Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Titokban érkeztek haza Ördög Nóráék!

Szerdán a legnagyobb titokban hazaérkezett tengerentúi vakációjáról Ördög Nóra, és Nánási Pál. A friss szerelmesek heteket töltöttek el Amerikában, s csak most szembesülnek azzal, hogy itthon mekkora vihart kavart kapcsolatuk.


Láthatóan megviselték az elmúlt hetek történései a szerelmi bonyodalmak szereplőit. A szerda délután Budapestre érkezett Ördög Nórát és Nánási Pált hiába kerestük, késő estig nem vették fel a telefonjukat.

Információnk szerint azért nem, mert Nóra és jelenlegi férje Rubint Kristóf szakítása után megállapodott, hogy egyikük sem nyilatkozik az elválásról.

Nánási Pál felesége, Antal Eszter sírástól megtört hangon csak annyit mondott: “Nem akarok nyilatkozni senkinek!" A feleségnek nincs könnyű dolga, hiszen egy csapatban dolgozik hűtlenné vált férjével.

A műsorvezetőnő péntek reggel már az RTL Klub Reggeli adását vezeti. Fotó: RTL-BB
A műsorvezetőnő péntek reggel már az RTL Klub Reggeli adását vezeti. Fotó: RTL-BB


A Playboy főszerkesztője Radnai Péter lapunknak elmondta, hogy visszavárják Nánásit, akit már fel is kértek a nyuszis magazin következő havi címlapjának fotózására. Egyelőre nem tudni, hogy a csapatban stylistként dolgozó felesége, Eszter vállalja-e a közös munkát.

Ördög Nórának sincs sok ideje arra, hogy visszazökkenjen a dolgos hétköznapokba, a műsorvezetőnő péntek reggel már munkába áll, az RTL Klub Reggeli adását vezeti. Neki sem lesz könnyű dolga, mert szembe kell néznie kiváncsi kollégáival, akik egyben férje kollégái is.

Megkerestük Rubin Kristófot, Nóra jelenlegi férjét, aki nem kívánt reagálni kérdéseinkre.

