Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Tóth Gabi magányos, és még sohasem randizott

Az énekesnő vallomásában elmondta, nincs szerelem az életében, magányos. Most megéli a ma­gá­nyát, de nem gondolja, hogy ez élete végéig így lesz.
Az énekesnőt sokan összehozták a Tha Shudras zenekar fortemberével is. Együtt zenélnek, közös koncerteket adnak, és a munkában is támogatják egymást, Gabi szerint azonban nincs közöttük több a barátságnál.

- Tény, hogy nagyon jóban lettünk, és megvan köztünk az összhang. Ám a szerelem sajnos még nem köszöntött be az életembe. Elfogadom a helyzetet, megtanultam felismerni a magány szépségeit, mert ha megbékélünk vele, sokkal könnyebben megismerhetjük önmagunkat. Rájöttem arra is, hogy nem szabad görcsösen ragaszkodnunk valamihez vagy valakihez. El kell engednünk, mert ha foggal-körömmel harcolunk érte, soha nem fogunk tudni továbblépni és előrehaladni az életben. Most megélem a ma­gá­nyo­mat, de nem hiszem, hogy ez életem végig így lesz. Csak átmeneti állapot - mesélte a Borsnak az énekesnő.

Arról nincsenek tapasztalatai, mennyivel nehezebb ismert emberként randizni, Gabi ugyanis még sohasem randizott senkivel.


- Az összes párkapcsolatom a munkán során alakult ki, szakmabeliekkel is­mer­ked­tem, és soha nem mentem el idegennel egy gyertyafényes vacsorára - mesélte Gabi, aki nem szeretne magányosan megöregedni. Családról, gyerekekről álmodozik.

- Az ember társas lény, én sem szeretnék magányosan megöregedni. Ha most el is fogadom a sorsom, majd szeretnék egy ha­talmas vidéki házban élni, gyerekeket nevelni, és az éneklés mellett egy polgári szakmát is szeretnék kitanulni. Nem akarok életem végéig médiaszemélyiség lenni, nyilván fontos számomra a szakmai elismerés, de úgy gondolom, mindig kell, hogy legyen egy B terv.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meztelen fotót posztolt magáról a várandós Hargitai Bea

A várhatóan két hét múlva szülő Hargitai Beát nem igazán feszélyezte a kamera, a fotón teljesen… Tovább olvasom