Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 8°C

Továbbra is igazgathat a meztelenkedő gazdasági igazgató

Dunaújváros - Nem kíván munkajogi eljárást indítani a helyi polgármester a szexbotrányba keveredett gazdasági igazgatónő ellen. Szerinte pár fotó - ezeken egyébként egy motorost kényeztet a hölgy egy másik szőkeséggel közösen - nem bizonyíték.

"Csak megfelelő bizonyítékok esetén kívánok munkajogi eljárást kezdeményezni.

Olyan tanúkra van szükségünk, akik igazolni tudják az események valódiságát, és hajlandók az esetleges eljárás során hitelt érdemlően nyilatkozni, vallomást tenni" – nyilatkozta a Blikknek Kálmán András polgármester, és hozzátette: csak az említett bizonyíték birtokában van lehetőség a fegyelmi eljárás megindítására.

A szőke hölgy egy motorost kényeztetett a fesztivál több száz látogatója és egyik szexmunkás kolléganője szeme láttára.

A gyanúba keveredett gazdasági igazgatót egy privát partin készült felvételek buktatták le. A felvételek készítője magától a szexshow előadójától tudta meg a titkot. A nő elárulta, azért nem hirdeti magát az interneten, mert munkahelyén, egy iskolában, nem örülnének másodállásának.

S hogy miért csinálja? A havi keresetét megszerzi egyetlen hétvége alatt.

Bővebb írás itt.

Olvasóink írták

 • 9. nagykifli 2009. június 11. 22:11
  „<moderálva>”
 • 8. jockey 2009. június 11. 13:07
  „"Aki örömlány akar lenni legyen, de ne legyen tisztes családanyák főnöke!"

  Pancsernál az igazság!”
 • 7. pancser 2009. június 10. 14:52
  „Hát igen "Tűzmadár" szerint mindenki álszent aki a helyes magatartásra céloz. Ez nagyon érdekes, talán ha az édesanyjáról vagy a lányáról lenne szó akkor is ez a véleménye? Aligha. Gondolom mindegyik rendes és szép, még az édesanya is a maga korában. Igen Tűzmadár írása förtelmes, lealacsonyítja a női nemet párzó nősténnyé és ehhez a magatartáshoz még gratulál is. Ilyen emberek is vannnak meg örömlányok is mióta ember él a földön. De civilizáltabb emberi körökben valakira örömlányként célozgatni a mai napig sértés és az is marad amíg ember él a földön. Aki örömlány akar lenni legyen, de ne legyen tisztes családanyák főnöke!”
 • 6. Szilágyi_Zsolt 2009. június 10. 14:44
  „Szornyella: "Nem is értem valaki(k), milyen jogon törnek pálcát bárki feje fölött.......??" Ha nem érted, az nem az én bajom.

  Tűzmadár: Te is jobban tetted volna, ha a kioktatásom helyett inkább magyarul tanulsz meg. Részint az én hozzászólásomat nem fogtad föl, részint meg a te írásod förtelem. Én azt mondtam, hogy ez a kettős élet erkölcstelen, nem az, hogy színpadon vetkőzik (arról is megvan a véleményem, de itt nem erről van szó). Ha ezzel jobban keres, akkor adja föl a rendes állását a fenébe, aztán menjen egy szál p...ában bohóckodni. De a "hétközben tisztességes dolgozó nő vagyok, hétvégén meg k...a" undorító, és ezt a véleményt akkor is tartom, ha a fejed tetejére állsz is. Amúgy beletrafáltál: én vasárnaponként tényleg misére járok, és nem leszbikus showkra, főleg nem az első sorba, főleg nem fényképezni, és szerintem így sokkal jobban járok. Te meg csorgasd csak tovább a nyáladat erre a csizmáskandúrra.”
 • 5. Tűzmadár 2009. június 10. 11:35
  „Na, figyeljél te okoska szilágyi....
  A műsor, amit adnak az ilyen helyeken Max 20perc és ezért kérnek 20-30ezret. és az köztudott, hogy az ilyen helyeken előfordul ehhez hasonló produkció. Aki erkölcsösségről álszentmódra papol, az miért nem megy vallásos rendezvényre mondjuk a vasárnapi misére. és nem kellene sunyi módjára elmenni és az első sorba tolakodva fényképezni. Miért nem fényképezi a barátnőjét, feleségét, élettársát? Mert nem kirakatba való...tehénforma vagy digidagi daganat...vagy csak fátyolba meri mutogatni.Szégyelje magát az ilyen hüle ........és a tanárnő nem tanít gyerekeket, hanem gazdasági területen van.és ha szép a teste és bevállalós igen is adja magát. Nincsen semmi rossz. Megtőrtént eset a szülész nőgyógyásznak a 11éves fia mit keres bent a szülő szobában???? Melyik gyerekben marad nagyon nyom.....és te szilágyi te a páros életedet sötétben paplan alatt éled??a női lábak között már nem is egy háború sorsa dőlt el. Csak gratulálni tudok az ilyen csajnak, aki tudja, hogy szép és megmeri mutatni másoknak is.
  2.nek dettó ez.”
 • 4. szornyella 2009. június 10. 10:58
  „Miért kellett volna kirúgni? A rendkívüli felmondást a munkáltató nem tudta volna megindokolni. :-) Senkit sem lehet kirúgni azért, mert szabadidejében másoknak nem tetsző magatartást tanúsít.
  A munka és a magánélet az két külön kategória.
  Mellesleg mindenki, azt csinál amit akar. Nem értem mi ez a felháborodás.... nem lopott, nem ölt ember.... sőt inkább örömet szerzett! :-))
  Nem is értem valaki(k), milyen jogon törnek pálcát bárki feje fölött.......??
  "... hétvégén meg ócska rib@ancként kelleti magát...."”
 • 3. Imcsi 2009. június 10. 10:56
  „Privát partin készült ilyen felvételeket nyilvánosságra hozni jogszerűtlennek tartok!
  A "szőke nő" pedig többet árult el magáról, mint amennyit kellett volna!”
 • 2. dr73 2009. június 10. 10:39
  „Kirúgnám páros lábbal,
  mást nem érdemel.”
 • 1. Szilágyi_Zsolt 2009. június 10. 09:05
  „"... iskolában, nem örülnének másodállásának. S hogy miért csinálja? A havi keresetét megszerzi egyetlen hétvége alatt."

  Másodállás??? Ez neki másodállás, ahol egy hétvégén megkeresi azt, amit a "rendes" munkahelyén egy hónap alatt?! Na, erről beszéltem tegnap. Ha ez ilyen jól fizet, akkor hagyja ott a fenébe az iskolát, és hirdesse magát motorostalálkozókra, rendezvényekre, aztán simán megél csak ebből. Ha egy hónapban csak három hétvégén lép föl, máris megvan a mostani havi keresetének háromszorosa, ráadásul a hónap maradék 27 napjában azt csinál, amit akar (például nyithat fémforgácsoló- vagy asztalosműhelyt :D) Ez viszont, hogy hétközben tisztességes, polgári foglalkozást űz, hétvégén meg ócska rib@ancként kelleti magát éhes férfitekintetek előtt, enyhén szólva kétes erkölcsiségű és visszatetszést keltő dolog.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Melyik napon született a gyereked? Ilyen felnőtt lesz belőle

Minden szülőt érdekel gyermeke jövője. Ha te is szeretnéd tudni, milyen felnőtté cseperedik szemed… Tovább olvasom