Olvasóink írták

 • 14. k 2009. január 08. 20:49
  „Na még egy, max két cikk és a Nánási-Ördög csontot is lerágtuk.”
 • 13. Szilágyi_Zsolt 2009. január 08. 11:33
  „Sagittarius, egyetértek. És a következő Nánási-Ördög cikket már nem olvasom el. ;) A Szentföldön zajló eseményekről pedig szerintem legcélszerűbb olyan videókat nézni, amelyeken ott dolgozó külföldiek beszélnek a valós helyzetről. A magyar média túlnyomó többsége úgyis egyöntetűen az "Izrael csak védekezik és kizárólag katonai célpontokat támad" című nótát fújja, ami azonban korántsem felel meg a valóságnak.”
 • 12. Sagittarius 2009. január 08. 10:59
  „Zsolt, ne csodálkozz, valamivel terelni kell a figyelmet az Országban zajló folyamatokról, és a Szentföldön folyó gyalázatról! Mi meg kajáljuk mint állat, ahhelyett, hogy távolmaradásunkkal demonstrálnánk, míg észbe nem kapnak a médiaguruk. Erre értettem múltkori beírásomban, hogy a bulvár a legjobb központi tudatmódosító az alacsonyabb agyi képességekkel rendelkező tömegek befolyásolására. Borzasztó.”
 • 11. Szilágyi_Zsolt 2009. január 08. 10:46
  „"Nánási Tamás" = Nánási Pál, elnézést. Tessék, még a nevét sem tudom megjegyezni, de azért VALAKI az illető... :)”
 • 10. Szilágyi_Zsolt 2009. január 08. 10:44
  „Ez már, ha jól számolom, legalább a negyedik cikk a kisalfold.hu-n Nánási Tamás és Ördög Nóra szolid románcáról. Lesz még több is, vagy lassan végre abbahagyják? Mármint a hírgyárosok a téma boncolgatását. Félreléptek, a következményeket viseljék maguk, slussz-passz! Mi, olvasók, szerintem mostanra mindent elmondtunk ezzel kapcsolatban, amit lehetett. Én a magam részéről szeretnék most már valami komolyabb témáról olvasni.”
 • 9. ungi 2009. január 08. 10:29
  „Hat nem ertem, miert hir ez. Az ismeröseim közül is van, aki felrejar, megsem irja meg az ujsag.Ötletem: Hozzunk letre egy blogot, ahova mindenki beirhatja, hogy a szomszed Mari, meg a Feri, de közbe bekavar a Pisti is, aki viszont a Tercsit is, es igy tovabb. Szerintem, csak csodalkozna mindenki, hogy milyen megkeveredett vilagban elünk.”
 • 8. ungi 2009. január 08. 10:29
  „Hat nem ertem, miert hir ez. Az ismeröseim közül is van, aki felrejar, megsem irja meg az ujsag.Ötletem: Hozzunk letre egy blogot, ahova mindenki beirhatja, hogy a szomszed Mari, meg a Feri, de közbe bekavar a Pisti is, aki viszont a Tercsit is, es igy tovabb. Szerintem, csak csodalkozna mindenki, hogy milyen megkeveredett vilagban elünk.”
 • 7. Sagittarius 2009. január 08. 10:19
  „Imádom a Nórikás cikkeket! Itt szeretek legjobban telephelyezni, + topicot OFFolni. :-))) Minden esetre "szegény" Kristófnak részvétemet tolmácsolom. Nincs mit tenni, "megmérettetett, és könyűnek találtatott", sajnos valószínűleg kevés volt. Ez van. Én a helyében mennék, és gratulálnék a fényképésznek.”
 • 6. zotya975 2009. január 08. 09:13
  „Ne legyetek már ennyire közönyösek! Én le sem hunytam a szemem hétvégén, annyire aggódtam mi lehet szegény Nórikával, végül nagy nehezen elaludtam és rémálmom volt , azt álmodtam, hogy összeveszett a fotóssal, és terápiás csoportot indított az elhagyott celebek, médiasztérok lelki válságainak a kezelésére. Aztán hajnali 3-kor zihálva ébredtem, úsztam a verítékbe, az asszony se tudott megnyugtatni, csak úgy, hogy berakta a videóba a régi kölyökklubbos kazimat, és úgy nagy nehezen álomba sírtam magam. :-)))))”
 • 5. Primax 2009. január 08. 08:48
  „Értem én, de ki a fene ez az Ördög Nóra ? ? ?”
 • 4. sima 2009. január 08. 08:46
  „Nálam nem kavart semmiféle vihart a történet ( lelkileg nem zaklatott fel ), hétköznapi félreprütykölés volt...gondolom Nórinak most egy ideig nem kell kozmetikushoz járni , mivel igy is kisimultak lettek a vonásai az amerikai kefetúrától.
  Égészségükre !”
 • 3. viperetta335 2009. január 08. 08:38
  „Már bocs,de ki ez az Ördög Nóra,és hol kavart vihart a kapcsolata,mert nálam nem,és kit érdekel,hogy éppen hol meresztette magát hetekig....Szerintem ez nem hír.”
 • 2. FrankieBoy 2009. január 08. 08:27
  „KI NEM SZ@RJA LE?!
  Bocsánat, ez volt az első gondolatom, mikor megláttam a cikk címét... látom, Goldman már megelőzött, és ő "úriember" volt, nekem ma reggel ez nem sikerült... :)))))”
 • 1. Goldman 2009. január 08. 08:12
  „Most komolyan kérdezem: Kit érdekel ez a hír? Gondjuk bajuk, magánügyük.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyémántnyaklánc sícsomaghoz?

Tízezer dolláros fekete gyémánt nyakláncot kapnak azok, akik befizetnek az amerikai… Tovább olvasom