Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Tizennégymillió talált gazdára Rákóczi Ferinél

Kata és Tibor nyerni jött vissza A 40 milliós játszma stúdiójába, és így is tettek. A fiatalok tizennégy millióval gazdagabban távoztak Rákóczi Feritől, az idei legmagasabb összeget vitték így haza.
Hihetetlen izgalom uralkodott a stúdióban, amikor Kata és Tibor hétfőn este visszatértek játszani a tizennégymillió forintért. Ők ketten ugyanis egyetlen kérdésnyire, egyetlen helyes válaszra voltak a hatalmas összegtől. A kérdésük pedig nem volt könnyű: Mona Lisa egymásra tett kezei közül melyik van fölül? A bal, vagy a jobb? Élőben még egyikük sem látta Da Vinci híres festményét.- Ha nyerünk, elmegyünk, és megnézzük – fogadkozott Kata, miközben Tibor karját szorongatta a nagy izgalomban.A két fiatal pénze először a bal kézre került, ám fél percnél Tibor áttette a jobb kézre, és ezzel meghozta a milliókat fialó döntést. Tibor és Kata még Rákóczi Ferinek is a nyakába ugrott, amikor kiderült, bizony övék a tizennégymillió forint. Korábban elárulták, bizony van helye a pénznek.Tibornak van egy tíz hónapos kisgyermeke, és mindketten bőven gyűjtöttek parkolási és gyorshajtási bírságot is, mesélték hétfőn reggel a Mokkában. Nekik kettejüknek sikerült beállítani A 40 milliós játszma eddigi rekordját – ősszel Kocsy Márton és testvére, Barnabás ugyanennyit vittek haza -, ám nem döntötték meg azt.

A hétfői adásban Eszter és Stella is szembe került a pénznyelővel. A huszonéves lányok nagyon jó barátnők, és nagy egyetértésben haladtak előre. Eszternek még Rákóczi Ferit is sikerült zavarba hoznia, amikor egy helyes válasznál a nyakába ugrott. A két lány előtt még két kérdés van, és tíz millió forinttal várják a kedd esti adást.Hétfő este is sokan játszottak velünk az interneten, a legtöbb jó válasz Győr-Moson-Sopron megyéből érkezett,

A 40 milliós játszma online játszható az interneten, a tv2.hu/jatszma oldalon is. A legeredményesebbeknek esélyük van arra, hogy kipróbálják magukat a műsorban is.

Kövesse A 40 milliós játszmát a twitteren (#40millios) és a facebookon (facebook.com/40millios) is.

A 40 milliós játszma minden hétköznap 19 órakor a TV2 képernyőjén.

Olvasóink írták

  • 1. bakke 2011. március 08. 10:53
    „"Tibornak van egy tíz hónapos kisgyermeke, és mindketten bőven gyűjtöttek parkolási és gyorshajtási bírságot is, mesélték hétfőn reggel a Mokkában. "
    A példamutatás, a társadalmi normák betartásának és a jó erkölcs teljes hiánya, a hülyeség az megvan. Remélhetőleg a tíz hónapos gyerekkel hátul a kocsiban hajt rendszeresen gyorsan... Még anélkül is gáz. Gratula. Plusz parkolási bírságok... Jó helyre ment a pénz. No nem sajnálom, nem irigylem, de nyerhette volna más (becsületes) ember (is).”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nőnap - Csökkent 2009-hez képest a női vállalatvezetők aránya

Csökkent a női vállalatvezetők száma a világon, míg 2009-ben még az társaságok 24 százalékának… Tovább olvasom