Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

TV néző: Fábry és a Showder Klub nem vesztett népszerűségéből

Ahogy az elmúlt hetekben, ezúttal is az X-Faktor volt a legnézettebb műsor főműsoridőben, a 18-49 éves korosztályban, illetve a teljes lakosság körében. A kései kezdés ellenére tartja stabil rajongótáborát a Showder Klub is.

Szombaton este ismét milliókat ültetett le a képernyő készüléke elé az X-Faktor. Az RTL Klub zenei tehetségkutatóját a 18-49 éves korosztály 53,5 százaléka nézte, míg a teljes lakosság körében csaknem 2,5 millióan voltak rá kíváncsiak. A nézettségi verseny képzeletbeli dobogójának második és harmadik fokára is RTL Klubon vetített program került. A második legnépszerűbb a 47. héten a kedd esti, Barátok közt szünetében vetített Híradó (41,9% SHR), majd az ugyancsak keddi Barátok közt epizód (41,1% SHR) volt.

Am i a heti átlagot illeti, abban is az RTL Klub magaslott ki, hiszen a hét napból ötön (péntek és vasárnap kivéve) átlagosan erre a csatornára kapcsolt a legtöbb néző. A kereskedelmileg fontos 18-49 év közötti korcsoport 30 százaléka választotta átlagosan főműsoridőben az RTL Klubot. Ezután a tv2 24,6% SHR, a Film+ 4,6% SHR, a Cool 4,3% SHR, az M1 4,1% SHR és a VIASAT3 3,6% SHR következik az adatokat tekintve.
Jól szerepelt a közéleti műsor, a Fókusz is, hiszen hétfőn és kedden is 31 százalék feletti eredményt ért el a 18-49 éves korosztályban, de a többi napon sem sokkal maradt el a 30 százaléktól.

Szintén közkedvelt a Showder Klub. A fiatal nevettetőket, a kései kezdési időpont ellenére is a 18-49 éves korosztály 33,4 százaléka nézte. Eközben a konkurencián a Gyilkos számok című amerikai sorozat ment (22,4% SHR).

Stabil nézőközönséget mutathat fel a Vészhelyzet (27,3% SHR), a Grace klinika (30,2% SHR), és a sorozatok után következő magazinműsor, a XXI. Század (25,7% SHR). Eközben a rivális csatornán Bajnokok Ligája futballmérkőzést (15,2% SHR), illetve a Megamánia (11,7% SHR) című műsort adták.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkészült az Üvegtigris 3 zenéje

Három héttel a bemutató előtt elkészült az Üvegtigris 3 zenéje, melyet Hrutka Róbert írt. Tovább olvasom