Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Tuti nem bukik le a trafinál! Lézerérzékelő és ülésfűtés nyerhető vasárnap az Ajándékosztásban!

Ha december, akkor karácsonyi ajándékosztás a kisalfold.hu-n. Idén sincs ez másképp. Jöjjön, játsszon, nyerjen minden nap!


Idén decemberben is kinyílnak a kisalfold.hu adventi naptárának ablakai. Elindult az ajándékosztás játékunk, amelyben minden nap értékes nyereményeket nyerhet!

Sőt, ha szerencséje van, akkor a fődíjak egyikét – egy Sony 81 centiméteres képátlójú LED TV-t, egy ABM Univerzális beépíthető navigációs egységet, vagy egy Sony Ericsson Xperia Arc S mobiltelefont – is a karácsonyfája alá teheti! Ehhez mindössze játszania kell velünk!

Szombaton és vasárnap egy Kiyo DRS 500 külső lézer érzékelőt és két üléshez Kiyo ülésfűtést lehet nyerni. Előbbivel esélye nem lesz a rendőröknek arra, hogy bemérjék önt!

Hiszen az érzékelő még időben kiszúrja a trafit, így önnek már csak (vész)fékeznie kell... És ezt mennyivel könnyebb, ugye, télen, ha meleg ülésben, kényelmesen vezetünk!


A KIYO DRS 500 lézerdetektor, kétfejes külső lézer-érzékelő professzionális megoldást kínál a lézeres sebességmérők érzékelésére, akár már 2 kilométeres távolságból.

A készülék két lézer érzékelője az első rendszám környékén, vagy a légbeömlőben elhelyezve nagy biztonsággal működik. A KIYO DRS 5OO lézerérzékelő tripla fotodióda rendszerével és speciális gyűjtőlencséi segítségével érzékeli, és jelzi a lézeres sebességmérő készülékeket, akár fixen telepített, akár gépkocsiba szerelt.

A nagylátószögű kialakítású szenzorok álló helyzetben 175°-os, mozgás közben 110°-os érzékelésre képesek, így a KIYO DRS 500 akár már fordulás közben is képes a rendőrségi mérést jelezni.


Az ülésfűtés jellemzői: A termék két háromfokozatú LED-es kapcsolóval rendelkezik, amely diszkréten beépíthető, akár a gyári kapcsolóhelyekre is! A készülékben egy bimetál elvű elektronikai egység van, amely két hőmérsékletet figyel: a minimumot és a maximumot.

A minimum hőmérséklet alatt a bimetál áramot ad a fűtőszálaknak, amely felmelegszik, a maximum hőmérséklet elérésekor pedig elveszi az áramot, mindaddig amíg le nem esik a minimum hőmérsékletre a fűtőlapok hőmérséklete.

A kapcsoló beszerelhető a középkonzolba, a gyári üres kapcsoló helyekre, a váltókar környékére, de akár az ülés melletti B oszlop műanyag borításába is.

Mire vár még?! Irány a játék oldala!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új arculattal hódít a YouTube! Önnek hogy tetszik?

A közösségi videomegosztó portál csütörtökön mutatkozott be a megváltozott külsővel. Tovább olvasom