Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Tóth Gabi: a tehetsége megnehezíti az életét

Az énekesnőre még nem talált rá az igazi szerelem. Azt mondja, az a baj, hogy hiába egyszerű, őszinte és jó szándékú vidéki lány, a férfiak nem tudnak mit kezdeni egy sikeres és független nővel.
Az énekesnő megkapó őszinteséggel beszélt a Borsnak arról, hogy miért nem talált még rá a sírig tartó szerelem. Magánélete évek óta címlapokon van, az egész ország tudja, hogy éppen kit szeret vagy kivel szakított.

A híresség azt mondja, ez rettentően megnehezíti a hétköznapjait, mert egyfelől a körülötte folyamatosan életben tartott pletykák elveszik az idejét a hasznos alkotómunkától, másfelől rossz üzenete van a rajongók irányába.

Mivel minden volt párját ismerik az emberek, sokan azt hihetik, hogy az énekesnő úgy váltogatja őket, mint más a fehérneműjét. Ehhez képest összesen négy komoly kapcsolata volt, és soha nem keveredett egyéjszakás kalandba.

Amiben más, az a kiemelkedő tehetsége, ami sokszor megnehezíti az életét. A génjeiben hordozott ajándék ugyanis átokká válik, amikor találkozik egy férfival.

– Én egy egyszerű vidéki lány vagyok. Őszinte és jószándékú, és nem vágyom semmi másra, mint arra, hogy szeressek és szeressenek (...).

Nem akarok többet az élettől, mint egy eladólány, egy menedzser vagy egy kozmetikus, egyszer meg akarom találni a társam, aki a gyermekeim apja lesz. (...) Úgy gondolom, hogy ebben nincs semmi különleges, érdekes vagy megvetendő.

Hogy mégis mi az oka annak, hogy még nem talált rám a sírig tartó szerelem? Ennek egyszerű oka van. Ebben az emancipált világban sajnos nem tudnak mit kezdeni a férfiak azokkal a nőkkel, akik sikeresek és nem függenek senkitől – fakadt ki megkapó őszinteséggel.

Az énekesnő hozzátette, úgy érzi, a férfiak Tóth Gabi ismert embert látják benne, és nem Tóth Gabit Tapolcáról, aki őszinte, házias, jókat főz, bú-jós és hűséges.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elmondta Jáksó László, hogy miért távozott a Class FM-től

A rádió indulása óta dolgozott a Class FM-nél a szegedi kötődésű Jáksó László. Most, öt év után… Tovább olvasom