Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Új nője lesz Vili bácsinak

Noha nem telt le a gyászév, új szereplő, a Borbás Gabi alakította Piroska léphet a házsártos takarítónő helyébe.


Új családtag érkezik Novákékhoz: Simorjay Emese Orsi testvérét alakítja, s úgy érzi, testre szabott szerepet kapott.

– Egyszerű vidéki asszonyt alakítok, aki a családjának szenteli az életét. Nagycsaládból jöttem, én is tudom, mit jelent ez a fajta összetartás és szeretet. Ráadásul vidéken lakom, van egy elsős gyermekem, akinek fontos, hogy mellette legyek. Igaz, Orsinak akad olyan tulajdonsága is, amely teljesen idegen tőlem. Az összes titkot azonban nem fedhetem fel – mesélte a Borsnak a művésznő. Közel két hónap múlva érkezik a Barátok közt csapatába Borbás Gabi is, aki a roppant energikus, örök optimista Piroskát alakítja. Ő a Kertész család életét bolygatja fel. Az ő színre lépésével Vili bácsi talán társra lel Magdi anyus halála után.

Teljes cikk a Borsonline.hu olvasható>>

Olvasóink írták

 • 12. Leányka 2009. november 10. 19:05
  „PrettyWoman..hát ahhoz képest , hogy marhaságnak találod a sorozatot elég tájékozott vagy benne és igen nagy elemzést tudsz írni a szereplökről:) Az hogy mindenki bent ül a presszóban az csak azért van mert nem dolgoznak konkrétan pl egy gyárban:)ez elkerülte a figyelmed, mert vagy "vállalkozók ill.ingyen élők", bár nem is ez a sorozat lényege szerintem, hanem hogy a ráérő embereket akiknek "csak"munkahelyük van vagy az se és egyéb nincs nekik azokat szórakoztasa:).. no és mennyire van valóság alapja szerintem nagyon is , mert ma aki nem dolgozik az vagy presszóban ül vagy a net elött..stb . Persze ez a sorozatban mind fényezve van. Dohány árut és szeszesital reklámoknak pedig igen kemény jogiszabályozása van. Az pedig, hogy egy ügyvédnek milyennek kellenne lenni..hm.. merész az aki megitéli ha csak nem ügyvéd maga is, különben is a magánéletben egy ügyvédnő is lehet érzékeny jószivű stb és én ebben a sorozatban még Nórát nem láttam tárgyaló teremben játszani. Ugyhogy talán nem is kellenne ezt leirni. Bár prettywoman te lehet ügyvéd vagy és ezért tudod ilyen jól akkor bocsi:)”
 • 11. PrettyWoman 2009. október 08. 15:07
  „Szóval el is árultam magam, hogy én bizony nézem ezt a marhaságot. Bár nem mindig. Ha pl. jó meccs van másik csatornán, akkor úgyis odakapcsolok.
  Ja, még valami. A legrosszabbul felépített figura Nóra karaktere. A valóságban ilyen ügyvéd nincs. Vagy éhen halna. Ilyen talpig becsületes, naiv, jóhiszemű, gyöngyviráglelkű ember. Egy ügyvédnek minden hájjal megkent, gyanakvó, csak a tényeknek hívő embernek kell lenni. Ehhez képest ő olyan, mint egy kezdő óvónéni.”
 • 10. PrettyWoman 2009. október 08. 15:05
  „Azért nem mutatják, milyen termékeket vásárolnak, mert az bújtatott reklámnak minősül és megbüntetik érte a produkciót. Baromság, de így van, már többször hallottam ilyenről. Régen még lehetett ilyet csinálni. Emlékszem a Szomszédokra, ott mindig azt a polcot mutatták Lenke néni boltjában, ahol a BB-üdítők voltak. Gondolom a BB letett egy kis pénzt. Ilyet már nem lehet.
  Szerintem ez is egy kicsit tanmese. Azért nem cigizik senki. Hogy valamelyest jó példát mutassanak. Igen, az nekem sem életszerű, hogy itt munkaidőben is mindenki benn ül a presszóban. Magyarországon tényleg ilyen lenne a munkamorál? Van ahol kajálni meg WC-re menni sincs idő. Hát igen, sok dolog van benne, ami nem életszerű. De számomra nem is annyira a külsőségekkel van a baj, hogy milyen ruhában vannak, stb.
  Inkább azzal, hogy az emberek nem ennyire szabályozhatók, nem fogadják meg a tanácsot, mint itt. Ha valaki pl. elhatároz valamit, vagy rossz fát tesz a tűzre, összefut valakivel, elmondja neki, utána már (a fejmosás után) megy is visszakozni, bocsánatot kérni, stb. Szerintetek ilyenek az emberek? Ugyan már. Főleg komoly döntéseknél senki sem a szomszédot vagy a presszó pincérét fogja mgkérdezni, mit tegyen.
