Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Tolvai Reni szülei mindenüket pénzzé teszik

Tolvai Renáta családja úgy döntött: lányuk érdekében mindenüket eladják, és Magyarországra költöznek. Egyelőre nem tudják, hogy miből élnek majd, de nekik csak a lányuk karrierje számít.

Örülhetnek a szomszédok: Tolvaiék hamarosan Budapestre költöznek arról a nagyváradi lakótelepről, ahol Reni felnőtt, és ahol a családnak megannyi összetűzésben volt része. Egyesek ugyanis nehezen viselték és rossz szemmel nézték azt, hogy a hatéves kora óta éneklő megasztárosnak néhány éve az édesapja kialakított egy ministúdiót az ötven négyzetméteres panellakásban - írja a pink.hu.

Arra, hogy hogyan és mikor, Gyula egyelőre nem tud pontos választ adni. Egy biztos, már döntöttek: Magyarországra telepednek, és velük együtt a nagymama, Julianna néni is költözik!

-Édesanyám háza és vele együtt az udvaron található stúdió már hónapok óta eladó. Ez volt Reni igazi birodalma. A kereteimhez képest erőmön felül rendeztem be; van itt süketszoba és mixerpult is. Lassan elkezdjük hirdetni a mi lakásunkat is, amelyben szintén minden feltétel adott volt a lányunknak a gyakorláshoz –mondta Gyula, miközben körbevezette a HOT! magazin stábját a kétszobás panellakásban.

A teljes cikket olvassa el itt.

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. elemér 2010. december 14. 10:39
  „Már régóta tudják a tutit. Nekik nincs ott sok vesztenivaló.”
 • 22. Madarász 2010. december 14. 10:36
  „ggg!

  Semmi bajunk a csajjal, csak annyi, hogy nem azért jönnek át, hogy rendes munkát vállaljon, hanem, hogy ingyenélők legyenek. Nekem személy szerint semmi bajom se lenne velük, ha úgy költöznének ide, hogy előbb keresnek munkahelyet, nem ebből a tengés-lengésből akar meggazdagodni, mert annyira nem énekel (bocs inkább üvölt) jól, ebből már 12 egy tucat, nincs benne semmi különleges.
  A vége az lesz, hogy nem fog tudni megélni belőle ő sem, nem hogy a család, aztán majd tartják a markukat segélyért úgy, hogy itt semmit nem tettek le az asztalra.”
 • 21. Truder 2010. december 14. 10:03
  „Nem biztos, hogy jó ötlet mindent felégetni maguk mögött... Tudják a tutit?”
 • 20. elemér 2010. december 14. 10:00
  „Azért még adok kis tájékoztatót. Akik elhagyták a bukott kontinenst azok nem kivántak ott semilyen nációhoz, mert Ámerikában mindenki bevándorló kezdte és nem lehet okoskodni. Indiánok is bevándorlók voltak.”
 • 19. elemér 2010. december 14. 09:56
  „Magyart azt ismerjük, sok náció és mindenki ott nagy Magyar. Persze a kissebségben élök és tengerentul lehetnek nagyob Magyarok mint az ottani okoskodók. Kossuthnak is Ámerikában találhatók a leszármazottjai.”
 • 18. ggg 2010. december 14. 06:37
  „én meg azt kívánom nektek, h érezzétek egyszer egy pillanatra csak azt a megaláztatás, amit egy SAJÁT HIBÁJÁN KÍVÜL kisebbségben élő magyarnak kell elszenvednie egy életen át a saját anyaföldjén...
  <moderálva> mond nektek Szabó Dezső neve valamit? gondolom semmit. a további mocskolódásaitok előtt idézzétek magatokban az alábbi idézetet tőle: "Minden magyar felelős minden magyarért!"”
 • 17. watchman 2010. december 13. 22:50
  „elemér
  Én is Kanadát ajánlanám nekik.”
 • 16. elemér 2010. december 13. 19:35
  „Kezdjük ott, hogy Nagyváradon nem lehet valami jó. Magyar származásu és világos hogy Mo.-n otthol találja magát és miért ne ? Mo.-n már régóta az sincs otthol aki ott született. Én Kanadát ajánlanám nekik.”
 • 15. Hyppolit 2010. december 13. 14:54
  „Én Renáta helyett inkább tanulnék egy normális szakmát!!Legalábba a szüleinek józanabb lehetne az ítélőképessége..mindegy, mindenki maga alatt vágja a fát!”
 • 14. annobon 2010. december 13. 13:54
  „11-hez: "Aki tud,az soroljon lécci Román Szerb szlovák tehetségkutató műsorokat!!!" Biztos vannak ilyenek is. Más kérdés, hogy mennyi magyar indul rajtuk?”
 • 13. Madarász 2010. december 13. 13:51
  „Egy frászt fogja eltartani őket, lefogadnám, hogy magát sem fogja tudni, mert annyira nincs jó hangja, pár hónap múlva eltűnik a süllyesztőben. Szerintem akiknek nincs olyan szakmája, ami itt hiány, be sem kéne engedni az országba, mert csak eltarthatjuk őket az adónkból.”
 • 12. spot 2010. december 13. 13:38
  „Egyszer valaki a háza árát tette fel a lottóra. (de azzal legalább egy másik ember jól járt)
  Az esélyek hasonlóak.”
 • 11. Mankapunka 2010. december 13. 13:28
  „Egy újabb "Nagymagyar" család jön ide,akik eddig is leszartak itt mindent,de mostmár végképp lefognak!!!!

