Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Törzshelyükről zavarta el a szimfonikusokat Berki Krisztián

Berki Krisztián tévéstábbal forgatott Szombathelyen, a Savaria Szimfonikus Zenekar előadásán. Késôbb szitkozódva kergette ki a művészeket a kávézóból.
Elszaladt a ló Berki Krisztiánnal. Az Édes élet stábja csütörtökön a Savaria Szimfonikus Zenekar nagy sikerű, Hollywood Classics előadásán forgatott, és viselkedése a nézőket és a zenészeket is felháborította.

A Bors talált egy szemtanút, aki végigkövette az egész balhét.

Berki Krisztián az előadás kellős közepén érkezett, meglehetősen nagy zajjal. Leült, a stábja pedig forgatni kezdett vele, Berki néhány perc múlva hangosan megkérdezte: most már mehetünk? Rendkívül zavaró volt.

Az előadás után a koncertterem alatti kávézóban kezdtek el forgatni, ahol már ott ültek a zenészek, akiknek az a törzshelyük. Az Édes élet stábja, amely korábban csörögve-zörögve zavarta az előadást, most megkérte a muzsikusokat, hogy maradjanak csendben, amíg forgatnak.

Azt felelték, nem maradnak, mert Berki Krisztián sem tisztelte meg az ő előadásukat. Erre Berki minősíthetetlen hangnemben ordítozni kezdett: „büdös f…szopók! Takarodjatok, ha nem bírjátok ki csendben azt az öt percet!" – mesélte a szemtanú.

Az agresszió hatott, a zenészek végül kimentek a törzshelyükről.

A vele hónapok óta forgató szerkesztő, Szekeres Péter viszont másképp számolt be a csütörtök este történtekről. Szerinte Krisztián Czippán Anettet látogatta meg munka közben Szombathelyen, ahová őt is meghívták a szervezők.

– A kávézóban is szerettünk volna forgatni, megkértem a jelenlévőket, maradjanak pár percig csendben. Ugyanakkor, ha zavaró a jelenlétünk, szóljanak, elmegyünk máshová – mondta a Borsnak Szekeres.

- Egy asztalnál ült három-négy zenész, és közülük az egyik kikelt magából és odaszólt, hogy „szánalmas", majd azt magyarázta, ha már fizetett, ő azt csinál, amit akar. Erre reagált Krisztián a maga stílusában - mondta a szerkesztő.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kormány fontosnak tartja az anyatejes táplálást

A kormány fontosnak tartja, hogy az édesanyák minél hosszabb ideig anyatejjel táplálják… Tovább olvasom