

De, amitől végleg összeomlott és már nem volt ura cselekedeteinek, az az a diagnózis volt, miszerint soha nem lehet gyermeke.

Gabi idegei ettől a hírtől felmondták a szolgálatot és nem törődvén a következményekkel magával vitte az akkor még kisbaba Bandikát a balatoni nyaralóba, mondván, hogy sokkal jobb anyja lesz majd a gyermeknek, mint a csalárd Zsuzsa. Bár az események szerencsés véget értek, de amikor Gabi felfogta, hogy mit tett, úgy döntött, hogy nincs maradása a Mátyás király téren, és szégyenében elköltözött.

Az elmúlt években Gabi sok mindenen ment keresztül, ami hatással volt rá, így a készítők ezt a változást a karakter külső és belső tulajdonságainak teljes megváltoztatásával, "új bőrbe" bújtatásával kívánják érzékeltetni.

Így esett a választás Peller Anna színésznőre, aki két hónapja forgat a Barátok közt stábjával, és nagyon jól érzi magát a csapatban. Hatalmas kihívásnak tartja Gabi, a zűrös múlttal rendelkező nő szerepét, akinek kalandjait hosszú hónapokon át láthatják majd a nézők.

Most tehát Gabi vállalja a kockázatot és visszatér. Annak ellenére, hogy egy évtizednél több telt el, a rossz emlékek még biztosan élnek a régi barátokban, így szinte törvényszerű, hogy nem lesz könnyű a visszatérése, hiszen nem látja majd mindenki szívesen.

Az, hogy sikerül-e neki visszaszerezni a többiek szeretetét és bizalmát, az hamarosan kiderül!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alekosz Tatán is a szerelmet kereste

Alekosz kapva kapott az alkalmon, rögtön udvarolni kezdett a tatai lányoknak. Tovább olvasom