Kisalföld logö

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 25°C Még több cikk.

Ufók látogattak Magyarországra - videó is készült a földönkívüliekről

Békéscsaba után Érpatakról is érkezett videó a szombat esti állítólagos ufóról.
A mezőőr felvétele a két fényes objektumról nem elég tiszta, de a Magyar Ufókutató Szövetség szerint végül is bármi lehet.

Nemcsak Békéscsabán, hanem a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Érpatak felett is látták szombaton az azonosítatlan repülő tárgyat, és ott is készült róla videófelvétel.A Magyar Ufókutató Szövetség számítógéppel fogja elemezni a képsorokat, ám az előzetes vélemény szerint azok nem tekinthetők hitelesnek.

A kép illusztráció,
A kép illusztráció.


Szombaton kora este, negyed 7 körül két furcsa, fényes pont jelent meg az égen Békéscsaba felett. A fények párhuzamosan mozogtak egymás mellett, majd alacsonyabbra ereszkedtek, megálltak, és aztán 10-15 másodperc múlva elhalványult a fényük - írta a beol.hu internetes hírportálnak egy olvasó, aki mozgóképen meg is örökítette az azonosítatlan repülő tárgyat.Olvasóink írták

44 hozzászólás
 • 44. annobon 2011. március 03. 10:17
  „"videó is készült a földönkívüliekről" Ezt a főcímben így tényként kijelentve leírni, több, mint nevetséges. Főleg annak a tükrében, hogy minden valószínűség szerint a Discovery űrrepülőgépet látták. Azon meg - legalábbis remélem - nem földönkívüliek utaznak! :)”
 • 43. Lacee86 2011. március 02. 17:09
  „Sztem az Kiszel Tünde szemöldöke volt!! :DDD”
 • 42. Jandex 2011. március 02. 15:22
  „Mi az hogy együtt mozogtak? Én együtt mozogtam a nőneművel de nagyon gyorsan elment!:)))”
 • 41. annobon 2011. március 02. 15:14
  „40-hez: "az elnök is egy ufonauta" Melyik elnök? A Schmitt? Róla mondjuk el tudom képzelni... :)”
 • 40. Agent 2011. március 02. 14:54
  „38, az ufo hívők ilyenkor azt mondják, hogy "aljas összeesküvés, terelés, nemisazvolt, nemisjártemberazűrben, pláneaholdon, az elnök is egy ufonauta":):)”
 • 39. Sagittarius 2011. március 02. 14:12
  „Ne rezeljetek be, csak a Nemzetközi Zűrállomás :-)) volt, és a hozzá éppen közeledő Űrrepülő!! Láttam én is! Akit érdekel, az alábbi linken folyamatosan figyelemmel kísérheti az űrállomás pályályát, és amikor úgy 3 hetente (napokig folyamatosan) Európa felett húz át, és tiszta az ég, éjszakánként többször is megfigyelhető. Tapasztalatom szerint mikor Greenwich vonalában Európa fölé ér már meglátni a Nyugati, Észak-nyugati égbolton, és egészen Ukrajna vonaláig követhető szabadszemmel!!! Össze nem téveszthető, hiszen szép egyenletes tempóban halad, és nem "morog"! A fényessége akár egy komolyabb csillagé. Jó sasolást!
  http://www.n2yo.com/?s=25544”
 • 38. annobon 2011. március 02. 13:53
  „Végre megjelent a KO-n is a legfrisebb hír, miszerint a Discovery-ISS párost látták. Szerencsés fotós 6000 Ft jutalomban is részesült! UFO-hívőknek szomorúság: ismét eggyel kevesebb a sztorijuk...”
 • 37. oaxacaca 2011. március 02. 13:53
  „Hááááát, én is ismerek olyan szert, amitől garantáltan UFO-t látni...”
 • 36. MonsieurWasabi 2011. március 02. 13:51
  „"Ufók látogattak Magyarországra"

  Főleg a címen röhögtem ez még ufó magazintól is túlzás!

