Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Te mit kezdenél hétmillió forinttal?

Az amerikai TD Bank 24 ügyfelét lepte meg a hétmillió forintnyi összeggel, hogy fordítsák azt a közösség javára. Szívmelengető sorok következnek.
A bank közvéleménykutatással tudakolta meg ügyfeleitől, mit tennének, ha kapnának 30,000 dollárt arra, hogy a közösség javára fordítsák.

Az ötletekből 24-et választottak ki, melyek ötletgazdái megkapták az összeget és 24 órát arra, hogy meg is valósítsák. A legkedvesebbeket egy szívmelengető videóban foglalták össze.

Michael Mulligan, a deréktól lefelé bénult Ontario-i férfi pontosan tudja, mennyire nehéz visszanyerni a függetlenséget, ha kerekesszékbe kerül az ember. A pénzből szomszédjának, Rosie-nak épített egy speciális rámpát. A hölgy négy éve nem jutott ki a házából tolószéke miatt.

Edwin Ross, a floridai általános iskolai testnevelő tanár tudta, milyen hatással van a sport gyerekek életére, sokaknak ugyanis ez jelenti az egyetlen kiugrási lehetőséget. A pénzből sportfelszereléseket vásárolt.

Valerie Crac az összegből egy leányotthon lakóit változtatta át tetőtől talpig hogy a lányok ráébredjenek, mindannyian gyönyörűek és értékesek. Meseszép ruhákba bújtatta őket, és a tiszteletükre egy inspirációs gálát is szervezett.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

100 kilós súlyokat emelget a 8 hónapos terhes kismama - videó

A 39 éves fitnesz rajongót egy hónap választja el a szüléstől, mégsem állt le a tornával és a… Tovább olvasom