Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Új boncolást kér Michael Jackson családja

Los Angeles - Michael Jackson családja új, független boncolást kért - közölte Brian Elias, a Los Angeles-i törvényszéki orvostani intézet egyik szóvivője szombaton.

A család már pénteken kérte a második boncolást, még azelőtt, hogy kiadták volna neki a popsztár holttestét. A hírességekről híreket közlő internetes oldal, a TMZ.com - amely mindenki mást megelőzve számolt be az énekes haláláról - úgy tudja, hogy a második boncolást szombaton végzik el Los Angelesben.

Az első, pénteken elvégzett boncolás eredményeinek ismeretében a haláleseti vizsgálóbíró megállapította, hogy Jackson halálát nem bűncselekmény okozta. A holttesten nem találtak külsérelmi nyomokat, sem olyan jeleket, amelyek bűncselekményre utalnának. A halál bekövetkeztének okát azonban nem nevezték meg, mert a törvényszéki orvos számos további vizsgálat, köztük toxikológiai tesztek elvégzését kérte, s az eredményekre még négy-hat hetet kell várni.

A popsztár fivére, Jermaine Jackson csütörtökön azt közölte, hogy szívmegállás okozta a halált.

Az 50 éves korában meghalt Jackson már nem lélegzett, amikor házából segélyhívást kaptak a mentők - ez derült ki abból a 911-es általános segélytelefonból, amellyel kihívták a mentőket a szupersztár házához a Holmby Hills negyedben. A hívó azt mondta, az énekes nem lélegzik és nem reagál az újraélesztési kísérletre, csak személyi orvosa van Jackson mellett.

Eközben a rendőrség megerősítette, hogy nem gyanúsítottként, hanem tanúként kezelik Jackson orvosát, Conrad C. Murray kardiológust, akit már csütörtökön kihallgattak. Murray kétségbeesetten igyekezett újraéleszteni Jacksont, amikor megérkeztek a mentők, s ő is ott volt az énekest kórházba szállító mentőautóban. A rendőrség újra ki akarja kérdezni a haláleset körülményeiről az orvost, aki egy houstoni jogászcéget - a Stradley, Chernoff and Alford ügyvédi irodát - kérte fel jogi képviselőjének.

William Stradley ügyvéd elmondta, hogy kollégája, Edward Chernoff már Los Angelesben van és tárgyalt a rendőrökkel. Hozzátette, hogy az orvos kezdettől fogva együttműködött a rendőrséggel, és nem hagyta el a várost.

Olvasóink írták

 • 4. Túrabakancs 2009. június 29. 14:55
  „Javítás:
  Mindenesetre ez a népcsoport a pofátlanságot nem csak hírből ismeri, az biztos.”
 • 3. Túrabakancs 2009. június 29. 14:51
  „Jackson még fénykorában sem volt nehezebb 58kg-nál, nemhiába járt úgy a lába a mint a géppuska!
  Számomra még az is érthetetlen, hogy a gyerekeit mostantól a zsidó vallás szerint akarják nevelni, mert
  az állítólagos anya ehhez a kisebbséghez tartozónak vallja magát! Érdekes, erről előtte én nem is hallottam!
  Mindenesetre ez a népcsoport a pofátlanságot nem ismeri, az biztos.”
 • 2. pemozsu 2009. június 28. 14:11
  „Nyilván ez egy hosszú leépülési folyamat vége. Nem véletlenül volt mellette az orvos, talán el kellene fogadni a véleményét és végre békén hagyni a Családját.
  Hibái mellett hihetetlen tehetség volt, Nyugodjon békében, dalai őrzik örökre emlékét.”
 • 1. Truder 2009. június 28. 11:05
  „..semmi sem megy simán..”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A család dühös a Michael Jacksont kezelő orvosra

Független kórbonctani vizsgálatot fog kérni Michael Jackson családja - közölte az AFP szombaton… Tovább olvasom