  Akkor lehetne így folytatni, hogy:

  Ufók látogattak Magyarországra és találkoztak Orbán Viktorral az ellenzék a csészealj előtt transzparensekkel, tiltakoztak az idegenek Magyarországi térhódítási szándékaik ellen! :))))”
 • 35. gig 2011. március 02. 13:50
  „Lassan ott tartunk, hogy ami ezen portál híreinek címében tényként szerepel, az biztosan nem igaz. Jelen esetben: NEM Ufók látogattak NEM Magyarországra, hanem asztronauták (földi lények, emberek) a Nemzetközi Űrállomásra. Bár, ki tudja, lehet, hogy az ISS magyar felségterülethez tartozik, és akkor csak félig tévedés a cím.”
 • 34. annobon 2011. március 02. 13:41
  „33-hoz: "miért kell mindenre bizonyíték?" Így van! Nem kell mindenre. Csak egy példa: Isten. A vallásos emberek hiszik, hogy van. Ez az ő hitük. Mert mi is a hit? A nem látható dolgokban való meggyőződés. Viszont bebizonyítani nem tudják, hogy van Isten. Ellenben: az ateisták és/vagy szkeptikusok nem hisznek Isten létezésében. Úgy is mondhatjuk, hogy (ebben a kérdésben legalábbis) hitetlenek. Viszont: bebizonyítani ők sem tudják, hogy nincs Isten. Ezért felesleges is a vallásháború egymással szemben. Inkább - egymással szemben - tiszteletben kell(ene) tartani a másik fél véleményét.”
 • 33. elyndel 2011. március 02. 12:55
  „@31 miért kell mindenre bizonyíték? Miért nem lehet elfogadni, hogy vannak nálunk nagyobb erők? Nem hinném, hogy egy kozmikus masszából bumm létrejött az univerzum, aztán ilyen-olyan ütközéseknek köszönhetően meg létrejött a naprendszerünk, benne a Föld bolygóval. Mi emberek pedig ebihalból lettünk emlőssé. Ez szerintem nonszensz. :) És megjegyezném, hogy egyáltalán nem vagyok vallásos ember! :)

  Egy ilyen kiszámíthatatlan és agresszív faj kb. semmit nem tud ártani egy idegen civilizációnak. Pont azért, mert fejlettebbek. Akik képesek akár fényéveket is utazni rövid idő alatt, azok ha akarnának eltaposnának minket egy szempillantás alatt.

  Az is bebizonyított tény, hogy nem csak szén alapú életformák léteznek (és ezért még nem is kell más bolygóra utazni), ezért a keresés igencsak kiszélesedik. Ebből az következik, hogy nem csak Földhöz hasonló bolygókon létezhet élet. És az is biztos, hogy nem csak humanoid formákba létezhetnek...

  Persze ezekről a dolgokról hosszasan el lehetne vitázni, de én úgy hiszem előbb utóbb az emberiség találkozik (és persze nem csak egy szűk réteg, hanem mindenki) az idegenekkel. :)”
 • 32. annobon 2011. március 02. 12:53
  „A témát érdeklőknek ajánlom: Fodor L. István Földönkívüli élet c. könyvét (Natura kiadó 1984) Antikváriumokban még fellehető. Nagyon jól és érthetően összefoglalja a témakört. Rövid ismertető a könyvről:
  "Derült éjszakákon a csillagokat nézve, kiben nem merült föl még az a kérdés, hogy egyedül vagyunk-e a világegyetemben, vagy vannak társaink valahol? Furcsa elgondolni, hogy esetleg azok az értelmes lények is éppen az égboltot fürkészik arra gondolva, vajon van-e ott valaki... A szerző könyvében erre a mindenkit izgató kérdésre keresi a választ. Ismerteti a kozmikus intelligenciák kutatása terén elért legfrissebb eredményeket, és leírja a fejlődés várható útját. Foglalkozik a repülő csészealjak rejtélyével, és azzal a problémával, hogy meglátogatták-e már bolygónkat idegen civilizációk polgárai?" /Reklám helye!/”
 • 31. Agent 2011. március 02. 12:38
  „29, van azért itt kérdés, pl: milyen "teremtő" - hol a bizonyíték?:)

  Ha bármi/bárki fényévek millióit leutazza tér/idő ugrás kihasználásával, minden bizonnyal nem világító, látható eszközzel teszi, pláne egy ilyen veszélyes és kiszámíthatatlanul agresszív faj élőhelyén mint az ember.

