Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Új gyümölccsel keverik a vodkát a finnek

A gleccserek tiszta és jeges vízéből, a hegyvidéki országokban őshonos fekete ribizliből és a legnemesebb árpából készül az északi vodka legújabb alkotása.
A Finlandia fekete ribizli: gyümölcsös, kellemes és hosszan tartó utóíze páratlan. Az eddig ismert grapefruit, lime, áfonya és mangó után végre megérkezett az ötödik íz is hazánkba.


Magyarországon leggyakrabban lekvárt készítenek a fekete ribizli bokrok nemes hajtásaiból. Ellentétben nyelvrokonainkkal, akik a világszerte nagy népszerűségnek örvendő párlatukat ötvözték az általuk is oly kedvelt gyümölccsel.

A legújabb vodka kreáció illatában is kellemes élményt nyújt, a fekete ribizli természetessége köszön vissza minden egyes palackban. Az enyhén fanyar, lédús gyümölcs üde és zamatos ízvilágot biztosít. Emellett pedig egy csipet paprika is megbújik az üvegekben, amely könnyedén melengeti a kíváncsi kóstoló torkát.

Az új íz kiváló koktélok alapjául is szolgálhat, de keverhető gyömbérrel vagy almalével is. A legújabb gyümölcsös kombináció már az ötödik a - hazánkban fellelhető ¬¬- Finlandia újítások között. Eddig ugyanis a grapefruit, a lime, az áfonya és a mangó keveredett a legtisztább és legnemesebb vodkával.

A Finlandia elkötelezett híve a mértékletes alkoholfogyasztásnak.

Tipp
Gyömbér Snap:
Töltsünk a shaker-be 4 cl Finlandia fekete ribizlit, majd tegyünk bele 1 kisebb szelet friss gyömbért, 2 cl Lime juice-t, 2 cl mézszirupot, 6 cl almalevet, és rázzuk össze az alkotókat.



hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alkotó sztárhobbik: Pitt tervez, Dépardieu bort termel, Paltrow főz

Bár a filmsztárok és zenészek többnyire azért lettek híresek, mert szenvedéllyel imádják, amit… Tovább olvasom