  Na mindegy. Én örülök, hogy Magdi anyust meghalasztották, mert irritált a karakter. Fodor Zsókát kedvelem, de a karaktert utáltam. Még a sorozat Jockey Ewing-jával vagyok így: B. Miklóssal. Őt is rühellem.”
 • 9. tosa2 2009. október 08. 11:33
  „Ahhoz képest, hogy mennyire nem bírjátok ezeket a szappanoperákat,
  mégis milyen jól eltudtok róluk beszélgetni. Azután lassan-lassan ki is
  derül, hogy még képben is vagytok.”
 • 8. Jandex 2009. október 08. 11:11
  „A vén kecske is megnyalja a /z al/sót!!! :)))))))))))”
 • 7. adalfold 2009. október 07. 17:20
  „ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ mekkora hír!
  kisalfűdd 4 evve.”
 • 6. ursula 2009. október 07. 13:08
  „Azt észrevette valaki, hogy ebben a sorozatban reggeltől - estig mindenki talpig kosztümben, illetve öltönyben van? Sehol egy kitérdesedett melegítőnadrág, egy foltos póló......
  Hogy is mondjam??? Olyan életszerű....... :-)”
 • 5. Esther 2009. október 07. 12:43
  „Meghalt a Magdi anyus??miben??vagy hogyan??ezen kivül törtent meg valami esemeny??:)”
 • 4. Szilágyi_Zsolt 2009. október 07. 10:34
  „Én is valahogy a körül láthattam az utolsó részt: valami olyasmi rémlik, hogy az a szabadulóművész Merlini gyerek valami szekta rabjává tette a Buzi Misi húgát, a Kontár Barbarát. :) Nem mintha előtte rendszeresen néztem volna, de hetente, kéthetente azért láttam egy-egy epizódot. Mondjuk már eleve nem tetszett ez az egész, mert utálom az olyan műveket, amelyek azzal indulnak, hogy mindenki egy olyasvalakiről beszél, aki már meghalt, ezért mi (nézők, olvasók) már nem tudjuk megismerni. Itt meg "Zoltán" halála körül forgott minden (Gálvölgyi János ezt annak idején remekül ki is parodizálta), ráadásul eszméletlenül bénák voltak a "színészek" is. Ennek ellenére a tévénézők egy jelentős hányadát sikerült rászoktatniuk a napi betevő "Barátok közt"-re, és addig, amíg a nézettség ilyen magas marad, nem is fogják levenni a műsorrol. Bár (ahogy ursula is mondja) egyre inkább kifulladni látszik a történet, már nem tudnak mit kitalálni. Ha Anyus is "kihalt" a sorozatból, akkor talán ha 7-8 ember maradt még az eredeti szereplők közül? Valószínűleg ők is unják már a banánt, de a zseton meg kell, tehát csinálják.
  Ami a kedvencem (azon néhány rész alapján, amelyeket láttam): soha nincs két egyforma keresztnév (kíváncsian várom, mikor fogynak el a gyakori nevek, és kerülnek sorra az Oszvald, Adeodát, Innocencia, Ajándék nevek), soha senki nem dohányzik, nem lehet látni, milyen konkrét termékeket vásárolnak-fogyasztanak a szereplők, az egész háztömb egy bisztróban éli le a fél életét, és persze naponta elvándorol, külföldre megy, vidékre költözik, elszökik, meghal valaki (a helyükbe pedig csak úgy tódulnak az új lakók, mintha ugrásra készen, egymás hegyén-hátán tolonganának a ház előtt), és az ilyenekről soha többé egyetlen szó sem esik. Igazán jellemző, életszerű vonások. :) Ennek ellenére mégis sikeres. Talán mert akciódúsabb, mint a régi, poros, csöndes, de ezerszer magyarosabb Szomszédok (amelyben ráadásul nem mellesleg SZÍNÉSZEK játszottak).”
 • 3. Tapmancs 2009. október 07. 08:42
  „7 éve nem nézem a BK-t. Olyan mintha tegnap lett volna. Repül az idő. :(”
 • 2. ursula 2009. október 07. 07:54
  „Zsolti! Nem sokkal maradtál le: két hétig tartott a haláleset és a temetés az esténként.
  Egyszer azt mondta valaki, hogy lassan a BK is olyan, mint egy brazil szappanopera: mielőtt elmész 10 napra nyaralni, azt látod, a főhős áll a lépcső tetején és a lépcső alján nyílik az ajtó, s belép az anyja. Mikor hazajössz, bekapcsolod a tv-t és ott tartanak, hogy a lépcső alján átölelik egymást: "Anya!!!!!!"”
 • 1. Szilágyi_Zsolt 2009. október 06. 22:00
  „Miért, meghalt a Magdi anyus? El vagyok maradva. :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

13 éves lány nyerte a szántóversenyt

Egy 13 éves kislány tapasztalt farmereket megelőzve első lett a brit nemzeti szántóversenyen. Tovább olvasom