  Persze ha bárki is idejön, lévén az emberi tevékenység első kisugárzott jelei (rádióhullámok) még a saját galaxisunkat sem hagyták el, vajh´ honnan tudna bárki rólunk?

  Persze ha a sokaságoból kiragadott mintanagyságot és az abból való mintavételezést vesszük alapul, miszerint mondjuk 1millió galaxisban tutira van egy életformát eltartó bolygó (föld), akkor több milliárd galaxisban is kell lennie arányosan többnek.

  További kérdés persze - mi az amit mi életnek nevezünk, csupán az ami hozzánk valamennyire is hasonlít, ennek a kialakulását csak a hasonló feltételek mellett tudjuk elképzelni, de létezhetnek más létformák is, amelyeket mi talán nem is neveznénk életnek, egy ilyen létforma lehet, hogy minket sem vesz élőszámba, ki tudja:)”
 • 30. pörkölt 2011. március 02. 12:33
  „ez is érdekes videó:
  http://www.youtube.com/watch?v=SDk3sfB0Iyc”
 • 29. elyndel 2011. március 02. 12:24
  „Azért azt elég merész feltételezni, hogy egy ekkora univerzumban nincsen rajtunk kívül értelmes(ebb) élet... Csak nézzetek meg pár Hubble teleszkóppal készül képet. Csak egy aprócska szeletet kapott le egy-egy fotón az univerzumból, de azokon is több ezer(!) galaxis található! És ugyebár egy galaxisban több naprendszer is van, tehát elég nagy rá az esély, hogy létezik más értelmes civilizáció rajtunk kívül. A teremtő nem hoz létre egy ennyire hatalmas életteret csak az ember számára! Ébresztő!

  Ettől függetlenül sok mindent elnéznek az emberek UFO-nak. De végső soron nem állítanak valótlant, mivel számukra az adott jelenség tényleg azonosítatlan. :)

  A Sergio által linkelt videókban is vannak kacsa gyanús elemek, de sok érdekesség is van közöttük. A legnagyobb baj, hogy a rengeteg szenzációhajhász médiamegjelenés miatt az emberek többsége komolytalannak tartja az egész témát. Pedig nem kellene annak venni, szerintem.”
 • 28. Pepe9111 2011. március 02. 12:20
  „Igy elsőre a Vénusznak látszi...”
 • 27. Agent 2011. március 02. 11:52
  „Sok ökör mindent ufónak néz, műholdat, Iridium Flare-t, vakuval készült felvételeken gömbnek látszó porszemeket, repülő mécseslampionokat, léggömböt, üstököst, hullócsillagot, repülőgépet, stb.....”
 • 26. senkialadár 2011. március 02. 11:46
  „ja és napjainkban több bizonyíték van a földönkívüliek létezésére,mint az isten létezésére”
 • 25. senkialadár 2011. március 02. 11:42
  „hogy a földön kívül más bolygón van valahol élet arra rámerném tenni a nyakam baktériumok,növények,vagy akármik,de azt valószínű nem fogjuk megtalálni de valahol tuti van, de az is biztos hogy azok a lények nem jönnek a föld nevű bolygóra nézelődni csészealjakkal”
44 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A boldog tizenévesek közül többen válnak

Aki boldog tizenévesen, boldogabb lesz felnőttként, mégis nagyobb az esélye, hogy felbomlik a házassága. Tovább olvasom