Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Terecskei Ritának lezsibbadt az arca - képgaléria

Legvakmerőbb hírességeink bizonyítottak: Cseke Katinka, Terecskei Rita, Tóth Roland és Király L. Norbi minden erejüket és bátorságukat összeszedve állták a sarat a nemrégiben megrendezett chilievő versenyen.
A paprikás hangulatú estén a legtüzesebb nyelvű sztár jutalmul egy speciális chilis koktélt is elkészíthetett. A mexikóiak kedvenc italainak összeállítását Keresztes Ferenc el Jimador tequila világbajnok mixer vezényelte.

Terecskei Ritának lezsibbadt az arca
Mexikóiakat is meghazudtoló merészséggel feszegették saját tűréshatárukat népszerű hazai hírességeink az immáron hagyományosan megrendezett Ellátó Kerti chilievő versenyen. A torokszorító feladathoz több tucat bátor próbálkozóval együtt csatlakoztak, akik szintén minden erejüket bevetették annak érdekében, hogy megmérettessenek a nyáresti fűszeres kalandon.

A sztároknak az összecsapás első fázisaként 7 különböző erősségű chilivel kellett megbirkózniuk, s a lelkesedés ellenére, bizony akadt olyan, akinek a vártál hamarabb köszörülte torkát a feladat.

„Nagyon szeretem a csípőset, de van egy pont, amikor azt mondom, állj! Ez ma este is így történt, a hármas fokozatnál kiszálltam. Különben megbeszéltük Rolival, hogy ő képviseli majd a Bodolai családot" – kezdte Katinka, utalva a Bodolai Bandi szerepét játszó Tóth Roland kollégájára. – „Nagyon büszke vagyok a sorozatbeli férjemre, és persze Ritára is, hisz mindketten végigmentek mind a 7 fokozaton. A tisztesség kedvéért annyit mégis el kell árulnom, hogy már a harmadik erősségűnél is csaltam kicsit… Annyira erősnek éreztem, hogy amikor nem néztek oda a többiek, a pad alól csipegettem az egyes számú chilit" – vallotta be nevetve Cseke Katinka, a Jóban Rosszban színésznője.

Ezután következett a paprikafüzér-fűző verseny, ahol a leggyorsabbnak Terecskei Rita bizonyult, ezzel bezsebelve a végső győzelmet.

„Remekül szórakoztam, hiszen a csapattársaim hasonlóan őrültek, mint én. Az utolsó néhány chili azért kissé próbára tett. Bár kibírtam a 7 fokozatot, egy darabig szerintem nem érzek majd ízeket! Egy szerencsém van, hogy van pár napom kipihenni az égető élményt a legközelebbi koncertünk előtt, úgyhogy az időzítés ilyen szempontból jó volt a zsibbasztásra.

Ami pedig külön öröm számomra, hogy győztesként Keresztes Ferenc világbajnok mixerrel egy speciális chilis el Jimador tequila koktélt is készíthettem, és persze rögvest hűsítettem vele lángoló torkomat" – tette hozzá Terecskei Rita, aki nevetve azt is elárulta, hogy az ilyen tiszta, 100% agavéból készült ital, bizony sokszor kifejezetten jót tesz egy énekes torkának.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az apa kora a fontosabb az utód későbbi betegségkockázatában

Az idősebb apáknál jelentősen megnövekszik az utódjuknak átadott génmutációk száma. Tovább olvasom