Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 23°C Még több cikk.

Új arculati elemek a FEM3 csatornán

A TV2 csoport női csatornája húsvét szombat óta új arculati elemekkel várja a nézőket.

A műsorokat elválasztó, illetve az ajánlókat és reklámokat jelző ID-k tökéletesen tükrözik a FEM3 csatorna dinamikus fejlődését és fiatalos képi világát.

Az eredeti arculat továbbfejlesztésével április 23-tól új arculati elemek láthatók a FEM3 csatornán, melyek nemcsak a nézők számára szolgálnak újdonsággal. Kereskedelmi szempontból ugyanis mostantól még különlegesebbek és sokszínűbbek lehetnek a speciális hirdetői elemek az ID-kban, melyekbe egyedi módon integrálható szín, forma, termék vagy akár maga a logó is.

Az ID-k forgatása az egy napos próbával együtt 3 nap alatt zajlott, ahol a 23 fős stáb 8 szereplővel dolgozott, akik gumiasztalon 3 féle ruhában különböző mozgásokat, ugrásokat hajtottak végre a 27 darabból álló ID-szetthez. A forgatás stúdió körülmények között zajlott, bluebox-szal és egy high speed Weisscam kamerával, melynek az a különlegessége, hogy 500 képkockát (frame-et) rögzít 1 másodperc alatt, szemben a hagyományos kamerák 25 frame per másodperc teljesítményével.

Ízelítő itt >>

További érdekességnek számít, hogy a forgatáshoz szükséges fényteljesítmény 250kW volt, ami egy kisebb falu energiaigénye.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Anikó és Jerzy együtt zuhanyzott! - videó

A már kiesett Anikó és Jerzy egy korábbi feladatot teljesítve együtt zuhanyoztak. Tovább olvasom