Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Tóth Andi nyerte az X-Faktort!

A nagyváradi Tóth Andrea még csak 15 éves, így ő a magyar X-Faktor legfiatalabb győztese.
A nagyváradi Tóth Andrea még csak 15 éves, ám produkcióival lenyűgözte a zsűrit és a tévénézőket. Ő a magyar X-Faktor legfiatalabb győztese.

"Nem fogtam fel, mi zajlik körülöttem. Olyan hamar történt, nem akarom, hogy vége legyen!" - mondta Andi az eredményhirdetés után.

"Ez elképesztő! Nem lehet megofgalmazni. Hogy 15 évesen ezt valaki elérje... Puskás öcsi! Csak a legnagyobbak tudnak ilyen korban ott lenni a legjobbak között. Andi jól sáfárkodik a tehetségével, nem véletlenül nyerte meg. Véletlenül nem tud valaki nyeni!" - mondta el az eredményhirdetés után Andi mentora, Szikora Róbert.

"Én vagyok az ezüstérmes, ez egy gyönyörű dolog. Nagyon boldog vagyok, nekem ez egy hatalmas eredmény! Az, hogy az alternatív művészi gondolkodás találkozik a mainstreammel. Örülök, hogy a nézőket érdekelte, és ilyen sokáig kíváncsiak voltak rám. Anditól azt tanultam, hogy akkor lehet győzni, ha félelem nélkül él az ember" - mondta el a második helyezett Horányi Juli.

Benji esett ki a trióbólA képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott Alföldi Róbert mentoráltja, Benji. Ő esett ki ugyanis elsőként a finálé napján, így a végső győzelem Tóth Andi és Horányi Juli között dőlt el.

A döntősök ezen az estén többször is színpadra álltak, elénekelték a legelső dalt, amivel a válogatóra érkeztek, de megemlékeztek a közelgő ünnepekről is egy-egy dal erejéig.

A műsor nyitányában nemcsak a három finalista, hanem mind a 13 döntős együtt állt színpadra, hogy elénekeljék egy korábbi győztes, Kocsis Tibor Megeleptés című dalát.

Tóth Andi (b) és Horányi Juli (j).
Tóth Andi (b) és Horányi Juli (j).


Nagy Ricsi esett ki szombatonRicsi a kisfilmjében azt mondta, fogalma sincs, mihez kezd, ha nem nyeri meg a versenyt.

– Az igazság az, hogy reménykedtem abban: döntős leszek. Alapvetően maximalista vagyok, ehhez próbáltam magam tartani a műsor alatt is végig, de talán nem mindig sikerült. Talán nem tudtam mindig megújulni. Bár amikor ott álltunk ketten Julival, nagyon szugeráltam, hogy Bence az én nevet mondja, de nem így alakult.

A mentorom nagyon megdöbbent, de nemcsak ő, hanem mindenki, aki körülöttem van: a családok, a barátaim. Ők is nehezen fogták fel azt, ami velem történt. De hiszek abban, hogy ennek így kellett történnie. Arra viszont büszke vagyok, hogy idáig eljutottam, párbaj nélkül – mondta az énekes.

Az X-Faktor idénAz RTL Klub tehetségkutatójába idén már 14 éves kortól jelentkezhettek a versenyzők, a műsor készítői egy igazán friss, színes, erős szériát ígérnek. A mentorszékben Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert mellett az Atlantából a műsor idejére hazatérő Little G Weevil - bluesgitáros, énekes - foglal helyet.

A tehetségkutató show vezetője Istenes Bence volt.

Az X-Faktor nézői a válogatóktól egészen a döntőig kísérhették figyelemmel 2014 felfedezettjeinek az útját. A versenyzők idén is négy kategóriában indulhattak: lányok, fiúk, 25+ és csapatok.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az öt legdurvább dolog, amit emberek hátsójából operáltak ki - videó

Van aki ékszert dugott el benne, van aki pisztolyt, és olyan is akad, aki elmondása szerint ráesett… Tovább olvasom