Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Tilos lesz kriptovalutát hirdetni a Facebook oldalain

Tilos lesz kriptovalutát hirdetni a Facebook oldalain
Az internetes óriáscég gyakorlatilag megtiltja minden felületén - beleértve a Facebookot, az Audience Network-öt és az Instagramot - a kriptovaluta-reklámokat, beleértve a bitcoinét is.
Megtiltja a kriptovaluta-hirdetéseket közösségi oldalain - jelentette be kedden a Facebook, új stratégiáját ismertetve.

Az internetes óriáscég gyakorlatilag megtiltja minden felületén a kriptovaluta-reklámokat, beleértve a bitcoinét is.

 kaliforniai székhelyű technológiai cég közleményében azt írta, hogy a hirdetéseknek biztonságosnak kell lenniük. A megtévesztésnek és a félrevezető reklámoknak nincs helyük a Facebookon.

Új közléspolitikájuk megtiltja minden reklámozónak, még azoknak is, amelyek törvényesen működnek, hogy a Facebookon ismertetőjükben a bitcoinhoz hasonló kriptovalutákat, bináris pénzügyi lehetőségeket terjesszenek.
A Facebook úgy tekint ezekre a pénzügyi termékekre és szolgáltatásokra, mint amelyek gyakran összefüggésbe hozhatók megtévesztő és csalfa hirdetési gyakorlattal.

A közlemény szerint a cég azt szeretné, hogy "az emberek nyugodtan, a becsapás félelme nélkül fedezzenek fel új termékeket és szolgáltatásokat, gyűjtsenek róluk ismereteket a Facebookon".

Új stratégiájuk része annak a törekvésnek, hogy "sikeresebben leleplezzék a csalókat és a megtévesztő reklámgyakorlatokat" - derült ki a nyilvánosságra hozott dokumentumból.

A stratégia végrehajtásának minden oldalukon érvényt szereznek, beleértve a Facebookot, az Audience Network-öt és az Instagramot - írták.

A 2004-ben alapított online vállalatnak több mint kétmilliárd aktív használója van.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aranyat érő tápanyagbomba: a csicseriborsó

Míg korábban legfeljebb takarmányozásra használták, manapság a korszerű táplálkozás egyik jolly… Tovább olvasom