  Egyértelmű,hogy a leányzó fogja a papát-mamát eltartani,meg pár millát összeszednek az aKtív műsorból ,eg a többi szarlapból.

  Aki tud,az soroljon lécci Román Szerb szlovák tehetségkutató műsorokat!!!”
 • 10. Primax 2010. december 13. 13:17
  „"...lányuk érdekében mindenüket eladják, és Magyarországra költöznek. Egyelőre nem tudják, hogy miből élnek majd,..."
  Örvendek...”
 • 9. kistázi 2010. december 13. 12:10
  „Atya gatya.........azért a full-full tele a gatya csajért???”
 • 8. Goldmund 2010. december 13. 11:58
  „"lányuk érdekében mindenüket eladják, és Magyarországra költöznek. Egyelőre nem tudják, hogy miből élnek majd"

  Ha a lányuk karriert csinál, akkor belőle. Ha nem, akkor "segílykéből". Pont úgy, mint egy bizonyos etnikum, akik közutálatnak örvendenek Magyarországon.”
 • 7. Madarász 2010. december 13. 10:46
  „Látjuk! Sőt, azt is, hogy most szépen átköltöznek, megkapják az állampolgárságot és tartják a markukat a mi adónkért...
  Csak azt nem tudom, mire fel, mert csak a zsűri nyomatta be vigaszágon és mentette meg újra és újra, magyarul a közönségnek nincs igénye rá. Az ilyenekből már 12 egy tucat számban vannak az országban, ráadásul neki a külseje is gyengébb, mint a meglévőknek.”
 • 6. máris 2010. december 13. 10:30
  „Látjátok!!! Mennyire biztosra megy, a hamis kacskaringósan kornyikáló, pénzhajhászó, megdönthetö, Melindát kigolyózó, nyerni akaró ??????”
 • 5. fióka 2010. december 13. 10:19
  „"Tolvai Renáta családja úgy döntött: lányuk érdekében mindenüket eladják, és Magyarországra költöznek. Egyelőre nem tudják, hogy miből élnek majd, de nekik csak a lányuk karrierje számít."-->hát ez elég nagy lutri nála jobbak is mentek már a sűlyesztőbe ismerhetjük már a média politikáját a csillogás a jólét a hírnév csak addig tart még az utolsó csontot is le nem rágják az emberről majd feldarálják és jöhet a szembesülés a való világba.”
 • 4. oaxacaca 2010. december 13. 09:51
  „Pontosan tisztában vagyok vele, hogy a gyermekünk érvényesülése milyen komoly áldozatokkal jár, s ezért talán első hallásra/olvasásra nagyon tiszteletre méltónak tűnik ez a fajta szülői magatartás, azonban egy rövid utángondolás után mégis oda jutottam, hogy túl nagy kockázat van ebben. Vagyis felelőtlenség.”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csillag születik harmadszor tavasszal

2011 tavaszán elindul a Csillag születik harmadik szériája az RTL Klub-on. Tovább olvasom